Morgen in ondertrouw

Jeetje zeg, wat een voorbereidingen!! hihihi maar oh wat leuk om te doen.

We hebben al weer een hoop geregeld!

-Allereerst ben ik zaterdag met mams en zusje een trouwjurk wezen zoeken…. en dat was echt super leuk! De allereerste jurk die ik aanhad is het geworden…. meer details krijgen jullie helaas niet! Ook heb ik direct een jurkje voor Mae kunnen vinden!

-Gisteren op pad geweest voor trouwschoenen en ook die snel kunnen scoren! Het lijkt wel alsof het er hangt/staat speciaal voor ons want het past perfect bij elkaar en het was bijv de laatste jurk in precies mijn maat!! Hihihi zo leuk!

-Haar en Make-up zijn ook geregeld! (thanks mam en zus)

-Verder gaat Danny deze week met mijn mams op pad voor een pak…. ben heel benieuwd! En aan de hand van Danny zijn pak kan ik voor Max gaan shoppen! hihihihi

-Verder zijn de trouwkaartjes zo goed als af! En ze zijn echt super! We hebben hele lieve vrienden die ze hebben ontworpen!

-Enveloppen en postzegels zijn ook besteld! 

-Ook hebben we de ceremoniemeester geregeld…nou ja, wij hebben er 2 hihihihihi Helemaal leuk! En eigenlijk wel zo handig want in korte tijd moet er een hoop gebeuren! Meiden thanks dat jullie dit willen doen he!

-Ook zijn we druk bezig geweest om iemand te vinden die foto's wilde maken! En ook daarin hebben we weer mazzel want mijn lieve nicht en haar vriend zullen de foto's gaan maken! Helemaal toppie!

-Verder is de muziek ook geregeld! Volgende week even afspreken om de juiste muziek uit te zoeken en ook mijn bruidsboeket en corsage's en bloemstuk voor de auto is ook geregeld!

-En ja de auto is ook al geregeld!!! Echt te gaaf….. hihihi

-Wat nog meer??? ja versiering…… lang leve de action en de wibra!!! Geweldige witte nepbloemen voor een prikkie gekocht, en uiteraard bergen met plastic glazen, borden en noem maar op!!!

-Zijn nu bezig om een partytent te regelen…. hebben er 1 nodig van 6 bij 9 meter…. (mocht je wat weten dan horen we het graag)

-Nog een paar staantafels vinden die we van iemand kunnen lenen, en LED verlichting.

En ja dan morgen in ondertrouw…. ongelooflijk! ik besef het nog niet helemaal hoor…. heel gek eigenlijk!!! terwijl het best wel een bijzondere dag is morgen!

Eindelijk in het echt met mijn mannetje…… hiihihihi zo gaaf!!!!!!!!!

liefs Sabien, Danny, Max en Mae

 

9 gedachtes over “Morgen in ondertrouw

 1. Geweldig nieuws en ik wens jullie dan ook mega veel plezier bij de voorbereidingen, en je weet, het geluk zit in de kleine dingen, dus of je nu een megafeest geeft of gezellig bij jullie thuis! Daar zal jullie geluk niet minder groot om zijn. Veel plezier met het passen van de jurk!
  Aly

 2. Gefeliciteerd, we hadden al een aanzoek gelezen bij de reacties een poosje terug helemaal leuk! Hopelijk vind je je droomjurk. (is wel kort dag) Geniet ervan!

 3. Gefeliciteerd!! Wat een ontzettend leuk nieuws en wat straal je in je worden al een hoop blijdschap uit! Geweldig!!
  Veel plezie rmet alle voorbereidingen. Het is idd kortdag maar dat gaat jullie allemaal wel lukken. Ook wij hebben het in 10 weken moeten regelen en dat gaat best.
  Als enveloppendoos hebben we gewoon een mand van zeegras met strengen nepbloemen versierd. Dat voldeed prima.

 4. Hoi
  Wat leuk he de voorbereidingen, geniet er maar met volle teugen van. Maar het is wel veel he?
  Ben wel heeeeel nieuwsgierig naar de jurk!
  Groetjes Aly

 5. Wat een hoop geregel allemaal maar zoooo leuk!! Dat van die eerste jurk herken ik wel, dat had ik ook 🙂 Blijkbaar word je daar toch gewoon naartoe getrokken.

Geef een reactie