In het ritme

Zo zit je met manlief in Spanje en zo ben je weer druk met je 3 kinders!

Wat fijn dat onze moppies zo goed verzorgt werden! Heel blij mee!

Maar ze hebben zich uiteraard enorm vermaakt!

Mae had bijv ook nog een leuke sportdag, nm op het water. Helaas geen heel mooi weer, maar ach het was leuk voor ze!

En Max had natuurlijk zijn eerste echte week als brugpieper en de sponsorloop van zijn nieuwe zwemvereniging New Wave!

Das nog een ander verhaal maar sinds augustus is een deel van zijn oude zwemclub een eigen club gaan opzetten.

Om geld te verzamelen om de club een duwtje in de rug te geven gingen ze in 2 uur tijd zoveel mogelijk rondjes rennen. Een rondje was 450 meter.

Max had een behoorlijke lijst van mensen die hem sponsorde en uiteindelijk heeft hij zooo goed gelopen! Nm 46 rondjes!!! Ongelooflijk knap!

Hij had dan ook het hoogste sponsor bedrag binnen gehaald nm 1630 euro!

Echt bizar goed!

Maar toen we vorige week vrijdag avond thuis kwamen is mijn mama lekker naar huis gegaan en hebben we eigenlijk meteen het ritme weer opgekapt.

We hebben de caravan nm nog tot 1 november op de camping staan en dus willen we er nog optimaal van genieten! Max traint op zaterdag ochtend dus er moet zo wie zo altijd 1 van ons het weekend nog een nachtje thuis slapen en dus hadden we (lees: Sabien:-)) zo iets van, hup naar de camping om alle koelkasten weer aan te zetten enzo en om gewoon gezellig daar te genieten!

Zo gezegd zo gedaan dus….

Helaas hadden we een klein beetje pech want toen ik de voortent open ritste kwamen er wel duizenden vliegen de tent uit….. shit…..

Maar we wisten eigenlijk direct hoelaat het was, voor we nm naar Spanje gingen hadden we het idee dat er onder de houten vlonders een konijn zat, (ja, die houten vlonders was niet het beste idee maar waren er nog niet helemaal uit wat dan wel) tja, het kon dan dus ook niet anders dan dat er een dood konijn lag.

Oplossen die handel dus,

En dat houdt in dat de rubberen vloertegels eruit moeten, plaat los geschroefd en opzoek naar het dode dier!

Gelukkig zaten we meteen goed en lag daar iets wat op een dood dier leek.

De technische dienst van de camping erbij gehaald want we mogen ze zelf niet weg halen en toen de boel weer dicht gegooid.

Wat een gedoe zeg!

Maar goed, toen we eindelijk zaten konden we lekker genieten!

Al snel daarna kwam mijn zusje met kids en later ook mijn moeder want we zouden de 60ste verjaardag van mijn moeder gaan vieren!

We hebben eerst nog even heerlijk op de camping in het zonnetje genoten om vervolgens pannenkoeken te gaan eten met zijn allen.

Het was een super geslaagde avond!

De volgende dag hebben wij 5en genoten van elkaar en het leven op de camping!

Sammie heeft ook nog geoefend met fietsen en dat gaat super!!!

Ja en toen was het weer maandag, meteen weer druk! Volle bak met kindjes, 3 schatjes die ik weer naar school moet begeleiden en een winkel waar een hoop bestellingen zijn geplaatst, hop aan de bak dus;-)

Fijne avond, liefs Sabien

Geef een reactie