Qualitytime time is magisch

Zo, waar moeten we beginnen? Hahaha

Kids moesten dus weer naar school, daar was iedereen aan toe;-)

Maandag alleen naar Spaanse les geweest, Danny bleef thuis:-(

Het gaat op zich wel oké met de cursus, de woordjes gaan prima maar de grammatica is een drama voor mij. Maar ach, ik hoef nog niet naar Spanje en al zou het wel zo zijn dan helaas, ik doe mijn best, meer kan ik nu even niet doen. Ik ben er elke week trouw…. hopelijk komt het een keer goed;-))

Sammie dinsdag weer naar zwemles, Maxie is dit keer met hem mee gegaan, super lief maar we willen er voor waken dat het niet de bedoeling is dat de kids te veel met Sam moeten doen omdat Danny zo ziek is. Soms hebben we wat hulp maar zoals afgelopen week gewoon niet. Niet naar zwemles gaan vinden we ook geen optie en dus hebben we het goed met beide heren besproken. Max maakt hier ook geen probleem van eigenlijk het is meer, zoals te verwachten eigenlijk Sam die natuurlijk de boel gaat uit proberen. Maaar het ging super, Sam had goed geluisterd en volgens Sam had Max niet de baas gespeeld;-))))

Max moest zoals altijd weer elke dag trainen (op dinsdags na) Mae op dinsdag en woensdag naar theaterles, en sinds deze week heeft ze een aantal weken ook op donderdag les speciaal gericht om haar zang beter te krijgen.

Vrijdag middag is ze met een vriendinnetje mee naar huis gegaan. Dat vriendinnetje zit op dansles en zij mocht een vriendinnetje mee nemen. Mae vond het erg leuk en dus heeft Mae aanstaande donderdagmiddag een proefles daar. Ze zal het ws erg leuk vinden maar dan moeten we wel even kijken hoe we dat logistiek gaan doen want ik kan natuurlijk niet weg hier en danny zit momenteel aan heftige pillen voor zijn depressie en die mag dus geen auto rijden. Even goed bekijken dus.

Omdat Danny het dus zwaar heeft lopen we hier in een huis tegen de warme maaltijd aan. Ik ben zoals vele wel weten geen held in de keuken en daarbij is het hier een gekkenhuis met de opvang om een beetje te kunnen koken. Maaaar vrijdag heb ik tortilla wraps op tafel kunnen krijgen! Iedereen heeft heerlijk gesmuld!

Zaterdag ochtend had Mae een lavox cursus op de theaterschool, hier leren ze dmv bubbelen met een rietje beter hun stem te gebruiken.

Max is na zijn training naar Ivar gegaan, die bleef daar logeren. Ik ben met Sammie lekker naar de stad gegaan want we gingen naar de film.

We waren de enige in de zaal en hebben genoten van de film!

Mae was na haar cursus naar de stad gekomen zodat Danny thuis in alle rust kon zijn en ik lekker op pad kon met ze.

We hebben wat boodschapjes gedaan, rondje over de markt,

Uiteraard wat snoepjes gekocht

en toen lekker even rondjes tuincentrum gedaan!

Daarna naar huis, lekker makkelijk gegeten want we hadden nog wraps over.

Savonds kwam mijn neefje even langs, en daar genieten de kids altijd zo van!

Mae had savonds een Halloween feestje bij de dansschool waar ze de dag eerder mocht mee doen! Samen met haar vriendinnetje hebben ze zich verkleed en gesminckt!

Ze heeft een super leuke avond gehad!

De volgende ochtend hebben we rustig aan gedaan, de kids wilde nog pompoenen snijden dus ondanks dat het al Halloween was geweest hebben we dit gezellig gedaan.

Lampjes erin en wat ziet het er savonds leuk uit!

Smiddags had Mae een flashmob in de bibliotheek met de theaterschool dus die moest al om 11.30 uur weg, ik ben toen met Sammie rustig aan naar de stad gegaan. Dit keer zijn we met de bus gegaan, is leuk voor hem en het scheelt parkeerkosten want dat is in Almere niet fijn!

Bij de action konden we die leuke mamma panda met baby natuurlijk niet laten liggen. Ook nog even een drankje genuttigd samen en toen naar de bieb. Daar heeft ie, hoe kan het ook anders panda boekjes uitgekozen;-)

Toen we de boekjes hadden begon Mae haar flashmob! Wat was het weer super gedaan door al die kids. In 3 uur hebben ze dit even ingestudeerd.

Mae heeft genoten en wij hebben genoten van haar! Daarna lekker weer naar huis, waar Danny blij was dat we weer thuis waren!

Ik had de kids beloofd om pannenkoeken te bakken dus, hoppa aan de slag!

Daarna kwam Max thuis, hij had weer een wedstrijd gezwommen.

2 PR’s met 2 zilveren medailles. Toppertje dus

Verder nog even vraag,

Max zijn zwemclub kan een leuk bedrag winnen via de Rabobank.

De bedoeling is dat ze zoveel mogelijk likes bij elkaar sprokkelen.

Onze vraag is dus of jullie die foto in het bericht van de vereniging willen liken voor ze!

Klik Hier voor de foto op Facebook en

Hier voor de foto van instagram!

Willen jullie please Max en zijn club steunen? Thanks!!

Nou, verder dacht zaterdag avond mijn wasmachine van doe die was maar lekker op de hand….. en dus is maandag de nieuwe wasmachine bezorgd. Komt natuurlijk nooit goed uit maar goed…. t zij zo….

Blij dat ie er is en hopelijk doet deze het weer een aantal jaar!

Liefs Sabien

Geef een reactie