Voorjaarsvakantie

En toen zat de voorjaarsvakantie er weer op…. iedereen een beetje genoten?? Wij ondanks mijn val wel hoor….

Ik was mijn blog geëindigd met dat ik dus in het ziekenhuis een elastische kous had gekregen en toen naar huis mocht, alleen werd ik de volgende dag door het ziekenhuis gebeld dat ik donderdag terug moest komen voor een herindicatie. Toen ik vroeg waarom zeiden ze; “ja u kan bandenletsel hebben.” Vond het allemaal een beetje vaag maar t zal wel, zette het in de agenda en zo gezegd gingen we donderdag opnieuw erheen. Moest me melden bij de gipskamer dus kneep hem best wel…. Omdat ik dus dinsdag was gebeld heb ik die dagen ertussen dus wel echt rustig aan gedaan want was veel te bang dat er toch nog iets niet goed zat. Eenmaal daar lieten ze me de foto zien, en kwam de arts kijken en die vertelde dat ik een brace kreeg.

Ik vroeg meteen wat nou de reden was dat ik vandaag moest terug komen, waarop hij zei, de brace kan je pas omdoen als de zwelling minder is…… en dat duurt een paar dagen…. ahh vandaar, dus was heel opgelucht dat ik geen gips kreeg en er verder niks was. Wel raadde ze me aan om echt voorzichtig te doen want mijn banden hebben echt een enorme klap gehad.

We waren gelukkig dus snel weer thuis, en met de brace durfde ik voorzichtig al weer meer. Savonds nadat alle kids weer naar huis waren merkte ik wel dat ik misschien iets te enthousiast was hahaha dus hij was wel een beetje dik maar goed, vrijdag heb ik het goed afgewisseld maar de brace voelt/zit erg stevig en ondersteund.

Zaterdag wilde ik heeeel graag eruit!! Hahaha dat heb ik natuurlijk altijd al na een week werken in huis maar nu had ik het natuurlijk nog veel erger en dus zijn we even naar de stad gegaan, ff boodschapje gedaan en toen naar de film geweest.

Even tijd voor elkaar

Daarna weer naar huis en ben ik met mijn pootje omhoog gegaan. En zo ben ik het eindelijk steeds meer aan het opbouwen en aan het uitproberen. Auto rijden lukt helaas nog niet, het ineens moeten remmen lijkt nog niet fijn hahaha.

Vanochtend wel geprobeerd te fietsen en dat gaat goed, even opletten met op en af stappen maar nee gaat oké.

En ja kids hadden natuurlijk vakantie en dankzij hulp hebben ze het alle drie toch nog super gehad!

Sam moest de hele week zwemmen en dankzij de hulptroepen kon dat gewoon doorgaan, ook is hij wezen logeren, naar de dierentuin geweest en naar smullen en spelen geweest!

Een super vakantie dus!

Max heeft zich prima vermaakt met Ivar uiteraard en samen hebben de mannen ook hier super geholpen! Zo fijn en lief! maar Max mocht ook nog een half uur in een flightsimulator! Dit had ik een tijdje geleden voor hem gewonnen en wat een ervaring was dat voor hem! Hij kwam helemaal enthousiast thuis!

Helaas duurt het filmpje 30 min maar hier onder een gedeelte van zijn vlucht naar Brussel.

Mae heeft ook super lief geholpen,

Tutten met 1 van de gastkindjes

Is met vriendinnen wezen shoppen, heeft ook gelogeerd, is ook naar de bios geweest en mocht ook nog een dagje figureren. Prima weekje dus voor haar!

Dus ondanks de ellende van mijn pootje zijn we de voorjaarsvakantie toch nog best goed doorgekomen;-)) ik probeer nu gewoon zo snel mogelijk alles weer op te pakken want Danny heeft het erg zwaar, zijn lijf heeft het erg zwaar, zeker na afgelopen week…. dat hakt er enorm in voor hem….. zo balen dan dat je samen allebei niet fit bent….. hij wil zo graag dat ik me rust pak maar daarentegen kan hij het nog allemaal amper volhouden:-(

Goed, het komt allemaal goed en wat niet gaat gaat niet…….. en dat komt morgen wel;-)

We blijven positief……

Liefs Sabien

Geef een reactie