Yes! De kids hebben vakantie

Oh wat heerlijk, de kids hebben vakantie!

Trots op ze!

Niks geen gestres s’ochtends zodat iedereen ontbeten heeft, zijn tanden heeft gepoetst, huiswerk mee en hopelijk de juiste broodbakjes in zijn tas heeft…. uiteraard is die laatste week altijd een beetje hectisch, die juf mailt of we wat willen wassen, bij die juf moet er een shopper mee voor al het werk wat gemaakt is en ga zo maar door, maar natuurlijk moesten we dit jaar ook weer een kleinigheidje geven. Tenminste ik vind dat dat moet, ieder in zijn waarde natuurlijk maar wij hebben een leuke sleutelhanger laten maken met nog een grappig extra cadeautje.

De vakantie begon voor de kids eigenlijk al meteen met een verrassing want toen ze donderdag uit school kwamen zat Kurt ineens bij ons. (Voor diegene die niet weten wie dat is; Kurt is DE beste vriend van Danny en een oom voor de kids! Hij woont in België en vroeger toen Max en Mae nog klein waren gingen we elk jaar bij hem op vakantie, hij had toen een eigen restaurant) Kurt is vrijdag met de kids en Danny na de laatste schooldag lekker mee gegaan naar de camping. Voor Danny wel even fijn om meteen even wat hulp te hebben. Kon Danny even op zijn tempo alle boodschappen halen terwijl Kurt bij de kindjes was.

Eten voor een weeshuis.

Ik ben die vrijdag avond thuisgebleven omdat Max nog moest trainen en ik nog moest werken. Zaterdag ochtend ben ik met Max en Ivar ook die kant op gereden. Nadat ik de boys en Joy had afgezet ben ik even terug gereden naar Lelystad want daar wilde ik bij een hardloopwinkel kijken voor nieuwe goede schoenen en dat is gelukt! Ook had ik van de week wat extra kleding bij de Decathlon gescoord dus Bien is nu helemaal goed gekleed.

Het hardlopen gaat nm echt goed, ik vind het leuk, merk dat het me rust geeft maar ook kracht en energie! Heel gek, maar het brengt me ook even tot mezelf….

Al het gebeuren gaat me niet in de koude kleren zitten, er gebeurt een hoop in ons leven en heb eigenlijk nooit tijd om het er uit te gooien….. voor nu lekker aan het doortrainen en hopelijk red ik het om het 3 keer in de week vol te houden en dan wie weet tik ik ooit eens die 10 km aan….. is toch een mooi doel?

Maar ik dwaal af want was gebleven dat we dus op de camping waren, die zaterdag hadden met lieve vrienden afgesproken, we zouden gaan barbecuen maar het was zulk rot weer dat dat geen optie was…. wat dan, alle restaurants zaten vol, dus met de hele bups naar de mc Donalds. Toen ze ons zagen werd er al meteen gezegd dat er ws geen plek was tot een lieve medewerkster de ruimte voor de kinderfeestjes voor ons speciaal open gooide, hilarisch toch! We hebben vreselijk gelachen, ook omdat de bestellingen niet helemaal lekker liepen, in ons voordeel en er een dienblad extra op tafel stond…. tja mogen ze niet meer terug nemen ivm Corona…. dus je snapt het….. er is behoorlijk gebunkerd hahahaha

De volgende dag zijn de boys naar Walibi gegaan en heb ik ook nog even rondje gerend en zou Kurt naar huis gaan, maar we vonden dat hij Hans en Grietje nog wel even gezien moest hebben en dus zijn we daar lekker heen gegaan! We hebben heerlijk genoten, maar de kids natuurlijk helemaal

Stelletje gekkies

Daarna is Kurt terug naar België gereden en wij naar de caming, waar ik mijn spulletjes heb gepakt (lees: de was;-))) om weer naar huis te gaan want ik moest weer gewoon werken!

Eenmaal thuis geen gekke dingen, ja tis rustig hahaha dus kan lekker werken zonder te veel andere dingen “moeten”. Lag maandag al lekker betijds languit op de bank met een boek en gister avond ben ik weer lekker wezen rennen. Heerlijk! De kids en Danny vermaken zich goed op de camping, heb met Danny afgesproken dat als het niet gaat ze naar huis komen, maar het gaat goed. Ivar en Max helpen goed en Mae had ook een vriendin te logeren dus dat maakt dat er dan toch ook wat extra hulp is en op de camping zijn lieve mensen die Sam dan bijv even meenemen om te zwemmen zodat Danny even zijn handen vrij heeft. Dat zijn van die kleine dingen die echt even helpen voor hem. Zo fijn! En natuurlijk geniet hij ook dat hij van de kids kan genieten zonder de drukte van mijn werk hier thuis.

Morgen zie ik ze weer even want dan krijgt Max zijn beugel en moet Sam even naar zwemles, oh en kan ik natuurlijk de vuile was wassen;-) doe het met liefde voor ze! ❤️

Liefs Sabien

Geef een reactie