Tropisch warm

Wauw, wat een warme week was het zeg! Ongelooflijk! Ik hou er gelukkig enorm van dus ik heb er echt wel van genoten, tuurlijk was het soms even afzien met al die kleintjes en was het een stukje zwaarder maar beter dit dan regen;-)

Verder heb ik dus de hele week gewerkt terwijl de kids met danny op de camping waren,

Danny heeft het momenteel erg zwaar, hij takelt met de dag meer af…. naar het toiletgebouw lopen kost hem steeds meer moeite, gelukkig doen Max en Mae veel, maar het is heel lastig momenteel. Aan de ene kant wil hij daar blijven omdat ze het zo fijn hebben, aan de andere kant wil hij naar huis zodat hij plat kan….. zo dubbel voor hem! Gelukkig kwam zijn zusje uit België vandaag langs en zijn beste vriend kwam ook onverwachts dus die helpen hem nu!

Ik moest deze week natuurlijk weer werken, lekker elke dag een volle bak. Eigenlijk weinig geks, ja de was van mijn schatjes lekker weg gewerkt hahaha en veel opgeruimd;-)

Maaar…. heb ook echt wel even van het zonnetje en van de rust genoten,

Gelukkig heb ik mijn lieverds niet de hele week hoeven missen want we zijn dinsdag in Harderwijk naar de Lion King film geweest, was echt super gaaf!

En terwijl wij dus bij de film zaten had ons kleine ventje gewoon een schuimparty op de camping!

Is toch te schattig!!

Vrijdagavond ben ik er weer gezellig heen gereden! Yeah! Het is daar zo fijn!

Sochtends uiteraard weer met mijn kleine vriendje naar de ochtend gymnastiek geweest!

S’middags kwamen onze buurtjes gezellig eten!

Het was een heerlijke middag!

De volgende dag had ik Sammie beloofd om of naar het buiten zwembad te gaan of naar het strand te gaan, en aangezien het strandje vlakbij ons veldje is zijn we lekker daar heen gegaan!

Max en Mae en het vriendje van Mae kwamen later ook en die hebben zich ook heerlijk vermaakt, want ze gingen op zoek naar kreeftjes! Helaas alleen 3 kleine visjes gevangen.

En ja toen was het dus alweer tijd voor mij om naar huis te gaan….:-((

En dan is het vandaag weer maandag, 29 juli 2019….

We zijn vandaag gewoon alweer 8 jaar getrouwd!

Helaas dus niet bij elkaar maar dat is geen drama, woensdag gaan we nm lekker uiteten;-)

Heb er nu al zin in!

Liefs Sabien

Geef een reactie