Familie weekend

We hebben weer drukke maar fijne dagen achter de rug, ik was geëindigd op 5 juni, dat weekend waren we uiteraard lekker op de camping,

Genoten van de tijd met elkaar, s’avonds leggen we graag een kaartje en hebben Mae en ik geskeelerd (ja, voor mij de eerste keer na jaren) maar ook wat gewinkeld want we zijn de wc aan het verbouwen,

Het begon met dat we een scheurtje in de wasbak hadden en daar ducktape op hadden gedaan, maar omdat we het toch niet gebruikte leek het ons mooier om het gewoon te verwijderen… maar toen het eruit was vond ik het een beetje gek, de rest van de aankleding in de wc was ook van dat lelijke plastic en dat zat er nog….. naar mijn gevoel moest dan alles eruit…. want dit was ook geen gezicht….

En dus is Danny begonnen met alles er voorzichtig uit te halen….

Toen alles er uit was, zijn we rustig aan gaan opbouwen, we zijn er nog niet, maar hier vast een kleine sneak peak;-)

Wij houden normaal heel erg van rustige kleuren/tinten, maar we waren bang dat het dan wel erg steriel zou worden in dat kleine hokje dus een leuk vrolijk behangetje gekozen waar het blauw van de caravan in terug komt en wat ook niet te saai is. Dit gecombineerd met rustige wanden, en de komende dagen gaan we het afmaken met wat leuke Rivièra Maison spulletjes. helemaal ons wordt het dan;-)

Verder hebben we een abonnement genomen op Walibi, dit zit vlak naast onze camping en omdat er momenteel geen animatie op de camping is leek ons dit wel een top idee! Na 3 keer gaan hebben we het eruit. De kids kunnen zelfs op de fiets er heen, een super leuk vermaak ding voor de kids, en dus ben ik er al lekker een keer heen geweest met de kids! Ivar, Mae en Max hadden al meteen afgesproken met een meisje van de camping die ook een abo heeft en die hebben alle achtbanen ontdekt en Sam en ik konden daardoor lekker samen zijn dingetjes ontdekken. Vanwege de Corona gaat de toegang wat anders en daardoor is het super rustig in het park wat inhoudt dat we overal zo door konden lopen, in attracties konden blijven zitten etc etc. Echt top dus;-)

Het is echt een super leuk park, voor jong en oud!!! En met een abonnement dus ook betaalbaar!!

Zondag avond weer naar huis, er moest weer gewerkt worden, lekker weekje gehad, Max is nog super druk met zijn schoolwerk, en daardoor deze week pas zijn grote lego-project af kunnen maken, Mae heeft weer mooie shirts geverfd en Sam is met iets heel stoers bezig, maar dat leg ik in de volgende blog toe! Zo trots op hem!

Danny is 1 dagje mee naar huis gegaan omdat ik even naar het ziekenhuis moest en toen is hij voor de rust weer terug gegaan.

Kon hij lekker op zijn gemakje verder met de wc,

Vrijdag avond weer met een noodgang lekker naar de camping toe, want tante Collie kwam gezellig logeren! Hoe fijn was dat, eindelijk na al die maanden konden we haar knuffelen, want omdat zij in België woont was dat in deze tijd ook lastig om elkaar te zien! Mae en Sam zijn zaterdag lekker met haar naar de stad geweest, ik heb de heg gesnoeid, nieuwe tent voor Mae neer gezet (haar tent is nm nu de douchetent) en een hele dikke struik achter de caravan weg gehaald! Men wat een klus maar het is gelukt!

Mijn moeder kwam ook gezellig langs en die heeft heel lief de wc behangen!

Super lief! Een super leuke avond dus zo met elkaar! Zondag een rustig begin, het was mooi weer dus Sam lag al snel in het badje met zijn harem en Max, Ivar en Mae gingen naar Walibi,

Wij kregen gezellig visite, want Lotte kwam de koekjes halen die ik gewonnen had voor haar!

Het was een super gezellige middag, helaas nam de familie Barning het slechte weer vanuit Ridderkerk mee naar ons maar dat mocht de pret niet drukken!

Zondag avond weer naar huis, Danny ging mee want Max moest de volgende dag naar ortho….. en Max krijgt volgende maand een beugel! Alleen onder om zijn hoektanden te draaien. Dan besef je toch weer dat je oud wordt, mijn kind aan de beugel….. hahahaha

Nu dus weer thuis aan het werk, geen hele gekke week, 1 vroege dienst, 1 avond dienst, Danny op de camping om tot rust te komen en rustig verder te gaan met de wc, hij is bijna af!! Max druk met trainen en school, Mae druk met school en theater en tiktok, en Sam, Sam is druk met school maar ook met zijn Schleich dieren, hij is natuurlijk een enorme fan van panda’s en zit momenteel daardoor in de dierentuin wereld. Erg leuk!

Hoe het met mij gaat? Ja wel oké, veel aan mijn hoofd wat betreft Danny, hij heeft het heel zwaar helaas maar we houden vol

Ook zat ik heel erg met onze vakantie in mijn maag, niet zozeer de vakantie zelf, want ik wil liever echt niet nu naar Spanje maar wel met het geld wat we eventueel kwijt zou zijn…..

Maar goed, na advies gekregen te hebben en na 45 min tot 2 keer toe dat de verbinding gewoon werd verbroken met Transavia hebben we zelf onze tickets kunnen omboeken naar later dit jaar….. als het goed is kunnen we rond september dan weer omboeken naar de zomer 2021. Een enorme opluchting dus!!!!!

En zoals jullie kunnen zien gaat het goed met de kilo’s! Gelukkig maar! Inmiddels -9 kilo! We houden nog even vol!

Liefs Sabien

Geef een reactie