Terug in het ritme

Tja, waar zal ik beginnen? Ik moet even mijn excuses aanbieden want door wat dingetjes heb ik helaas even geen blog geplaatst…. sorry, maar had even andere dingen aan mijn hoofd dan een vrolijk blogje te schrijven over hoe het hier gaat.

Ik zal voor nu mijn best doen om even kort maar krachtig door te nemen hoe het hier nu is,

De kids zijn weer lekker naar school, genieten weer van hun vrienden en voor iedereen is het fijn dat ze weer in het oude vertrouwde ritme zitten.

Max is uiteraard met heel veel mooie verhalen thuis gekomen uit Frankrijk! We waren allemaal blij dat hij weer terug was!

Het hardlopen ging tot vorige week super!

5 km zonder pauze ging top, alleen sinds vorige week last van mijn schenen dus ws een blessure. Ga morgen naar de fysio en dan hoor ik meer, ws moet ik even pauze nemen…. als dat zo is baal ik echt want ik geniet zo van het lopen…..

Sammie gaat ook lekker, blijft een heerlijke ondeugd,

Mae is heerlijk aan het puberen, maar ik kan zo enorm van haar dans en optreed gebeuren genieten!

Lekker ding toch?!

Max dus weer lekker thuis, heeft een top vakantie gehad en geniet weer van het vele trainen!

Verder was Danny vorige week jarig en zijn we lekker uit eten geweest,

We hebben een heerlijke avond gehad!

Ik laat het hier even bij, van de week wel weer een nieuwe blog met wat de kids allemaal hebben meegemaakt! Liefs Sabien

Geef een reactie