Oud en Nieuw

En ja toen was het alweer oudjaarsdag! Ik moest werken maar had het rustig dus dat was wel prettig na al die drukke dagen.

Ivar was vanuit Maastricht met ons mee naar huis gereden zodat ik met de boys het vuurwerk kon halen. Die waren dus helemaal in hun element;-)

De gastkindjes waren om half 6 allemaal opgehaald en toen kwamen de ouders van Ivar ook! We hebben heerlijk rustig aan gedaan, Danny had het best zwaar want Maastricht was behoorlijk pittig, laat staan voor hem, maar het was een heerlijke avond. Beetje tv gekeken, toastje erbij, lekker gekletst. Gewoon chill. Sam was erg zenuwachtig dus daar heb ik echt even bij moeten liggen zodat hij eindelijk in slaap viel. Om 23.15 uur rustig wakker gemaakt en om 24.00 uur lekker naar buiten zijn allen.

De buren kwamen ook gezellig proosten en met zijn allen hebben we heerlijk genoten van de avond! De jongens blij met het vuurwerk, Sam die zijn ogen uitkeek, en ik? Heb enorm van deze avond genoten!

Op naar 2020 want hopelijk word dat een mooi jaar!

Terugkijkend op afgelopen jaar ben ik eigenlijk alleen maar trots en dankbaar met zo’n mooi gezin! En ja ook in ons gezin is vaak genoeg gezeur, gemopper en stress, maaaaar liefde is hier genoeg en daarmee overwinnen we alles! Danny en ik hebben teveel ellende gezien en meegemaakt dat wij dit met zijn 5en gewoon gaan overleven. We hopen dat 2020 wat meer verlichting voor Danny zal geven, dat het iets beter voor hem uit te houden is. We gaan het zien….

Ik wens jullie in ieder geval heel veel liefde en gezondheid toe!

Maar goed, nieuwjaarsdag lekker uitgeslapen, not, want Sam riep om half 9 dat ie gepoept had! Fijn jongen, je moeder wilde nog even slapen😉

Maar goed er dus maar uitgegaan en vast de zooi van de straat opgeruimd. Damn, wat een rommel, maar goed hoort erbij.

Rond 10.30 uur Mae en Max wakker gemaakt, die mochten nog even mee helpen. Daarna met de kids alleen naar Scheveningen gereden want ze wilde net als voorgaande jaren de nieuwjaarsduik doen. Danny was goed beroerd, (nee was zeker niet de drank) dus die bleef thuis in bed en ik ging met de kids op pad. Mae en Max hebben het maar weer mooi geflikt. Daarna nog even wat gedronken en toen weer lekker naar huis.

Het was een super geslaagde jaarwisseling!

Maandag mogen de kids weer naar school en is het weer “normaal” en eigenlijk heb ik daar ook wel weer ff zin in;-)

Liefs Sabien

Geef een reactie