Het zonnetje lacht……

Hoe gaat dat liedje ook alweer van de teletubbies??

Het zonnetje lacht….. teletubbies kom maar gauw toch???

Jullie zullen wel denken… gaat het goed met Sabien? hihihi

Jawel hoor, heb alleen het lente gevoel in mijn donder… toen ik vanochtend wakker werd zag ik echt weer dat bekende lente zonnetje door de ramen schijnen!!

JOEHOE JOEHOE ZON ZON ZON

En dus ben ik heerlijk met de kinders op de fiets naar Appie gereden… voor de kenners…. ik fiets amper hahahahaha maar goed het was heerlijk, lekker fris neusje gehaald en de kindjes vonden het lekker!

Kwam er direct achter waarom ik dat dus nooit doe…… het paste maar net in mijn fietstassen!!! Gelukkig dat Max de boerenkool kon vast houden hahahaha (ja das raar he boerenkool eten he als je het lente gevoel hebt hahaha)

Maar goed…. eenmaal thuis hebben de kindjes nog even heerlijk in de tuin gerommeld, de zandbak moest open en gaan met die banaan!!! Heerlijk hoor!!!!

DSC_6464 

 

DSC_6466 

DSC_6465 

En ja verder moet ik een oproep doen….Ik was dus bij de Appie…. en daar krijg je voetbal plaatjes… Max vind het geweldig….. was helemaal trots… ook toen ie nog meer kreeg van de bekende oudjes!!! hahahaha maar goed eenmaal thuis, is het allemaal goed bestudeerd, club bij club gelegd en nu???? nu moet het boek er komen… en of iedereen wil sparen voor onze Maxie…… hihihihi

DSC_6467 

DSC_6468 

Ik weet nog goed dat ik zelf dit soort plaatjes spaarde…. en nu mijn bijna 4 jarige droppie….

wat is het leven toch mooi!

fijne dag nog allemaal.

11 gedachtes over “Het zonnetje lacht……

 1. Dat ziet er allemaal heell erg gezellig uit, en wat een mooie taarten!!!! Heerlijk zeg, hier hebben ze natuurlijk ook wel een soort van taart maar lang zo lekker niet als in nl! En dan ook nog zelfgemaakt. En wat een kadoos!!! Daar kan ze eerst vast wel een keuze uit maken om mee te spelen. Fijn dat Danny zo goed hersteld, langzaam aan dan breekt het gezonde lijntje niet.
  groetjes Aly

 2. Wat een gezellig feestje! Wat worden ze snel groot! Jeetje mina.
  En dan die taarten, geweldig mooi gemaakt! Complimenten vanuit een ander deel van de polder 😉

  Fijn dat het met Danny kalmpjes aan beter gaat! Super!! Maar doe vooral rustig aan en doe niet teveel Danny. Je herstel is héél belangrijk!

  Meid het op en neer brengen is nooit leuk omdat er veel gewerkt moet worden. Hoop dat het voor jullie allemaal te doen is.

 3. Het zonnetje schijnt…de lucht is blauw…teletubbies kom maar gauw 😉
  Wat een heerlijk weer was het, fijn dat jullei zo lekker buiten zijn geweest, ik kan ook niet meer wachten om lekker met de jongens naar buiten te gaan, lekker een stuk fietsen ofzo..maar ik moest helaas werken!
  Ik kom nooit bij de Appie, dus helaas…geen voetbalplaatjes!
  Liefs

 4. Hoi
  Wat lekker he? die voorjaarskriebels!! Ik had ze hier ook de afgelopen dagen, maar dat wordt hier direkt weer afgestraft met…… sneeuw!! Daar heb ik ondertussen de buik vol van, maar de tijd heeft ons geleerd hier dat je voor half maart echt geen voorjaar kunt verwachten. Wij doen het dan nog maar even met sneeuw! En nee ook hier geen voetbalplaatjes.

 5. Nou schat, als jij zorgt dat je de dubbele plaatjes mee neemt naar de verjaardag van Lot, zorg ik dat onze knul zijn dubbele plaatjes ook mee neemt. Kunnen die ukkies samen ruilen! ;o)

  Enne.. voor die xe2x82xac 1,70 mxc3xb3et je gewoon dat boek kopen, hebben wij ook gedaan. Hij vind het sxc3xbaper!!

  By the way: ik ga jelinken hoor! Kan ik weer eens wat vaker om het hoekje komen kijken ;o)

  Fijn weekend en een groet aan je zieltje! ;o)

 6. Wat leuk dat Max me helemaal lief vindt door de stapel voetbalkaartjes. Ik heb er hier nog 3 liggen. Is daar nog animo voor?

  ps: onze blog bij web-log.nl is gestopt/fungeert enkel nog als archief en we zijn overgegaan op een blog in eigen beheer op huizemaneschijn.nl zxc3xa8lf.

Geef een reactie