Afronden

Het is momenteel een beetje druk en chaotisch bij ons thuis, drukke opvang dagen, de kids hebben bijna vakantie en dan komt er natuurlijk van alles om de hoek kijken wat “allemaal moet”

Knutselwerkjes voor alle juffen en zo had ik bijv gisteren het Lego van Sam zijn klas mee gekregen om te poetsen en dus stond ik gister avond dat af te wassen

Ook was er woensdag op school project afsluiting!

Het thema was bij Sam de ruimte en wat heeft hij super leuke dingen gedaan en gemaakt!

Mae haar klas hebben zich verdiept in oa het milieu en heeft ook super mooie en interessante dingen gemaakt!

Verder had Mae een leuk uitje met 2 vriendinnen, ze ging naar de opnames van Superkids. Ze vond het super!!

Ook hebben we 10 min gesprek over/met Sam gehad, en dat was super! Hij is super leergierig, doet heerlijk mee en is een genot om in de klas te hebben! Dus ook op hem zooo trots!

Max is verder druk met zijn musical, hij geniet er enorm van! Helemaal in zijn element! 8 juli is de dag dat hij met zijn klas mag shinen! Hij kan niet wachten!

Verder heeft hij morgen zijn laatste wedstrijd van het seizoen! Hij zit voor 4 afstanden bij de beste 24 van Nederland dus het word een spannende dag! Hij staat zelfs 2 keer 6de dus we gaan zien wat de dag hem gaat brengen! Spannend!

Danny is momenteel lekker met Mae en Sam op de camping, want het is natuurlijk heerlijk weer!

Max en ik zijn thuis gebleven zodat Max goed uitgerust zijn wedstrijd in kan gaan!

Vanmiddag natuurlijk de dames WK gekeken, en wat spelen ze goed! Zo leuk!

We hebben van de week ook ons huis nog even versierd met oranje vlaggen net als bij de heren want dat staat toch wel gezellig;-)))

Liefs Sabien

Geef een reactie