Moet ik wel gaan schrijven hé!

Hihihi zo heb je weer je blogje terug en heb je er net als vanouds eigenlijk helemaal geen tijd voor!! whawhawha
Maar…. de kindjes zijn dit weekend uit logeren bij mijn oom en tante en Danny is naar Belgie voor een schoolreunie en dus zit ik alleen op de bank!
Hoe gaat het nu hier??

Lang verhaal, Danny is nog steeds thuis, zijn knie gaat nog steeds niet goed, en helaas heeft hij na het trouwen 2 maal in het ziekenhuis gelegen…1ste keer had hij last van zijn hart (gelukkig niks gevonden maar wel een opname op cardiologie… en dat gaat je niet in je koude kleren zitten) en vervolgens daarna een darmontsteking waar hij nu onderzoeken voor heeft! Tja het zit ons/Danny niet mee, gelukkig kunnen wij heeeel goed praten met elkaar en zo blijven we samen knokken! Ik durf er mijn hand voor in het vuur steken maar er zullen genoeg stellen zijn die dit niet overleven….

WIJ GAAN DIT SAMEN OVERLEVEN,

(even duidelijk: tussen ons gaat het super hoor) maar ik wil mijn ventje blijven steunen en hij wil de papa en man voor ons zijn en soms zijn die padjes even slecht te bereiken! Maar wat ik al zei, wij blijven potverdikkie vechten! wat men er ook over zegt of denkt! PUH! moest ik ff kwijt hoor!

Verder gaat het oke hier! Max gaat super op school, heeft het er enorm naar zijn zin!
Doet goed zijn best en zit sinds sept nu ook op zwemles!!! zo leuk is dat!!! Het is echt een waterrat, dus het liefst wil hij elke dag!
Tijdens het zwemmen kunnen wij buiten door het raam naar ze kijken en dat vind Max uiteraard geweldig!
Wat kan een kind druk zijn met zwaaien ipv op te letten!!!
(“Max ik ga geen 2 jaar betalen voor een A diploma hoor!!!” hihihi)

En ook met Mae gaat het super! is sinds een aantal maanden nu helemaal zindelijk (alleen de nachten nog) en gaat sinds september naar een andere speelzaal en daar heeft ze het super naar der zin!! Als het aan haar ligt gaat ze elke dag!
Tja en dan gaat het mij ook wel toppie, kraamzorg gaat toppie, het wordt erg druk de komende periode, he Nienke?? hihi en ook de winkel loopt heerlijk! Ik geniet daar ook echt nog steeds van!

Ja en dan verder zijn we hier rustig aan het verbereiden op de komst van de goedheiligman! Want tja je kunt er niet om heen!! En oh wat hebben ze er een zin in! Volgende week zet hij hier in Almere Haven weer voet aan wal en uiteraard staan wij er dan ook! En net als vorig jaar komt oma Spanje weer gezellig een weekje logeren dan!! Helemaal leuk!!!
Ik heb ook al een sint en 2 pieten voor 5 dec geregeld dus ben zo benieuwd naar die koppies!!!! hihihi kan niet wachten! Heerlijk!

Maar eerst nog 11 november uiteraard, want er wordt hard geknutseld op school dus ben heel benieuwd!

Liefs Sabien

Geef een reactie