Corona

Tja, hoe is het nu hier? Op zich wel oké, zou afgelopen maandag even langs de huisarts gaan omdat mijn enkel nog best pijnlijk is en dik blijft…… (maar omdat Mae haar kamer eerst af moest had ik even van me afgeschoven om langs te gaan en had stiekem gehoopt dat het toch wel wat beter zou gaan maar helaas was dat dus niet zo.) maar die afspraak is door Mister Corona helaas komen te vervallen. Logisch natuurlijk, maar gelukkig hebben ze me wel even gebeld om te overleggen wat te doen. Ik kijk het nog even aan en anders mag ik via de gipskamer contact zoeken om te vragen wat nu. Zijn nm nu 1,5 maand verder en het voelt helaas nog niet goed. Heeft het echt nog zoveel tijd nodig?? Waarom blijft het nog zo dik? Zou er dan toch nog ander letsel zitten? Ik weet het niet. Er zijn nu ergere dingen aan de hand dus ik wacht nog wel even af.

Sam had nog wat leuke “opdrachtjes” overige week, hij mocht nm voor de de Nieuwe Bibliotheek zijn favoriete boekjes laten zien, en dat werd gedeeld op Social media. erg leuk om te zien.

Ook mocht hij voor de schouwburg van Almere meedoen met een shoot waarin ze een rondleiding kregen wat ging over een legovoorstelling. Ik moest gewoon werken dus Danny was mee dus vandaar dat ik het niet helemaal weet maar dat word nog vervolgd.

Dat bekkie ook! Mij benieuwen hoe de rest van de foto’s zijn geworden hahahaha

Verder hadden we dus Max zijn verjaardag zaterdag en is Sam nog even enorm verwend met wat panda’s

Te schattig toch!

En ja toen kwam daar ineens dat de scholen dicht gingen, het zag er natuurlijk al een beetje naar uit maar toch was het wel even een dingetje….. het deed me eerst helemaal niks, het zou wel overwaaien dacht ik. Overdreven gedoe vond ik het….. tot er mensen in NL waren besmet….. tot het in Almere was….. tot ik hoorde hoeveel pijn die mensen hebben…. tot ik een filmpje zag uit Italië….. oké, het is toch wel erg ernstig….. goed, het is gewoon vreselijk wat hier gebeurt…. dit gaat de geschiedenisboeken in en wij zitten er midden in……

Maandag moest ik echt even bijkomen, want mijn toko moest ook dicht… ik mocht alleen nog kids opvangen waarvan ouders een vitale baan hebben. De rest moet allemaal thuis blijven…. een hoop vragen kwamen er om de hoek….. mijn toko sluiten is niet iets wat bij mij hoort, ja als ik op vakantie ga….. heb me in die 8 jaar nog nooit ziek gemeld….. ik wil mijn kids gewoon kunnen opvangen maar helaas…. dit is voor iedereen beter.

Die maandag ben ik dan ook met de kids gaan fietsen, frisse neus gaan halen, zinnen verzetten, even gedachten op 0 en dat is gelukkig wel gelukt, i know tegen het advies in….. maar we hebben gepaste afstand gehouden, en zijn maar kort in de speeltuin gebleven. Gelukkig waren er ook niet veel mensen.

Dinsdag moesten de kids echt aan de bak…. en ik moet zeggen, het gaat ons goed af, kids doen goed hun best, vinden het eigenlijk best leuk, snappen waarom dit gebeurt en dat maakt het al iets makkelijker en mama heeft nu ook meer tijd voor ze, en ik weet zeker dat dat ook meespeelt.

Omdat de sportclubs ook allemaal gestopt zijn proberen de kids zo veel mogelijk ook daarin te blijven oefenen, en dus zijn Max en Ivar lekker veel aan het trainen in de tuin bij Ivar,

Kan Mae online lessen volgen van de theaterschool en zo dus toch lekker dooroefenen,

En is de switch een uitkomst met Just Dance want er word volop gedanst;-) en dus zijn ze wederom lekker in beweging.

Helaas heb ik alleen vandaag moeten besluiten om de toko toch helemaal te moeten sluiten omdat Danny verkouden is geworden en keelpijn heeft. (Afgelopen dagen trouwens wel noodkindjes opgevangen omdat hun ouders dus in de zorg werken) Normaliter geen probleem als 1 van ons deze klachten zou hebben en zou ik dus ook niet dicht hoeven maar omdat nu iedereen met deze klachten thuis moet blijven mag ik geen kids meer opvangen…. vind het heel lastig maar wat moet dat moet…… en dus is het morgen stil in huis…. heel stil….. zal wel even gek zijn maar goed, kan lekker les gaan geven hahahaha

Nee zonder dollen, wat hier gebeurt momenteel is gewoon erg heftig…. winkels worden leeg gekocht, er is geen wc rol of paracetamol te krijgen, winkels sluiten massaal hun deuren, activiteiten en evenementen worden gecanceld om er maar te zorgen dat men niet met elkaar in contact komt omdat stomme klote virus te laten stoppen….. hoe bizar is dit toch eigenlijk. Duimen jullie please mee dat Danny gewoon een beetje grieperig is??? Ik wil en kan er niet te veel over nadenken…..

Dus alsjeblieft mensen laten we dit serieus nemen…. wees verstandig en pas op elkaar, kies voor jezelf, kies voor elkaar, help elkaar…. en Please be safe en blijf in je huis oké?

Liefs Sabien

Geef een reactie