Mae haar kamer en Max 13 jaar!

Pffft wat een ellende momenteel, mede daardoor had ik even andere prioriteiten ivm mijn werk maar moet toch een leuke blog schrijven want onze kanjer is afgelopen zaterdag 13 jaar geworden! Dus dat gaan we eerst maar eens doen voordat we het over al die ellende in de wereld hebben!

Eigenlijk moet ik eerst beginnen met Mae haar kamer want wat hebben we door geklust! Niet normaal! Het was een race tegen de klok, een hoop geklus maar het is gelukt! De kamer is af!

Haar reactie zegt genoeg hè;-)

We hebben tot savonds laat keihard gewerkt met zijn allen maar project Mae kamer is geslaagd!

De volgende dag was het schakelen want Max was jarig! Vanwege de Corona ellende wat het weekend nog serieuzer werd was er niet zo veel visite maar we hebben met deze groep mensen een hele leuke dag gehad, en Max heeft zichtbaar genoten en is goed verwend.

Het was een super leuke dag!

Liefs Sabien

Geef een reactie