De basisschool is een feit!!!

ongelooflijk maar wat vliegt de tijd!!!

het is alweer half maart…. tijd voor een logje dus hahaha

we hebben weer veel te veel mee gemaakt…… helaas alleen weinig foto's deze keer…. erg he!!!

Oke een paar dan hahahaha

Weblog1 

Weblog2 

Weblog7 

De voorjaarsvakantie vloog voorbij, Lotte der verjaardag, Ruvianne kwam logeren en zijn Ruuf, Max en ik naar de bioscoop geweest, zijn eerste keer en we deden het direct goed want we gingen naar de 3D film yogi bear!

Max heeft echt genoten, hield zijn brilletje lekker op!!!

Weblog9 

Verder nog een paar dagjes gewerkt en wachten totdat tante Kimmie zou gaan bevallen… en ja hoor… maandag 28 februari 2011 is Mia Rosalie geboren!!! ze woog 3320 gram en is prachtig!!!

Weblog10 
net geboren en nu al zo wijs!!

De bevalling is s'nachts rond 2 uur begonnen en om 3 uur was ik in het ziekenhuis….. na heel veel uren Kimmetje te hebben gesteund…. (oh wat heeft ze het zwaar gehad….!!!!! en oh wat ben ik super trots op haar) is Mia om 17 uur geboren!

Weblog8 

Ik zou er eigenlijk helemaal niet bij zijn maar het liep zo en kimmetje had me echt nodig… en dus heb ik de geboorte meegemaakt!! Echt super gaaf, zo bijzonder……. ik maak uiteraard zoveel bevallingen mee maar dit was zo anders… ik stond er echt als vriendin!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! wat een emoties!!!!!!

Kim en Mia moesten nog even een nachtje en dagje in het ziekenhuis blijven maar daarna heb ik dus heerlijk bij ze gekraamd….. het was echt een bijzondere week om zo dicht bij het geluk van mijn beste vriendin te mogen zijn….

Weblog4 

Kim en ik kennen elkaar al 18 jaar……zijn bevriend vanaf de eerste klas van de middelbare school dus wij hebben een hechte band….

Weblog5 

Alles is eigenlijk helemaal super gegaan, heb ze lekker in de watten gelegd, goed voor ze gezorgd, ze veel tips bijgebracht en heerlijk met kimmetje mee gejankt wanneer ze der kraamtraantjes had…. (lees:elke dag hihihhi)

Weblog6 

Kimmie en Michel, het was voor mij echt een eer om jullie bij te staan bij deze mooie gebeurtenis….. ik hou van jullie….

Weblog12 

En lieve Mia….. wat ben ik blij dat jij er eindelijk bent….. je papa en mama hebben zo lang op je moeten wachten…..je bent zo mooi, lief, snoezig…..enne mijn kleine biggetje hihihi……

Weblog11 

Jij zal altijd een heel speciaal plekje in mijn hart hebben….. je foto staat inmiddels al op de fototafel bij ons in huis… lieverd….. ik ben blij dat ik je kan zien opgroeien…. enne wanneer kom je logeren????

Maar goed de dag dat Mia werd geboren startte Max dus ook op de basisschool……. dus toen ik snachts naar het ziekenhuis reed had ik het wel ff moeilijk…. maar toen bleek dat Kim echt niet in de ochtend zou gaan bevallen ben ik als een gek naar huis gereden om mijn kanjertje voor het eerst naar de basisschool weg te brengen…. hij had er echt zin in en was super enthousiast hihihhihi

Maar het is dus allemaal super gegaan…. helaas hebben we eerder te horen gekregen dat hij maar halve dagen mocht komen terwijl ze eerder hadden toegezegd op hele dagen…. maar goed…. inmiddels hebben ze ons met de carnaval verteld dat hij het zo super doet dat hij hele dagen mag komen hihihihi

Weblog3 

Hij zit met 3 andere kindjes in de klas dus echt relaí voor hem…. voor ons ook heel gek…. je kijkt er zo naar uit…. en nu is het eigenlijk al zo gewoon………. hihi gelukkig heeft ie het echt naar zijn zin….. alleen…………is ie echt kapot moe na zon dag hahhahaah en wie mogen dat opvangen??? wij!!!!!!!!!! jullie snappen vast wel hoe dit zich uit he?? (lees: grote mond, etteren, niet luisteren, jammeren en ga zo maar door) maar…. meneer moet van ons nu echt elke schooldag om 19 uur in bed liggen en hebben wij dus savonds weer wat meer rust hihihi

En ja aangezien ik dus aan het werk was de afgelopen dagen heb ik niet kunnen "genieten" van de rust in huis…… maar gisteren was dan de eerste dag…. hihihi en ja het is toch gek hoor…. gelukkig zijn Danny en ik even boodschappen wezen doen maar toch is het ook wel lekker….. net even iets meer vrijheid….. hihihhiihihi

En ja wat nog meer te vertellen??

Danny gaat oke, hij is inmiddels bij de arts geweest…… gaat 14 maart starten met de fysio en loopt soms al zonder krukken… maar heeft momenteel weer even veel pijn… zal natuurlijk nu ook komen door dat hij de afgelopen week steeds elke dag naar school moest lopen…. dus hopelijk gaat het de komende dagen weer wat beter worden!

