Max

Tja Max, ook die is enorm gegroeid, het was een schattig klein kleutertje die net gestart was in de kleuterklas….

Dat kleine kleutertje is uitgegroeid tot een grote tiener van inmiddels 12 jaar!

In die 7 jaar heeft hij na zijn A,B,C alle andere zwemdiploma’s gehaald die er maar te halen waren, tussendoor heeft hij ook nog 2 seizoenen gevoetbald,

Hij vond het erg leuk maar wilde toch graag wedstrijdzwemmen maar dat ging niet samen met het voetbal en omdat veel kids van school ook op voetbal zaten bleef hij daarop, alleen toen hij last kreeg van zijn enkel was daar het moment om te switchen….

En kijk nu….

Hij traint 5 dagen in de week en hoort bij de beste van Nederland in zijn leeftijd!

Het is echt zijn passie, zo mooi om te zien!

Je ziet ook zijn lijf groeien, hij begint echt een zwemmerslijf te krijgen;-) oke, van zijn lengte moet hij het alleen nog niet hebben hahaha.

Maar nee hij is er super druk mee en wij daardoor ook;-)) Maar als de kids genieten doen wij dat ook. Zijn doel is om ooit de olympische spelen te halen!

Verder heeft Max nog een andere passie, hij wil nm heel graag piloot worden, eigenlijk al vanaf dat hij kon praten had hij het er over!

KLM is het dan ook helemaal! Zijn kamer is een vliegtuig kamer en ooit…. ooit wil hij het olympisch vliegtuig besturen om vervolgens dan meteen mee te doen aan de olympische spelen!

Zo mooi om te zien hoe hij precies weet wat hij wil!

Verder zit hij dus inmiddels in groep 8 en dat betekent dat hij nu druk is met zijn eindmusical, want zijn basisschool periode zit er bijna op…. zooo dubbel….

Na de zomer gaat ons eerstgeborene gewoon naar de middelbare school! Hij heeft een super advies gekregen en gaat Gymnasium doen! Ongelooflijk stoer want ik doe het hem niet na!

Liefs Sabien

2 gedachtes over “Max

Geef een reactie