Mijn verjaardag tijdens Corona

Tja, waar zal ik beginnen….. het zijn rare dagen, weken, tijden waar we in zitten. De ellende is helaas nog lang niet over, de regels zijn zelfs afgelopen dagen aangescherpt, men moet momenteel 1.5 m afstand van elkaar houden, en zo zijn er nog veel meer regels…. het is best eng allemaal. Momenteel is de opvang dus nog steeds dicht, Danny is een groot risico patiënt, hoest veel, is verkouden en zijn weerstand is erg laag dus voor zijn veiligheid mag ik niet open. Heb dan ook voor de kindjes leuke cadeutasjes gevuld met allerlei leuke dingetjes, deze heb ik persoonlijk bij ze gebracht en ze vonden het super leuk!!

Verder vermaken we ons natuurlijk zoveel mogelijk binnen met al het huiswerk en proberen we zoveel mogelijk van elkaar te genieten

Maar we zijn natuurlijk ook wel een keer wezen uitwaaien, dit keer gezellig met vrienden, uiteraard op gepaste afstand maar het was fijn om even te kletsen en voor de kids heerlijk om even te rennen, te dansen en te kunnen klimmen.

Ook was ik vorige week jarig , best bizar zeg ik eerlijk, geen gastkindjes om te vieren, maar wel mijn gezin de hele dag om me heen. We hebben er een leuke dag van gemaakt en ik ben onwijs verwend met lieve verrassingen de hele dag door!

Verder gezellig met elkaar broodjes gebakken en marshmallows geroosterd dmv een knapperend haardvuurtje

En als afsluiter lekker sushi besteld;-)

Verder dus thuis gerommeld, af en toe even een rondje fietsen en op berenjacht;-)

Max heeft nog een leuke versie van een zwemtraining laten zien, Sam is gaan vloggen en Mae heeft oa een zangles gehad van Sharon Doorson via Skype, we houden het met elkaar vol door dit soort leuke dingen!

Sam kwam ook langs op instagram bij de nieuwe bibliotheek.

En morgen horen we of er nog iets heel leuks voor hem komt qua “model” gebeuren. Dit zou dan zijn eerste echte betaalde klus worden….. spannend!

Verder was het dit weekend de start van ons camping seizoensplek, ook daar lopen we tegen de Corona ellende. Kunnen we wel, kunnen we niet….. waar doen we goed aan, het is en blijft met alles lastig en je weet niet waar je goed aan doet…. uiteindelijk is de camping niet gesloten en dus konden we wel opbouwen…… maar uiteraard wel behoorlijk aangepast….. toiletgebouwen zijn nm niet open om de 1,5 meter afstand te waarborgen, en dus kunnen we er niet slapen, en eerlijk gezegd is dat ook goed want ondanks dat er weinig mensen op de camping zijn zie je toch dat het contact zeker met kids snel gaat en aangezien wij de kids “thuis” ook niet laten spelen met vriendjes en vriendinnen in deze tijd moeten we het op de camping ook niet willen. Maar goed we wilden wel de caravan gaan opbouwen zodat het in ieder geval klaar staat tot DE DAG daar is….. normaliter zouden Sam en Mae onder de panne zijn zodat wij door konden maar ook dat ging natuurlijk niet, gelukkig!!!! hadden we een bedrijf geregeld die de caravan zou opzetten zodat dat heel veel stress zou schelen want voor Danny is het gewoon niet meer te doen helaas. En dus gingen Max en ik zaterdag ochtend om half 7 naar de opslag om die leeg te halen,

om half 9 waren we op de camping, daar was een vriend die ons heel lief kwam helpen, we zijn toen begonnen met de tenten van de kids. Dat ging gelukkig redelijk snel. Om 11 uur kwam de meneer die de voortent en de luifel ging opzetten (zooo blij dat we dit hebben laten doen!!! ) en ook dat ging super snel zodat er om 14 uur begonnen kon worden met de vloer, gelukkig hadden we toen nog een setje extra handen dus dat was heel fijn, en ondanks dat we afstand moesten houden ging dat super goed!

Uiteindelijk zijn we tot 17 uur door gegaan, toen was het genoeg. We hadden al heel veel gedaan;-) en iedereen was kapot

Vanochtend ben ik terug gegaan en heb ik de vloertegels verder gelegd en alles op zijn plek gezet en verder ingericht en opgeruimd. Nog wat kleine dingen van de week maar dan is het zo goed als af.

Het is zo dubbel, zo blij dat het staat maar zo bang dat we er voorlopig nog helemaal niet van kunnen genieten……. ik weet het, het is maar een campingplekje maar voor ons betekent dit zoveel….. hopelijk is deze nachtmerrie voor iedereen snel voorbij!

Het weekend afgesloten met lekker zelf pannenkoeken bakken! Echt super gezellig en leuk, tja dat is dan wel het voordeel van die stomme Corona, want voor dit soort dingen heb je gewoon nu meer tijd voor…❤️

Voor nu, be safe, succes met thuis werken en leren de komende dagen!

Liefs Sabien

Geef een reactie