Klusserderklus deel 2;-)

Het waren weer gekke dagen hier! Danny moest donderdag weer naar de Eikenboom en toen hij naar huis wilde deed de auto het niet meer. Hoop gedoe, en Danny was dan ook pas laat thuis.

Het is nu wachten, want het onderdeel wat kapot was kwam gister binnen dus hopelijk hebben we de auto snel weer terug. Zaterdag is Danny vroeg naar de Ikea gereden om Mae haar bed te gaan halen en ben ik met de Sam en Mae op de fiets naar de kemphaan gegaan. Ja ja op de fiets;-))) we hebben een heerlijke dag gehad, het zonnetje scheen dus dit was echt een top dagje.

Zondag wilde we dus eigenlijk behangen maar omdat we al meerdere keren het advies kregen om langer te wachten hebben we dat toch maar gedaan en ben ik verder gegaan met opruimen. S’middags had Mae opnames van een kinderprogramma; betreden op eigen risico en dat was super leuk want ze mocht mee doen met een spel en heeft dat dus gewoon gewonnen.

Zaterdag 4 april is de uitzending rond de klok van 18 uur geloof ik.

S’avonds ben ik met de kids en een vriendin van Mae een hapje wezen eten bij Bregje. Was erg gezellig maar om nou te zeggen dat ik top heb gegeten? Nee…. helaas niet…..

Danny was helaas niet mee, dat zijn de consequenties van dat hij dus bijv gister het bed van Mae is gaan halen. Dat kost zoveel energie dat hij de volgende dag op is…… jammer maar Mae der kamer willen we ook af hebben en ben al zo trots op hem.

Omdat de muur dus nog niet behangen is en we het bed van Mae dus nog niet in elkaar konden zetten hebben we besloten om door te pakken en de kast vast te doen. Deze zouden we volgende week doen (vonden we minder belangrijk zeg maar) maar omdat we dus nu stil stonden toch maar aan begonnen en is Danny maandagochtend weer naar de Ikea gereden voor de kast. Ik had heel slim zondag ochtend al de kast besteld en het door Ikea laten klaar leggen, dat scheelde iets voor hem. En omdat we door wilde heeft Danny de kast dezelfde dag nog in elkaar gezet en zie hier!

Zo trots op mijn mannetje!

Gister moest Danny weer naar Zeist en kon hij weer stoppen bij de Ikea zodat we na donderdag als het behang erop zit in 1 keer door kunnen zodat het voor zaterdag hopelijk klaar is want dan is Max jarig en wij vieren dan samen onze verjaardag en kan Mae vol trots haar nieuwe kamer laten zien. Dus lichte stress is hier wel hahahaha maar goed, mooi gaat het zeker worden!

Verder kwam onze lieve neef Jethro vrijdag nog even lief helpen, Danny had een zware dag en dus is hij heel lief met Sammie naar zwemmen geweest

Zie ze zitten!!! Dan smelt je toch?? ❤️

Liefs Sabien

Geef een reactie