Te veel om op te noemen

Dat waren weer drukke maar leuke dagen!

Door de weeks lekker gewerkt, drukke dagen al zeg ik het zelf, nieuwe kindjes en dat kost altijd wat meer energie. Ook nog een avondje moeten werken en nog een heel vroeg kindje, die komt dan om 5.45 uur. Dus moe ben ik altijd wel als de week er weer op zit.

Woensdag had ik een heerlijk uitje, ik ging nm met een vriendin naar de ladies night,

We gingen naar de film, “wat is dan liefde”

Wat een onwijs gave film! Zo gaaf! Echt een aanrader! En wat was het heerlijk om er even lekker uit te zijn!

Vrijdag konden we plotseling een nieuwe tafel kopen, dit zat helemaal niet in de planning maar omdat het een Rivièra maison tafel was tagde een bekende van ons mij, want die wist dat ik daar wel blij van zou worden! Na wat geregel heeft Danny hem meteen opgehaald en hij past helemaal in onze keuken! Ben er zo onwijs blij mee, en dat voor een mega leuk prijsje!!

Dan is Bien nog meer blij;-)

Hier staat ie nog bij de vorige eigenaar maar kan je iets beter zien hoe hij eruit ziet.

Ik maak van de week even een betere foto want vrijdag komen de nieuwe stoelen, want de donkere stoelen staan er dus nu totaal niet meer bij. Maar nu al helemaal blij.

Zaterdag had Sam een fotoshoot voor brandweetjes, zij hebben een super gave verjaardagsset bedacht en wie kan dat nou beter promoten dan onze eigen brandweerman Sam.

Hij vond het zo leuk om te doen!

En hoe vinden jullie de foto’s geworden?

Dit leuke pakket kan je hier bestellen!

Daarna met Mae even naar de stad geweest, en mezelf verwend met 2 nieuwe jassen! Ja ik weet het, maar soms moet je afwisselen:-)))

Wel onder het mom dat ik mijn andere 2 winterjassen moet verkopen dus die staan nu op marktplaats hahaha

Eenmaal thuis lekker getut met Mae, want Danny is met Sammie naar de camping gegaan. Even nog 1 weekje genieten daar voor zover het kan. Lichamelijk gaat het oké. Geestelijk heeft hij het nog steeds enorm zwaar.

De volgende ochtend was een spannende ochtend voor Mae. Ze had zich namelijk aangemeld om te figureren in de nieuwe film van Isa Hoes; Engel.

En ja hoor, Mae mocht 3 dagen komen! Super spannend en nieuw natuurlijk, maar wat had ze er veel zin in. Omdat de opnames op een basisschool werden gemaakt en Mae dus een leerling van die school speelde moest haar fiets mee en dus fietste ze zondag ochtend om half 8 in hartje Amsterdam op naar de filmopnames.

(Koffer mee met allemaal setjes kleding en tijdschriften, want ja wachten hoort er ook bij)

Zondagmiddag heb ik haar opgehaald en ze straalde van oor tot oor!! Ze vond het zo leuk! Echt gaaf!

Eenmaal thuis hebben we Joy opgehaald en zijn we even lekker naar het strandje gereden, even uitwaaien samen.

Maandag en Dinsdag is ze dus ook naar de opnames geweest. Haar vriendinnetje Benthe heeft een rol in de film bemachtigd dus de meiden bleven gezellig bij Benthe slapen en zo konden ze samen naar de opnames. Super leuk! Vanmiddag heeft Danny haar weer opgehaald (is even vanaf de camping heen en weer gereden ivm mijn werk) en het was een super gave ervaring voor haar! Alles heeft ze van dichtbij mee gemaakt! Die kan ze mooi in haar zak steken!

In april moeten ze geloof ik nog een keer komen voor nog wat opnames en dan draait hij als het goed is rond sept/okt 2020 in de bioscoop! Wij zijn heeeel benieuwd!

Nu is ze lekker met Danny en Sam mee naar de camping om nog even 3 dagen daar te genieten! Aankomend weekend gaan we helaas afbouwen:-(((

Als je dit ziet smelt je toch??? 5 maandjes afkicken en dan mogen we eind maart weer opbouwen! Komt goed! Is zo voorbij!!!

Oh en voor de oplettende lezer; waar is Max? Ja die was uiteraard weer bij zijn wederhelft Ivar logeren;-))

(Zijn 2de thuis)

Gister kwamen ze beide terug hier heen en slapen ze nu weer hier een paar dagen ivm het trainen. Super leuk om te zien hoe die mannen het zo leuk hebben samen!

Nou dat was het wel weer, ik ga nog even buizen en relaxen. Donderdag en vrijdag moet ik er weer vroeg uit (5.15 uur) dus nu even lekker Bientime!

Een gedachte over “Te veel om op te noemen

  1. Waar haal je al die energie toch?!😉👍💪. Vraag ik mij constant af eigenlijk😂 Door jou verhalen te lezen mis ik dikwijls mijn tijd van jonge kinderen in huis. Deze zijn al 24/26/27 jaar en al een poos uit huis. Doe zo verder. Je inspireert vele mensen 😉
    Grts Heidi

Geef een reactie