we zijn getrouwd!!! yeah!!

eindelijk was onze grote dag daar!!!!!!

we zijn nu officieel man en vrouw, oftewel meneer en mevrouw Verschuur!!

we hebben echt een onwijze dag gehad!!!!!!

ik zal nu even gauw wat foto's online zetten en heel snel de rest plaatsen maar weblog doet het niet op de laptop en wel op mijn computer boven op kantoor!

Image 3 

Annet2 

20110731_47 

Kim6 
 

Kim6a 

20110731_57 

20110731_50 

20110731_64

 Kim9 

Kim11 

Kim17 

Kim19 

Kim21 

20110731_133 

20110731_145 

20110731_156 

Kim25 

20110731_165 

 ohhh ik blijf aan de gang…. die foto is leuk, die foto is leuk ahhahahaha nou ja, ik heb nu even gauw wat foto's geplaatst, er komen van de fotograaf nog heel veel foto's en we hebben natuurlijk nog de foto's van het feest…. dat was ook echt een knal feest!!!!! wat hebben we genoten!

zeker omdat we als verrassing een overnachting in het american hotel in amsterdam kregen en daar heen gebracht werden met een limousine…….. echt ongelooflijk! voelde me echt een prinsesje! niet normaal! die kamer, we hadden de mata hari suite….. nou das gewoon abnormaal….

maar goed dat dus maar even later want het is nu 00.11 uur en anders zit ik hier morgenochtend nog hahahaha

liefs fam Verschuur!

eindelijk van die ROT naam af………………….

 

6 gedachtes over “we zijn getrouwd!!! yeah!!

 1. Echt mooie foto,s mevr Verschuur!! Kan gode zien dat jullie een fantastische dag hebben gehad. Daar kun je nog een hele poos van nagenieten. Heb vrijdag veel aan jullie gedacht, het was voor mij ook een fijne dag want ik mocht eindelijk naar huis!! Maar zo als altijd valt dat toch nog tegen, in het ziekenhuis denk je echt dat je wel veel kunt maar in de praktijk is het wel even anders.
  Genieten jullie nog maar lekker na en tot schrijfs
  liefs uit denemarken en bedankt voor de pep talk berichtjes op hyves.

 2. Wat gaaf!! Als eerste gefeliciteerd..
  Wat zien jullie er mooi uit zeg, super! En jullie kindjes, wow. Ook leuk de andere kindjes in prachtige kleding!

  Geniet nog een poos na van jullie huwelijksdag 😉

 3. Een beetje laat, maar niet minder gemeend…Gefeliciteerd! Wat zagen jullie er prachtig uit en Max en Mae…wat een plaatjes! Zo te zien hebben jullie een heerlijke dag gehad! Kan me voorstellen dat je heel veel leuke foto’s hebt!
  Liefs

Geef een reactie