Kiekeboe!! daar zijn we weer!

9 
nou nou,
wat zijn we weer super druk hier!!!!
Alles gaat super goed hier, laten we beginnen met de voorbereidingen voor ons huwelijk:
Eigenlijk mogen we niet klagen en loopt alles voorspoedig…..
De kaartjes zijn inmiddels verzonden,de kleding inc schoenen voor de kindjes zijn geregeld, de versiering en aankleding zijn geregeld, partytent is gehuurd, koelkast voor de drank is gehuurd, de taart is door gesproken, de getuigen zijn gevraagd, onze wensen en planning voor de dag zijn doorgenomen met de ceremoniemeesters, auto is ipc ook rond, mijn sieraden zijn gekocht, en de trouwringen zijn ook uitgekozen en zijn over 10 dagen klaar!, samen met mijn schoonzusje mijn haar voor "proef" gedaan, 
Euh wat nog meer? moet nog een afspraak maken om mijn nagels te laten doen, bedankjes verder afmaken…..
 
Oh en natuurlijk toch wel het super gaafste is dat ik een fotosessie voor ons huwelijk heb gewonnen! Hihihi
Ik kwam een fotograaf tegen op het internet die een bruids-sessie als prijs had, het enige wat je moest doen was een mail sturen met daarin de reden waarom juist wij de prijs moesten winnen…. nou ik heb ons levensverhaal gemaild en ze waren zo aangegrepen dat wij gewonnen hadden!!!!
In eerste instantie zou mijn nichtje en haar vriend de foto's gaan maken maar nu we dit hebben gewonnen zijn we echt door het dolle heen!
We zouden het zo simpel en goedkoop houden maar het wordt echt een top dag hihihihihi
 
Dus ja eigenlijk loopt het best goed allemaal, begin juli hebben we ook een afspraak met de trouwambtenaar, we moeten nog even een date maken voor de muziek en dan moet ik nog een beetje aan de knutsel!
Verder tussen al deze activiteiten hard gewerkt, had nm 2 kraamgezinnen achter elkaar dus dat was even aanpoten maar goed, Danny was dus thuis met de kindjes en hem werd het even allemaal teveel…. zijn paps die dagelijks behandelingen moet ondergaan, 2 kindjes die super druk zijn en een vrouw die doodmoe was en dan zelf pijn in je pootje hebben en balen dat je thuis zit…..dus kwam de stress weer eens behoorlijk omhoog…. hij zat er echt helemaal doorheen…. dus toen ik woensdag klaar was met werken, ben ik als een gek op zoek gegaan naar een lang pinkster weekend vakantie-tje!!!!!
En ja hoor die vrijdag konden we vertrekken voor 5 dagen belgie!!!!!!! Oh en wat hebben we genoten zeg!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
DSC_7986 

onderweg even een broodje eten!

 

DSC_7989 

DSC_7990 

Ons huisje

DSC_7994 

De boefjes!

 DSC_7998

mijn allessie!!!

DSC_8002 

in de speeltuin!

DSC_8012 

wat een lol!

DSC_8017 

DSC_8020 

Elke ochtend een heerlijk ontbijt……

DSC_8021 

DSC_8022 

DSC_8024 

DSC_8027 
mmmm lekker hoor!!

DSC_8031 
samen buiten spelen!!

s'avonds in het restaurantje naar de show voor de kindjes kijken!

DSC_8034 
lieffies!!

DSC_8036 

DSC_8039 

DSC_8060 
max vind het helemaal geweldig!

DSC_8067 
max deed mee met een spelletje, helaas niet gewonnen…

En als afsluiting kwam kobus de kikker ook nog even gedag zeggen!

DSC_8070 

Mae stond op een afstandje te zwaaien,

DSC_8073

De volgende ochtend weer fris en fruitig op!

DSC_8084 

en op naar het bos want we gingen picknicken!

DSC_8103 

DSC_8110 
mijn knappe mannen!

DSC_8119 

DSC_8124 
mutsie!!

DSC_8127 

DSC_8143 

DSC_8131 
lekker ding!!

DSC_8137 

DSC_8138 

en toen was er hoge nood……

DSC_8150 

DSC_8152 
geweldig he!!

DSC_8151 

DSC_8158 
wat een hunk he!!!!

DSC_8161 

DSC_8166 

DSC_8175 

DSC_8180 

s'middags weer terug op de camping!

DSC_8187 
Max druk aan het spelen met een vriendje,

en Mae in de weer met der barbie's

DSC_8190 

Maandag was de laatste echte dag op het park dus lekker rustig aan gedaan!

DSC_8196 

DSC_8198 

DSC_8199 

DSC_8204 

s'middags zijn we met zijn allen wezen midgetgolfen,

DSC_8211 
Mae aan de beurt hahahaha

DSC_8213 

DSC_8217 

DSC_8218 

en s'avonds de laatste show uiteraard bekeken!

