Terug in het ritme

Zo de eerste schoolweek na de vakantie zit er weer op, de vakantie was super maar toch ook wel erg prettig dat we weer in het ritme zitten.

Na oud en nieuw moest ik nog gewoon 2 dagen werken maar natuurlijk hebben de kids die dagen nog leuke dingen gedaan en genoten van hun vakantie, ze zijn naar jumping Jack geweest en Mae haar vriendinnetje kwam logeren en ik ben nog met ze wezen bowlen.

Ook nog even naar wat tuincentrums geweest om wat dingen die we op ons wensenlijstje hadden staan voor het kerstdorp met dikke korting kunnen halen.

De zondag voor de kids weer naar school moesten hadden Max en Ivar een zwemclinic in Eindhoven dus dat was ook een top dag voor de mannen.

Mae had een theater middag dus daar is Danny wezen kijken samen met Sam

Ze deed het weer super leuk!

Donderdag zouden Danny en ik samen naar de musical kinky boots gaan maar omdat Danny teveel buikpijn had ben ik samen met Mae geweest. Wat een onwijs leuke musical is dat zeg! Echt genoten!!!

Verder ben ik maar weer is voor de zoveelste keer begonnen met mijn afvalstrijd, het waren 3 maanden van eten eten eten en dat is weer enorm uit de hand gelopen. Mijn eigen schuld uiteraard maar ik was zo blij met die 70/72 kilo. Maar ik ga het nu zelf proberen. Andere keren greep ik naar afvalrepen. Dat werkte prima maar puntje bij paaltje ging ik toch weer verder met vreten als ik mijn gewicht eindelijk had gehaald. Ik zeg het ook tegen iedereen, deel ook veel van wat ik nu ga eten zodat ik een stok achter de deur heb om vol te houden. Ben nu 6 dagen bezig en het gaat goed! Ik zeg niet dat ik geen zin heb in een patatje maar ik hou vol! Het moet!!! Die 15 kilo gaat eraf!!! Over een paar weken kunnen we onderstaande foto’s naast een slanker koppie plaatsen. Ik beloof het en uiteraard voel ik me verplicht om elke week even te laten weten hoeveel eraf is!

Verder dit weekend genoten van een dagje Aviodrome met Sam en danny. Mae was nm logeren bij een vriendinnetje en Max moest de hele dag leren dus Sam had even alle aandacht van papa en mama.

Het was een super leuke dag!

Vandaag had Max weer een wedstrijd. Dit keer lekker in Hilversum dus lekker dichtbij!

Fijne zondag allemaal en tot volgende week!

Liefs Sabien

Geef een reactie