Sam

Tja, Sam, die was er 7 jaar geleden niet;-)

Er is dus idd heel veel gebeurd hahaha.

Maar goed, onze Sammie…..

5 jaar geleden was het Danny die vond dat de kids zo groot aan het worden waren, hij miste die kleine voetjes.

Tja dat moet je niet tegen mij zeggen en dus gingen we gewoon voor een derde…..

Super leuk, en tijdens onze vakantie in Spanje in 2014 was het raak!! We waren zwanger!!

Het was geen perfecte zwangerschap, kon weinig eten, maar ach, het was voor het goede doel!

Ik was uitgerekend op 26/1/2015, precies op Mae haar verjaardag! Hoe bijzonder, maar op 27/1/2015 kwam ons ventje ter wereld.

Ook de bevalling was niet helemaal top, ik voelde al een paar dagen weinig leven, dus toen ik voor controle bij de verloskundige kwam werd ik meteen doorgestuurd naar het ziekenhuis. Shit dacht ik nog, komt niet uit, heb nog meer te doen en daarbij voelde ik die ochtend al lichte weeën.

Diep van binnen wist ik dat die dag ging bevallen en wilde dus eigenlijk gewoon naar huis… maar goed, eenmaal in het ziekenhuis ging ik aan de monitor en daar zagen we dat de kleine reageerde op mijn lichte weeën en daardoor zakte zijn hartslag dus steeds…. ik vroeg direct of ik naar huis mocht om daar te bevallen….

nee mevrouw dat lijkt ons niet zon goed idee…

Achteraf snapte ik het natuurlijk wel maar toen niet, ik was zo verdrietig, wilde zo graag thuis bevallen. Dus Danny en ik naar de verloskamers. Danny was vlak daarvoor weer geopereerd en liep dus weer op krukken, komen ze daar aan met een rolstoel voor mij, “Die zijn gek”, dacht ik, ik kan dan wel weeën hebben maar kan wel gewoon lopen hoor, dus please zet mijn man er even in….. maar nee hoor.

Goed, eenmaal op de verloskamers wist ik niet zo goed wat ik daar deed…. pffft…. ik wilde naar huis…

De verloskundige kwam en stelde voor om maar meteen door te pakken en dus mijn vliezen te breken zodat het allemaal een stukkie sneller zou gaan, top plan, dus hup actie;-)

En dat was top want al snel ging het in rap tempo verder, het mannetje had het alleen erg zwaar, en moest eruit. Met wat hulp van de verloskundige was Samuel Danny Maxime verschuur daar….

Maar het was wel even pittig toen, Sam had in het vruchtwater gepoept, knoop in de navelstreng en de navelstreng 3 keer om zijn nek… niet zo heel gek dus dat hij minder reageerde. Helaas verloor ik ook heel veel bloed waardoor het nog even spannend was maar goed eindelijk was ons derde kindje er.

Wat een rijkdom, een verrijking van ons gezin.

Max en Mae waren super trots!

Sam is de afgelopen 4 jaar uitgegroeid tot een heerlijk sociaal ventje,

Heeft zijn eerste 2 levensjaren wat lopen kwakkelen met zijn longen maar dat gaat nu prima.

Het was echt een heerlijk ventje, altijd lachen, maar had wel zijn gebruikersaanwijzing hahahaha, komt ws omdat het de laatste was.

Kreeg natuurlijk altijd alle aandacht, werd continue door broer of zus opgejut of toegelachen, ja alles wat niet mocht, werd natuurlijk om gelachen, ja Sam was grappig en een dondersteen….

En dat is niks veranderd….

Hij wind iedereen om zijn vinger met zijn heerlijke aandoenlijke blik!

We genieten echt van dit heerlijke lieve ventje maar er zit echt een enorme kop op!

Test ons/mij enorm uit, en soms is dat wel erg pittig, hij doet echt alles wat Max en Mae nooit hebben gedaan! Ongelooflijk!

Maar door hem beseffen we ons zo goed hoe mooi het leven is, hoeveel we van elkaar houden en zorgt er voor dat we elke dag met een glimlach opstaan!

Inmiddels is Sam dus 4 jaar en gaat hij al weer 4 maanden naar school! Hij was er echt aan toe, en vind het dan ook erg leuk!

Danny moest er echt aan wennen maar ik was “heel blij” dat het zover was,

Wat ik al eerder zei, Sam hangt enorm aan mij dus ik was heel blij dat ik eindelijk wat “adem” kreeg en wat prettiger mijn werk als gastouder kon uitoefenen.

Verder heeft Sam op onderstaande foto zoals jullie zien een bril deze heeft hij sinds eind januari maar sinds 3 weken doen we hem niet meer op omdat we merken dat hij zonder bril het prima doet.

Ook zit Sammie sinds eind februari op zwemles en daar geniet hij enorm van! Net als Max en Mae enorme waterrat! Heerlijk!

We zijn onwijs trots, blij en dankbaar met dit heerlijke ondeugend ventje!

Liefs Sabien

Een gedachte over “Sam

Geef een reactie