DSC_8227 

DSC_8231 

DSC_8237 

Het heeft ons enorm goed gedaan, we kunnen er weer even tegenaan en gaan met goede moed weer verder!!!
En ja dan de kindjes…… onze kleine moppies!!!!
Max gaat super goed, hij is vrijdag op schoolreisje geweest naar sprookjesland in Enkhuizen!

GetAttachment 

GetAttachment1 

GetAttachment1a 

Hij heeft genoten….. hij kwam uiteraard doodmoe thuis en dat levert dan flinke strijd op maar goed, het is bijna vakantie denk ik maar hihihihi
Ook op school gaat het goed, we horen binnenkort hoe of wat het nu verder zal gaan met hem! Best spannend! Verder zie je nu echt dat hij vriendjes gaat krijgen, er is al een kindje met ons mee naar huis gekomen om een broodje te eten en hij zelf is al regelmatig met vriendjes mee naar hun huis gegaan! Oh mijn kleine ventje wordt echt groot!!!
 
En ja dan Mae……. onze DRAAK!!!!!! ja als je haar zo op de foto ziet denken jullie vast allemaal steeds wat een heerlijk lief popje… nou schijn bedriegt hoor….. het is me er echt 1!!!!! ongelooflijk!! Dit kennen we echt niet van Max…… gillen, slaan, om het minste gerinkste huilen, piepen…. ongelooflijk!!!! Af en toe kunnen we der echt wel achter het behang plakken….
Is ze bijv ineens heel erg stil en wij dan aan haar vragen wat ze aan het doen is…. hoor je stee vast "NIKS" en dat met zon klein meisjes achtig stemmetje…… zie je het voor je??? echt ongelooflijk!!!!!
 
En dat piepen/huilen is vooral als Max in de buurt is, dan is het echt het ergste….. en dan doen ze het ook allebei hoor, ze kunnen echt niet met elkaar maar ook niet zonder mekaar…… en Mae doet ook alles na wat Max doet dus het is hier soms echt een kippenhok…. ongelooflijk!!!!!!
En dat terwijl ze dus ook soms zoooo lief met elkaar kunnen doen en voor elkaar kunnen opkomen!!!!

Nou dat was het geloof ik wel weer, ik ga denk ik maar even verder met de strijk terwijl Danny met Max naar de bioscoop is en Ma lekker ligt te slapen dus….. toedels!!!

4 gedachtes over “Kiekeboe!! daar zijn we weer!

 1. Wat een drukte bij jullie zeg! Fijn dat jullie er nog even een paar dagen tussenuit konden naar Belgie, kan zien dat jullie hebben genoten. En dat ruzieen tussen de kids dat gaat weer over hoor, kan nog wel even duren, maar dan wordt het echt heel gezellig. Ik heb er ervaring mee. hahahaha ik heb me ook wel eens rot geergerd aan mijn drietal. Nog een paar weekjes voor jullie dan is het vakantie, hier begint volgende week de vakantie, nu nog mooi weer en ik ben blij.
  groetjes en een fijn weekend.

 2. Hxc3xa9xc3xa9l herkenbaar. Ook hier zijn het 2 draken bij elkaar. Ze kunnen niet met elkaar maar ook niet zonder elkaar. Samen steeds gillen, klieren, piepen, en xc3¡lles nadoen van elkaar maar ze trekken ook steeds weer naar elkaar toe. Maar goed, blijkbaar hoort dat er allemala bij….

  Wat goed dat vrijwel alles voor de bruiloft al is geregeld. dat doen jullie snel! En geweldig dat je die fotoshoot hebt gewonnen. Het is echt zxc3xb3 fijn als je van die ene hxc3xa9xc3xa9l belangrijke dat gie nooit meer terugkomt mooie foto’s hebt.
  Onze fotograaf was helaas niet goed en dus hebben we helemaal geen mooie foto’s. Zxc3xb3 zonde!! Maar dat gaat bij jullie helemaal goed komen! Wat doe je dat toch altijd weer knap, zomaar even een fotoshoot winnen. Het is jullie gegunt.

  En dan ook nog lastminute een vakantie Belgixc3xab scoren. Lekker hoor, er even een paar dagen uit. Thuis is ook maar zo thuis, dus kan me voorstellen dat het Danny ff teveel werd.

 3. Hxc3xa9 Sabien,

  Jullie gaan bijna trouwen!! Wow, helemaal gemist door al het gedoe hier de afgelopen tijd… leuk zo de voorbereidingen en spannend ook! En dan gewoon een fotoshoot willen, geweldig en supergaaf natuurlijk!

  De kids, tjonge echt broer en zus zeg!
  Geniet ervan,
  Liefs,
  Nathalie

Geef een reactie