Eerste week van de vakantie

Zo, de eerste week van de zomervakantie zit er al weer op! Wat gaat het hard! De kids vermaken zich goed op de camping, het weer viel een beetje tegen maar ondanks dat toch leuke dingen gedaan! Ivar is al vanaf de boys hun boeken hadden ingeleverd op school bij ons, er is een vriendinnetje van Mae komen logeren, is er door een moeder van de camping een bingo georganiseerd

En mocht Sammie ook nog mee naar een indoor speeltuin.

Wat een mazzel!

Verder zien we de grote kids amper, die zijn met een leuke groep en vermaken zich enorm! Ze komen af en toe wat eten en drinken, (lees 10 man) en ze zijn met 10 minuten weer weg…. je snapt wij moeten dagelijks naar de supermarkt hahaha

Ach, dat is het leuke van de camping, dit blijft ze voor altijd bij!❤️

Donderdag was Danny even in Almere met de kids want Max kreeg zijn beugel (mocht geen foto plaatsen dus daar hou ik me aan) en Sam moest naar zwemles, ennnn die is naar badje 5 dus nog heeeeel even en hij mag afzwemmen voor zijn A! Zo leuk!

Vrijdag heeft Danny Mae naar een vriendinnetje gebracht want die mocht een weekje mee op vakantie en die heeft het super naar haar zin daar!! Krijgen alleen maar leuke foto’s en filmpjes door gestuurd! Erg leuk!

Ik ben deze week gewoon thuis, aan het werk, lekker druk nog gewoon, weinig kids op vakantie dus ik kom de dagen wel door! Savonds wel lekker mijn eigen tijd dus dat vul ik in met lekker lang douchen, veel lezen, eindelijk!!! En natuurlijk hard lopen! Het gaat lekker! Gaat steeds weer wat beter, ben me nu aan het focussen om 5 km zonder pauze te lopen, maar gisteren even iets meer gelopen om een medaille te “pakken” en bam, gewoon 6,5 km gelopen. Echt zo lekker!!!

Inmiddels staat de teller op -15 kilo en kun je het verschil toch wel goed zien….

Tjeee dit is toch wel erg…. schrik er best van….. 🙈🙈 dit wil ik echt niet meer! Ik voel me ook zooo veel beter en fijner!

Het weekend was ik natuurlijk gewoon lekker op de camping, en genoten van de kids, de zon,

en de rust, voor zover die er is daar met al die kiddies hahaha

Maar vooral lekker veel met Sam gedaan,

Vrienden die we vorig jaar op de camping hebben leren kennen staan er nu ook 2 weken en zij hebben een nieuw hondje en dat is zo’n schatje, Joy speelt heerlijk met haar, en Mae en ik zijn natuurlijk helemaal verliefd hahahaha

We hebben zaterdagavond heerlijk mosselen met ze gegeten!

En zo zitten we alweer in de 2de week van de vakantie, nog even en ik heb vakantie! Zin in!

Liefs Sabien

Geef een reactie