Domper

Argh roep al vanaf dinsdag moet onze blog nog bijwerken maar kwam er natuurlijk weer niet aan toe! Maar goed, wat hebben we in huize Verschuur weer meegemaakt afgelopen week? Veel!!

Ik zal stap voor stap alles weer doornemen met jullie!!

Maandag moesten Danny en ik weer naar Spaanse les, erg leuk, pittig en het gaat best snel maar het komt allemaal goed;-))

Een normale werkweek verder, Max druk aan aan het trainen, Mae toneel les en Sammie zwemles.

Had nog een nieuw tekenbord besteld voor de gastkindjes van v-tech en dat viel goed in de smaak!

Vrijdag zijn Danny en ik met 2 gastkindjes even naar Batavia stad gereden want Danny had een nieuwe winterjas nodig en daar zijn we voor geslaagd, hadden mooie schoenen voor Mae gezien en Max had nieuwe schoenen nodig dus zaterdagochtend toen Max terug was van trainen meteen doorgereden.

(Het weekend bleef ook Danny thuis van de camping, hij heeft het momenteel weer wat zwaarder,)

Iedereen is goed geslaagd!

Ook nog even naar de pepernoten fabriek geweest zoals Sam wilde;-)

Daarna Danny thuis afgezet en met de mannen naar de Ikea om planken te bestellen voor Max zijn bed. (Er waren er een paar gebroken) ruim een uur daar moeten wachten tot we aan de beurt waren… 🙁

Dus een ijsje ging er wel in;-)

Daarna moesten we nog snel naar de Decathlon en wie komen we daar tegen?

Nicolette Kluijver van oa Expeditie Robinson

Daarna door gereden naar het Corendon Hotel om het vliegtuig te bewonderen wat Max en ik snachts hebben bewonderd toen het getransporteerd werd!

Te leuk om het nu zo te zien!

Zondag lekker uitgeslapen en had Max zijn eerste zwemwedstrijd weer van dit seizoen.

Hij mocht 5 afstanden zwemmen en heeft het weer lekker gedaan waaronder 3 PR’s.

Hij is sinds dit seizoen ingedeeld bij de junioren en dat betekent dat hij nu de jongste is, en dus is de concurrentie groot maar dat geeft Max wel een boost om harder te gaan zwemmen!

Mae had die middag een optreden met de theaterschool en ook dat was super!!!

Maandag had Danny eindelijk zijn afspraak voor een revalidatietherapie maar daar kreeg hij slecht nieuws… ze vinden hem te complex om hem te gaan behandelen daar en dus gebeurt er weer niks….. en daarbij vonden we de manier hoe ze dit hebben laten weten echt niet tof, hij wacht nm al sinds januari op een afspraak wanneer hij zou worden behandeld, het aanmelden hier is 1.5 jaar geleden gestart….. er is dus 1.5 weg gegooid waarin weer niks is gebeurt…. die jongen zit er zo doorheen….. maar goed….. vandaag is hij weer bij de huisarts geweest om te gaan bedenken hoe nu verder.

Geestelijk heeft hij echt hulp nodig….. lichamelijk gaat het helaas weer ruk sinds 1,5 week, het leek redelijk te gaan na de vakantie maar hij blijft doodmoe, energielevel is zo laag en hij heeft veel pijn…. knettergek word je ervan, maar we houden onze rug recht en laten ons niet gek maken, hoe zwaar het soms ook is…. we staan gewoon weer op en blijven knokken!!

Verder deze week dus alleen naar Spaanse les geweest omdat Danny pijn had, en is er bij de kids de boekenweek gestart. Het thema is onderweg en dus stonden er allemaal vervoersmiddelen voor school,

En mochten ze woensdag middag boekjes verkopen en natuurlijk ook zelf boekjes kopen!

Te leuk weer dus!

Vanavond hebben we een info avond voor Mae haar schoolkeuze als ze straks naar de middelbare school gaat dus ik ga er even alleen heen omdat Danny pijn heeft, en dan is het gelukkig weer bijna weekend! Ben er wel weer aan toe hahaha, moest van de week om 5.15 uur op staan dus even uitslapen zaterdag en zondag is toch een heerlijk vooruitzicht!

Liefs Sabien

Een gedachte over “Domper

  1. Wat een narigheid rondom Danny…. Heb je hoop geholpen te worden en dan zulk nieuws…. we zouden zo graag hebben dat het goed met hem ging, hebben hem in de tijd op de camping leren kennen als zo’n liefhebbende man en vader die knokte voor wat hij waard is om er wat van te maken. Hij verdiend goede hulpverleners die hem en daarmee jullie allemaal de goede weg op kunnen helpen! Sterkte!!!!

Geef een reactie