Afvalstruggles

Ja die ellendige afvalstruggles, hoe zit het daar nu mee??? Ben inmiddels mijn derde week ingegaan, ennnnn ben dus gewoon al 4 kilo kwijt!!! Joehoe! Ben hier al zooo blij mee, ben er nog lang niet, en verlang echt wel naar chocolade, snoep etc maar oh wat ben ik blij met dit resultaat! Oh en voor diegene die mij goed kennen, als ik weer eens een afvalpoging deed, deed ik dat dmv speciale repen, en ging ik elke week wegen en daar mijn producten halen om dus af te vallen, ik mocht dan ook niks anders eten dan alleen dat, maaaar dat doe ik dus niet meer, ik doe het echt helemaal zelf nu en een beetje hulp van Danny en de kids, want die steunen me echt enorm!!!

En als ik heel eerlijk ben gaat het me zo goed af! Ik kan zo goed van al het lekkers afblijven! Zo fijn! Dus deze Truus gaat nog ff lekker door!!

Verder gaat het hier wel oké,

Toen ik met Max naar een zwemwedstrijd was heeft Sam samen met papa pepernoten gebakken hahaha en Mae had een weekend bij een vriendin gelogeerd, dus zij had ook genoten!

Kids gaan lekker op school, Max moet hard werken maar het gaat oké, mogen absoluut niet klagen! Heel trots op hem! Mae gaat ook lekker, lekker druk met school en theater dus dan is ze in haar element.

Sammie gaat ook goed, hij en Mae zijn volgende week jarig dus daar zijn we eigenlijk super druk mee, cadeautjes inslaan, traktaties voorbereiden, kinderfeestjes organiseren etc etc. Ja heel handig is het met dit soort dingen dan weer niet dat ze na elkaar jarig zijn,

Maaaar hierna ben ik er wel weer ff voor een jaar klaar mee hahaha.

Verder zijn Danny en ik zaterdag samen weer is heerlijk uiteten geweest bij Bakboord in Almere haven. Echt een aanrader als je van culinair eten houdt.

Zondagochtend eerst met Max naar zwemtraining geweest en toen ik thuis kwam met Sam en Mae naar Kidzcity in Utrecht geweest! Zij hebben heerlijk kunnen spelen

en ik heb wat administratie weg kunnen werken. Het was daar erg koud dus dat was wat jammer en al snel merkte ik dat ik niet helemaal lekker was en toen ik dus ook thuis kwam lekker onder de douche geweest en toen lekker met een dikke deken op de bank gekropen. Maandag mocht mama natuurlijk niet meer ziek zijn dus het ging wel weer maar merk nog steeds dat mijn neus vol zit en ik me iet wat grieperig voel maar gelukkig gaat het prima. Toch wel grappig want dat is eigenlijk altijd bij mij, ik voel me tegen de avond niet lekker, beroerd en de volgende dag is het weer oké, kan me dan ook niet indenken wanneer ik voor het laatst ziek ben geweest. Komt toch door al die kids, krijg zoveel weerstand hahaha.

Maar Max moest vrijdagavond trainen en kwam dus hoestend het bad uit, toen zaterdagochtend getraind, ( kwart voor 6 eruit) die avond/nacht een slaapfeestje van Ivar, (weinig slaap) toen zondagochtend weer vroeg eruit voor een training (half 6 uur ), toen hij thuis kwam van trainen ging hij leren en huiswerk maken maar al snel bleek dat hij toch ook ziekjes werd, maandag dus thuis gebleven want hij had echt koorts, gister en vandaag gelukkig koorts vrij dus weer naar school want hij heeft ook belangrijke toetsen maar echt top gaat hij dus ook niet! Hopelijk voelt hij zich weer snel oké.

Verder zijn we druk met het camping seizoen, het gaat nu opschieten, laatste weekend van maart mogen we weer, dus nu aan het zorgen dat alles weer in orde is, div spulletjes moeten besteld worden, caravan moet in februari naar de garage voor wat onderhoudspuntjes en ga zo maar door, al met al een hoop geregel dus weer hahaha maar het komt allemaal goed;-)

Nou volgens mij ben ik er wel weer, heb ik alles weer verteld geloof ik;-)

Jullie lezen me van de week weer als de kids jarig zijn! Liefs Sabien

Geef een reactie