Altijd veel te beleven hier

Nog precies een week voor kerst….. best enorm veel zin in! Niet zo zeer in de kerst zelf, gaan niet veel bijzonders doen maar tussendoor hebben we leuke dingen op de planning staan maar dat later!

Afgelopen dagen waren hectisch en druk hier!

Ik heb oa besloten om te stoppen met mijn Spaanse cursus, om een lang verhaal kort te maken, het ging me te snel en ik vond het te moeilijk. Omdat ik thuis zo druk ben en veel aan mijn hoofd heb heb ik weinig tijd om thuis te oefenen. Ik ga het nu zelf via een app proberen te leren en met wat kinderboekjes. Zal het dus niet helemaal weg leggen;-)

Verder hadden we nog een geintje, jullie hebben ws allemaal wel mee gekregen over die geweldige banaan die ze met duckttape hebben opgehangen die goudwaard was??

Nou wij hebben onze eigen banaan hoor!

Verder met de kids zaterdag even lekker naar de stad geweest,

we hadden weinig op de planning, Danny had het erg zwaar, dus ik had even niet de puf om dingen te ondernemen.

Max kwam donderdag ook ziek thuis dus die lag ook nog eens voor pampus thuis.

Zondag had Mae haar kerst Sing a long met de theaterschool en dat was weer prachtig!

Max eigenlijk de hele week thuis gebleven,

koorts is sinds dinsdag gelukkig weg, hij hoest nog wel wat maar hij begint eindelijk wat op te knappen.

Had dinsdag nog een leuk foto momentje met zijn zwemvereniging want ze hadden met de Rabobank een cheque gewonnen en dus wilde hij er even bij zijn wanneer deze werd overhandigd!

Echt super gaaf voor ze!

Sam mocht verder dinsdag in de kerststal van school staan, wat had hij er zin in! Was om 5 uur al wakker, hoezo hyper!

Maar zie hem nou staan!! Is toch te schattig??

Ja momenteel zit ie zoals verwacht weer helemaal in zijn kerstelementje! Hij geniet echt van dit soort feestjes! Te leuk!

Vandaag hadden ze ook nog een kerkdienst met school. Het was helaas op een rot tijd voor mij dus ik kon niet met ze mee, Danny te ziek om überhaupt de deur uit te gaan en toen waren er dus heel lief moeders die de kids hebben meegenomen! Wat waren ze blij dat ze toch konden!

Uiteraard is bidden een serieuze zaak! Zooo schattig! Dan smelt je toch??

Ja heel blij dat ze dit weer hebben kunnen meemaken! Thanks lieve mama’s!

Verder had Sam gister nog kijkles bij zwemmen, normaal gaat mijn lieve neef met hem mee want wanneer Sam moet zwemmen worden alle kids hier opgehaald dus kan niet weg, maar omdat ik heeel veel zieke gastkindjes heb kon ik toch eindelijk weer eens met hem mee en had ik mazzel want er was kijkles. Super leuk om hem ff te bewonderen!

Voor mij nu nog 1 dagje aan de bak en dan lekker wat vrije dagen! Heerlijk! Leuke dingen in het verschiet, even lekker bijkomen van alle ellende en genieten van alles wat ons sterk maakt.

Liefs Sabien

Geef een reactie