Swimmeet Maastricht

Vrijdag dagje gewerkt, tussendoor Mae en Sam naar de logeerplekken gebracht en om 16 uur zijn we vertrokken naar Maastricht want Max had een 3daags zwemevenement.

Max was s’ochtends al meegereden dus toen wij aankwamen hebben we snel onze spullen in het hotel gezet en zijn we lekker naar het centrum gereden.

De welbekende kerstmarkt met reuzenrad staat daar elk jaar en dat is toch wel een feestje hoor! Wat een sfeer hangt er! Echt enorm genoten. We zijn zelfs nog in het huis van de kerstman geweest en met hem op de foto geweest. (Sam was behoorlijk jaloers hahaha)

De volgende ochtend moesten we er om 6 uur uit, half 7 aan het ontbijt en om 7.05 uur liepen we naar het zwembad.

Tot ongeveer half 1 hebben ze series gezwommen, daarna gingen we lunchen om vervolgens 3 uur te rusten want om 18 uur gingen we weer naar het zwembad voor de finales.

Max heeft super goed gezwommen, mooie PR’s neergezet. Helaas geen medailles maar Ivar daarin tegen wel! 😉 super dag dus!

Zondag hetzelfde ritueel, vroeg op, ochtend serie, smiddags lunchen, daarna even rust en hup weer terug naar het bad.

En wederom hebben de mannen weer super goed gezwommen!

Maandagochtend was de laatste dag, iedereen was al behoorlijk brak hahaha maar ze gingen er nog volop voor!

Omdat we smiddags niet meer naar het hotel konden zijn we met een aantal wezen wandelen en Circus Renz stond er ook en dus zijn we even bij de dieren wezen kijken. Na de finales zijn we nog even bij de MC Donalds wezen eten en toen snel naar huis! We waren kapot!

Mae en Sam hebben zich ook super vermaakt, ze hebben allebei leuke dingen gedaan dus dan maakt het minder erg dat we ze even niet hebben gezien;-)

Echt zo blij dat we met Max mee konden.

Geef een reactie