Kerst

Wat word je toch geleefd met al die feestdagen! Ongelooflijk hoe snel de tijd gaat, maar we hebben ook veel gedaan afgelopen dagen dus vandaar nu pas een blogje over de kerstdagen.

Maandag avond waren we terug gekomen van Winterberg en Savonds ben ik met Mae en Sam in Almere Poort de herdertjestocht wezen lopen. Normaliter lopen wij in muziekwijk maar omdat die tegelijk viel met Winterberg vond ik dit een mooi alternatief.

De kids hebben eerst een lampion gemaakt en toen zijn we naar buiten gegaan. We stopten oa bij een goochelaar, en was een levende kerststal. Het was erg leuk en de kids hebben genoten!

Dinsdag heb ik nog gewoon gewerkt, niet te druk, en na lekker zelfgemaakte patatjes te hebben gegeten, zijn we naar de kerk gegaan waar Mae in het kinderkoor zingt.

Het was weer super mooi.

Eerste kerstochtend hebben we lekker rustig aan gedaan, en zoals altijd een lekker uitgebreid ontbijt gemaakt.

Einde van de middag kwamen de buren gourmetten. De buurvrouw had al het voorwerk gedaan zodat Danny niks meer hoefde te doen dus dat was erg prettig voor ons. We hebben allemaal lekker gesmuld en enorm genoten!

2de kerstdag wederom rustig aan gedaan sochtends, lekker gebrunched en smidags met de kids snoephuisjes geknutseld. Ik had voor de zekerheid 6 pakken gekocht maar helaas waren ze bijna allemaal kapot maar we hebben uiteindelijk veel plezier gehad door samen zo lekker bezig te zijn.

Savonds de restjes van de gourmet opgesmuld en daarna lekker op de bank met zijn allen.

Al met al dus een hele rustige maar gezellige kerst!

Geef een reactie