Bijna vakantie!

Ohhh nog even en de kids hebben lekker vakantie! En ik dus ook! Wat kijken we daar naar uit!

Hier gaat eigenlijk alles zijn gangetje, natuurlijk lekker genoten van de camping maar ook andere leuke dingen gedaan, ik neem jullie weer mee;-)

We beginnen met dat door de Corona de avond4daagse uiteraard ook niet doorging, zo balen want dat is zoiets gezelligs! Maaaar er kwam een alternatief want je kon je online aanmelden en dmv een app routes kiezen en als je die avonden had gelopen kreeg je alsnog je medaille! En dus gingen we vorige week aan de wandel!

Die week 2 keer gelopen en de week erna de andere 2 avonden en dus kregen de kids hun medailles!

Ennnn het afvallen gaat dus super goed, mede door mijn repen en shakes maar sinds een aantal weken doe ik ook aan hardlopen. Ja ik hoor je denken, Sabien en hardlopen???? Maar tis echt zo, ik had al sport kleding besteld toen we in de Corona ellende zaten en toen deed ik het al een beetje met de switch maar ben op een gegeven moment begonnen met een rondje over de camping. Zonder hulp of iets dergelijks en dat ging wel, jogde 2.5 km zonder pauze maar wilde natuurlijk meer, maar merkte dat dat niet zo makkelijk ging. Tuurlijk ik begin helemaal onderaan die ladder maar 15 min joggen is ook niet veel en dus riep ik onze Belgische Evi erbij en inmiddels jog ik 32 min ongeveer, wel met 3 x 2 min wandelen er tussen maaaar die 5 km haal ik dus wel. Ben er best trots op en wat nog beter is is dat ik het echt lekker vind en er echt naar uitkijk wanneer ik kan rennen!!! Het geeft zo’n fijn gevoel!!!! Het doel is natuurlijk 10 km maar kan deze week maar 1 keer rennen omdat ik mijn spullen op de camping heb laten liggen dus ga eerst maar is proberen of ik het 3x in de week ga redden;-)))

Verder was Sam van de week gevallen op school, hij had een botsing met een step en dus een behoorlijke tand door de lip, arm menneke!

Het was natuurlijk ook nog vorige week Vaderdag en dus kwam mijn papa gezellig naar de camping,

Mae had savonds haar “Corona-proof voorstelling van toneel dus dat was super leuk om te zien!

Verder hebben we Sam zijn dierentuin redelijk bij elkaar, een mooi nachthok, diverse dieren dus die is helemaal blij!

Max gaat ook lekker, is lekker in zijn element omdat hij weer volledig kan trainen en lekker met zijn vrienden kan afspreken! School zit er op voor dit jaar dus het genieten is begonnen:-)))

Yoga les met de club!

Verder genieten we elk weekend op de camping, Sam van zijn vriendjes en vriendinnetjes en wij van elkaar en het mooie weer, tuurlijk heeft Danny het moeilijk maar we houden ons sterk, vechten keihard voor onze liefde!

Een gedachte over “Bijna vakantie!

Geef een reactie