Sinterklaas

Terwijl iedereen net de kerstboom heeft staan zit ik hier nog een partijtje na te genieten van onze pakjesavond!

Sam was hartstikke zenuwachtig! Wat als hij niet komt! Hahaha

We begonnen de avond met een lekker taartje!

Niks aan het handje zou je zeggen tot er ineens keihard werd gebonkt en stonden daar ineens 2 hele leuke en lieve pietjes met een wel heel belangrijk pakketje!

Het was een persoonlijke dvd speciaal voor Sam.

En dus stonden er pakjes voor de deur!

Wat een hoop cadeaus!

We hebben heerlijk genoten van dat blije koppie!

Die ontlading is goud waard!

Missie dit jaar weer dik geslaagd!

De kids hadden die dag op school natuurlijk ook nog Sint viering en dat was ook geslaagd! Mae had natuurlijk lootjes in de klas en had deze surprise gemaakt met uiteraard een beetje hulp van mij

En dit had ze zelf gekregen

Te leuk toch?

En ja als die ouwe man weg is gaan wij hier altijd meteen door met de kerst want ons huis klaar maken voor de kerst duurt altijd wel even dus we zijn wel even bezig geweest maar het resultaat mag er zijn!

Het weekend was best bijzonder, ik had via social deal gezien dat je voor een leuke prijs kon lunchen bij het Corendon hotel waar het vliegtuig geparkeerd staat wat Max en ik toen snachts hebben bekeken toen het verplaatst werd. Omdat het vlakbij tuincentrum Osdorp is en we daar dit jaar nog heen “moesten” was dat natuurlijk een leuke combi. Voor Danny best een ding want het was best veel…. maar die lunch wilde we echt met zijn 5en doen, want wanneer hebben we voor het laatst iets met zijn 5en gedaan? En dus gingen we ervoor.

We waren gelukkig vroeg naar Osdorp gereden zodat het niet enorm druk was toen we aankwamen! Het blijft altijd een feestje om daar kerst sfeer op te snuiven! Zoveel leuks en moois!

We hebben uiteraard weer genoten!

Daarna dus door naar de lunch! Het was super!

Lekker gegeten! Maar bovenal genoten van elkaar!!!!!

Daarna was Danny zijn energie echt op en zijn we snel naar huis gereden zodat hij plat kon.

De afgelopen dagen heeft hij het dan ook wel gemerkt, maar het is het dubbel en dwars waard geweest. Sinds gister ook zwaardere anti depressiva pillen van de huisarts voor geschreven gekregen en daar heeft hij nu wel behoorlijk last van:-( hopelijk gaat hij zich snel wat beter voelen.

Verder zijn we gister gebeld door de Eikenboom, ze willen dat Danny nog een gesprek krijgt met de psychiater omdat ze het nog niet helemaal weten. Wil er niet te diep op in gaan, maar word vervolgd dus en het balletje rolt gelukkig en dat geeft hoop …. word vervolgd dus

Liefs Sabien

Geef een reactie