Klusserdeklus

Oh, ik kom uren tekort, nu ik dit schrijf staan er nog allemaal kledingbakken in mijn kantoor te wachten tot ik ze kom uitzoeken want dat hok van mij moet nu echt is opgeruimd worden!!! Maaaaar ben er dus mee bezig!! Het zetje was eigenlijk omdat we dus Mae haar kamer gaan veranderen. Mae heeft een niet al te grote kamer maar als meisje zijnde heeft ze meer ruimte nodig voor oa haar make up en tut sessies…. tja als je 11 bent is dat heul belangrijk…. dus zijn er al een tijdje aan het brainstormen hoe of wat. Inmiddels hadden we een redelijk plan maar nog kwamen we gewoon ruimte te kort en dus besloten dat de bedjes van de baby’s haar kamer uitgaan en die dus naar mijn kantoor moeten, en ik dus nu echt moest opruimen en weggooien! Slik hahaha maar goed, ben goed bezig al zeg ik het zelf.

Naar de stort!

Project kantoor en Mae haar kamer worden dus nog vervolgd;-)))

Verder hebben we weer van alles gedaan en ondernomen. Ik heb vorige week de toko weer helemaal op me genomen, wel nog even brace om maar dinsdags werd ik er gek van en dus heb ik hem afgedaan. Liep veel prettiger. Nog wel pijnklachten en dik maaaaaar het gaat elke dag beter!

De kids hadden woensdags carnaval/juffendag en dus zijn ze verkleed naar school gegaan,

Mae als Billy Eilish en Max als politieagent

Het weekend stond weer vol met leuke dingen, het begon zaterdag ochtend toen ik met Mae naar Youseum ben geweest, een heel leuk museum helemaal in de tijd van nu waar je super gave foto’s/selfies kunt maken;-) helemaal hip onder de jongelui geloof ik:-)

Ze vond het super leuk!

Savonds mochten papa en mama uit, we gingen in Dronten naar een theatervoorstelling over pubers en hebben daarvoor nog even samen heerlijk een hapje gegeten.

Zondagochtend was voor Sammie, en dus samen heerlijk even naar Almere Jungle gereden!

Heerlijke ochtend

Daarna met Maxie naar een zwemwedstrijd waar hij weer een mooie tijd heeft neergezet! Al met al dus een lekker vol maar quality time weekendje;-) ik hou er van.

Mae had het weekend ook nog leuke dingen want zaterdag had ze een feestje van een vriendin van haar en gingen ze disco schaatsen en daarna mochten ze allemaal blijven slapen.

De volgende ochtend is ze met een ander vriendinnetje naar een evenement gegaan waar de fam Lakap (youtubers) kwamen en haar favoriete boyband FOURCE kwam daar ook dus dat was natuurlijk genieten voor haar

Verder is Danny wisselend, ene dag wat beter dan de andere dag, hij word nu regelmatig gezien door de Eikenboom dus dat loopt ook…..

Voor nu zijn jullie weer even op de hoogte, zal na het weekend proberen weer een blogje te plaatsen ivm Mae haar kamer want de stucmeneer is inmiddels geweest dus hopelijk kunnen we zondag behangen;-)

Fijn weekend allemaal!

Geef een reactie