Stoepje gemist…..

Zo dat was me weer een weekje! Hoop dingen gedaan en meegemaakt! Na het feest van Mae ging het gewone leven weer door,

Max druk met school, had belangrijke toetsen maar ook druk met trainen en wedstrijden

Goed eten is belangrijk;-)
Mooie Pr gezwommen

Mae druk met toneel,

Oefenen bij de theaterschool,

En Sammie gaat ook lekker, die heeft van de week van de cadeaubonnen die hij voor zijn verjaardag heeft gehad iets moois gehaald,

Hij wilde dit al zo lang!

Verder had ik op instagram een nieuwe Challenge gezien, nm de 360 graden Challenge. De bedoeling zie je op onderstaand filmpje, 😂😂

En na 8 keer oefenen is het Max en mij gewoon gelukt! Zo hilarisch is dit! We hebben gegierd van het lachen!

Vrijdag was het Valentijnsdag en dus gingen Danny en ik lekker uiteten bij bakboord! We hebben super genoten en heerlijk gegeten!

Zaterdag had ik een dagje uit met de kids gepland. Ze hebben nm nu vakantie en omdat ik de hele week gewoon moet werken wilde ik iets leuks met ze doen. We zijn naar Adam Noord gereden, daar zit family active en die hebben verschillende dingen voor kids in 1. En dus gingen ze alle 3 eerst klimmen en daarna Max en Mae nog trampoline springen en Sam spelen in de darteldome, een soort ballenbak. Het was echt heel gaaf! Kids hebben enorm genoten!

S’middags bracht ik nog even pakketjes weg en toen had ik pech…. ik zag een stoepje niet….. ik ging enorm hard onderuit en bezeerde daarmee mijn enkel enorm! Mensen hielpen me omhoog want ik had enorm veel pijn, omdat mijn enkel verder niet raar stond en ik wel op kon staan ben ik mankend naar de auto gelopen en naar huis gereden…. vraag me niet hoe maar ben naar huis gereden…. daar aangekomen kruipend naar de bank en daar heb ik alleen maar gejankt van de pijn….. ik ging kapot van de pijn…… en dus toch maar even de huisartsenpost gebeld en ik mocht om 18 uur komen, maar na een uurtje werd de pijn iets minder en omdat het zaterdag avond was en het naar mijn idee wel mee viel, alleen door mijn enkel gegaan heb ik de afspraak afgezegd, keek het wel even aan. Wel krukken van boven gepakt en pootje hoog gehouden maar wel klein beetje beweging erin gehouden.

Werd al aardig dik

De volgende dag ging het redelijk, pijn was te doen,

Maar hij werd al lekker blauw!

Savonds liet ik zelfs al mijn krukken staan en schoof ik al naar de keuken, en vanochtend leunde ik er al een beetje op, niet te veel omdat ik dat niet durfde maar naar mijn idee ging het echt stukken beter. Maar omdat toch meerdere mensen en Danny adviseerde om er toch even naar te laten kijken ben ik toch gegaan. De huisarts twijfelde ook, en vroeg wat ik wilde, ja het liefst gewoon naar huis maar stel dat er wel wat is en ik blijf er mee lopen dan baal ik natuurlijk enorm en dat snapte ze ook, zeker omdat ik zelfstandig ondernemer ben, en dus mocht ik door naar de eerste hulp.

Daar aangekomen naar de rontgen om fotos te laten maken en toen was het wachten, ik vond het nog lang duren waarop ik zei, heb ik weer, ze moeten de foto’s goed bekijken want het is niet goed te zien, en toen kwam ze naar me toe, dus ik keek haar hoopvol aan, ja?? Naar huis toch?? Niks aan de hand??? Mevrouw ik ga u meenemen, we zien een loszittend fragment….. nou daar ging ik hoor…. janken! Die zag ik absoluut niet aankomen…. kakzooi! Dit kan ik er niet bij hebben, maar goed dus mee naar de behandelkamer, daar kreeg ik een mooi ziekenhuisbandje om, (ja stel je voor dat ik zou weg rennen, nou ik had het graag gewild hahahaha) maar goed toen was het dus wachten

En oh wat kneep ik hem toen want ik zat echt niet op gips te wachten!!! maar al snel kwam daar het verlossende antwoord, ik kon zo doorgaan, rust houden maar gelukkig ook wel zorgen voor wat rustige beweging (wat mijn voet zelf aangeeft) maar wel echt voorzichtig doen en kreeg een verstevigende kous om en konden we weer naar huis!

En dus lig ik nu weer languit op de bank, proberen mijn rust te pakken. De opvang draait gewoon door, dat komt allemaal goed. Sammie heeft deze week extra zwemles maar ook dat is allemaal al geregeld en hij mag zelfs een paar dagen spelen en logeren bij zijn vriendinnetjes zodat hij zich deze vakantie niet enorm verveeld want wij kunnen nu beide niks met hem ondernemen. Alles geregeld dus deze muts kan gelukkig heel goed rustig aan goed doen en hopelijk ben ik heel snel weer de oude!!!

Keep you posted!

Geef een reactie