Verder gaat het met Danny zijn vader nog steeds niet goed, is vorige week dinsdag opgenomen en ligt daar nu nog steeds…… heel erg vervelend….. want hij heeft gewoon geen energie meer…. en nog veel erger is dat hij dus in Arnhem ligt…. en Danny niet mag autorijden en ik dus ook gewoon moet werken en de kinderen dus gewoon naar school en psz moeten…… en dus konden we er vandaag pas heen rijden….. heel sneu en zeker om je eigen vader/schoonvader zo te zien liggen….. maar goed we duimen/wachten af

En verder zijn we aan het aftellen voor Max zijn 4de verjaardag!!! Maandag wordt ons ventje gewoon alweer 4!!!!!

Hij mag trakteren op school dus moet nog ff gauw wat in elkaar flansen en dan houden we het die maandag gewoon lekker rustig…. lekker met zijn 4tjes en dan zaterdag de 19de vieren Max en ik samen onze verjaardag!!!!

Max mocht van ons ook zijn psz vriendjes uitnodigingen dus het wordt een hele gezellige en drukke bedoeling!!! ben heel benieuwd hoe hij het gaat vinden!!! hihhihihhih

Oh en verder heb ik nog iets leuks in de winkel geplaatst, nm gedecoreerde houten letters!!! (zijn handgemaakt en bekleed met allerlei stofjes!)

DSC_6873 

DSC_6875 

En een paar weken terug toen ik druk was met een update hield Danny me met labelen… hahahaha en daar moest ik natuurlijk even een foto van maken!!! hihihii

DSC_6592 

DSC_6594 

Nou dat was het wel weer…. het is nu half 2… Mae ligt in bed, Max op school…. en wij?? aan de koffie samen! hihihi

Liefs Sabien en Co

9 gedachtes over “De basisschool is een feit!!!

 1. Grote veranderingen bij jullie. Max naar de grote school en Mae naar de peuterspeelzaal. En wat fijn dat Danny goed hersteld. Moeilijk he de vragen van een 4 jarig jochie over dood gaan. Wij beleefden het zelfde toen onze dochter 4 was en haar opa plotseling overleed! Dan moet je het maar een plaatsje geven bij de sterren. Heel veel sterkte met alles wat er op jullie pad is gekomen.

 2. Kleine kindjes worden groot, blijkt wel weer. Wat gaat het hard. En leuke traktaties Sabien!!! Leuk gedaan.
  Ja ons ventje gaat ook hard inderdaad. Hij is erg ziek geweest de afgelopen 1,5 week. Arm kind. Maar daar lees je weer meer over.
  Ik vergeet elke keer de post weg te brengen, dus de plaatjes die komen eraan!!!

 3. Wat een moeilijke vragen zeg, van Max. Arm ventje… Lijkt me heel moilijk om zijn verdriet te zien. Je kunt er zo weinig mee als ouders. Maar wel héél goed van dei tekening aan de ballon. Goed bedacht, oma!

  Leuke tractaties heb je weer gemaakt, sabien. Wat maak je er toch een hoop werk van.

  Knap hoor, Max, dat je al zonder zijwieltjes kunt fietsen! En ook al naar de kleuterschool. Je bent al een hele vent hoor.

  Nu hebben jullie ineens geen dreumes en peuter, maar een peuter en een kleuter in huis!

 4. Gefeliciteerd met weer een lief klein vriendinnetje erbij. Leuke vrolijke naam, Mia (en Mae. Leuke combi. hihi!)
  Als je nog en leuke n origineel kraamcadeautje zoekt… 😉 (zie mijn een na laatste blog)

  En max alweer naar school.. ja, time flies. Maar fijn dat hij het er zo naar zijn zin heeft. Dat is altijf maar weer afwachten. En die bijnakleuterbuien zullen vast ook nsel weer over zijn als hij goed gewend is. Hopelijk voor jullie…

 5. Ja meid, de tijd vliegt. Voordat je het weet gaat Mae ook naar school! En tja, die grote mond en treiteren en dergelijke, dat moet je even laten gebeuren en ook voor straffen, dat is even niet anders. Maar op die manier weet ie weer wat thuis wel mag en wat niet mag. Even de grenzen ontdekken. (Er wordt tegen ons al gezegd dat het nog veel erger wordt :S)

  Wat heb je een heerlijke en bijzondere kraamtijd gehad bij je dinnetje! Dat lijkt me wel bijzonder inderdaad om daar aan de “andere” kant te staan. Geniet er maar lekker van.

 6. Gefeliciteerd met Mia!
  Stoer zeg, Max zijn eerste dagje op school. Fijn dat hij het er naar zijn zin heeft. Tja dat moe zijn en dan gaan etteren is heel herkenbaar. Joh, dat gaat vanzelf steeds beter. Mij viel op hoeveel eigenwijzer en brutaler Mees werd toen hij net op school zat…
  Leuk die letters van hout! Wanneer doe je dat allemaal???

Geef een reactie