Nieuwe kamer Sam

Eigenlijk stond het niet helemaal op de planning maar dat gebeurt hier wel vaker in huis, maar ik zelf liep er al een tijdje tegen aan, de kamer van Sam…..

Sam heeft een enorme kleine kamer en had een half hoogslaper zodat hij daaronder lekker kon spelen,

maar ik merkte dat hij er eigenlijk niet meer onder kon en dat het meer als speelgoedopslag diende. Hmm hoe gaat we dat oplossen. Ja een hogere hoogslaper. En dus ben ik gaan zoeken online en zijn we vorige week bij de Ikea wezen kijken. Danny vond het prima mits Sam het zelf ook graag wilde natuurlijk, want allebei zijn we heel tevreden met dit bed, kunnen savonds Sam nog gewoon een kus geven en dat zal met een hele hoge hoogslaper niet zo makkelijk meer kunnen. Dus met Sammie de opties overlegd en eigenlijk zagen we toch wel meer voordelen en dus ging het bed op marktplaats.

Ik was er een beetje bang voor maar we hebben het bed voor een leuke prijs kunnen verkopen waardoor het niet zo’n pijn deed toen we naar de Ikea gingen om zijn nieuwe bed te halen;-)

Danny wilde heeeel graag het bed zelf in elkaar zetten, en zondag was het zover,

We hadden de spullen vrijdags al gehaald zodat Danny zondag ochtend meteen kon starten

ik ben met Sammie op pad gegaan want dat leek me beter, want dat weet ik van mezelf ook, als ik moet klussen ofzo kan je me beter even alleen laten;-)))) Max was thuis dus die heeft Danny wanneer het nodig was ondersteund.

Tegen het einde van de dag stond het bed met bureau en kon Sammie slapen. Helaas net niet helemaal af maar dat was geen ramp, de volgende ochtend gingen de laatjes in het bureau, en de lamp werd vervangen. Gisteren nog even een plankje bij zijn bed geplaatst en vandaag komt het lampje voor bij zijn bed binnen en dan is het klaar!

Nu alleen nog even zijn speelgoed inruimen en dan zijn we er wel. Zoals je ziet is Sam er heel blij mee en vind ik dat we dit weer goed hebben geflikt met elkaar!! Missie geslaagd dus;-)

Helaas moet Danny dit project wel bekopen want hij ligt al 3 dagen plat op de bank, maar wat is hij trots en blij dat hij dit zelf in elkaar kon zetten voor Sammie.

Verder gaat het allemaal oké hier, ik was dus zondag met Sammie naar de Kemphaan hier in Almere geweest, tijd niet geweest maar was echt weer leuk! Sammie genot volop!

Verder nog 3 mooie foto’s van ons kleine draakje gekregen!

Zijn ze niet prachtig? Wat een koppie he!! Kleine deugniet!

De afvalstruggles gaan redelijk, afgelopen dagen gingen niet zo, helaas paar keer wat verkeerds gegeten, stom, ik weet het maar heb mezelf weer bij de hand gepakt en ben ik weer streng tegen mezelf geweest de afgelopen 3 dagen dus zit weer terug in het ritme! Volhouden die handel want ik ben er nog lang niet!

Nou dat was het wel weer, aankomend weekend Mae haar kinderfeestje en dat gaat een knaller worden, dus blijf mij volgen;-)

Liefs Sabien

Geef een reactie