knie operatie

Nou, Danny is geopereerd!
We waren om 9 uur in het ziekenhuis en na lang wachten mocht hij rond 13.00 uur naar de O.K!

Lang wachten tot mijn mannetje naar de O.K mag!
4
Het is allemaal goed gegaan, hij kwam redelijk ontspannen terug van de O.K, en dat had ik niet helemaal verwacht want ze gaven aan dat hij heel veel pijn zou hebben, maar door de ruggenprik kwam hij dus vrij relaí terug!
Helaas begon na 4 uur de helse pijn!!!! gelukkig had hij een morfine pomp en kon hij daar elke 7 min op drukken!!

Danny zijn vriendje!!! de knop voor de morfine!
C
De morfine pomp!
E
B
H
De rontgen foto naar de operatie!!!
A
Het infuus!
F
En ja dan zijn knie….
G
De kindjes even bij papa op visite!
3
En ja toen begon dus wel de grootste ellende hahaha om het ff zo te noemen!Danny achter laten in het ziekenhuis met heel veel pijn en de kindjes bij iedereen en niemand vanwege mijn werk!!!
Kijk voor Danny is het veel fijner om daar te liggen met die pijn maar zo lang zonder elkaar kunnen wij niet…. hihihi, maar goed, dat dan ook nog de kindjes er niet zijn is wel heel vreemd………
Ons huis wist niet wat er gebeurde hahahaha zo STIL!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
je zou zeggen lekker!!!! maar ik heb er niet echt van genoten hahahahahaha
Maar goed, de kinders waren dus bij iedereen en niemand en hebben het absoluut leuk gehad maar na een week heen en weer te zijn gedumpt was dat toch echt genoeg!
Bij Marian, Andre en ruuf in het grote bad!
15012011231
Ik ff msn’en met mijn kindjes!
2
Ruuf ging paardrijden, en Max mocht mee!
15012011222
15012011221
15012011227
Helaas is alleen Mae daar ziek geworden, spugen, koorts, dus toen ze zondag thuis kwamen waren ze allebei helemaal op!
Gelukkig mocht Danny die zaterdag ook weer naar huis dus ons gezinnetje was weer compleet!
DSC_6253
DSC_6254
maar helaas moest ik dus gewoon werken en kon ik de kindjes nu echt niet ergens onderbrengen(omdat ik het nu ff genoeg vond hahahaha) en dus zijn mijn mams, paps en vriendin ingesprongen want ook max werd ziek!!!Dubbele oorontsteking, koorts dus helemaal relaí hier dus hahahaaha!
Samen met papa ziek zijn!
1
Ik heb tot en met zaterdag gewerkt en nu ben ik ff vrij!!!!
Ik hoop op een rustig maar gezellige week, want Mae wordt woensdag alweer 2 jaar dus nu ff tijd om te gaan genieten!!!!

Gisteren bleef Jay spontaan bij ons logeren en dat was voor Maxje natuurlijk erg gezellig!
DSC_6255
Niet in jullie neus jongens!! boefjes!!
DSC_6256
De bijna jarige job!
DSC_6258
Mama!! we zitten weer in onze neus!!! hahaha bah!!!!!!
DSC_6259
Toen Mae s’avonds op bedje lag ben ik met de kinders aan de knutsel gegaan, had nm s’middags houten bouwplaten om vogelhuisjes te maken gekocht!

DSC_6260
DSC_6262
DSC_6263
DSC_6266
DSC_6268
DSC_6269
Ze waren helemaal in hun element en vind ze echt super cool geworden!!!
nu een droog plekje in de tuin vinden want volgens mij spoelt deze verf er zo af hahaha maar goed dat zien we dan wel weer!!!
Ja dit had mijn manneke ook ff nodig, lekker tijd met mama!!! heerlijk!!!!!!!!!!!!
Nou lieve lezers, dat was het weer, ik ga ff Danny koffie brengen hihihi en wil jullie trouwens nog even bedanken voor alle lieve reacties die we hebben gekregen op ons vorige logje……..
En helaas waren er wat mensen bij die zich onterecht aangesproken voelden door mijn “gal” berichtje….. het spijt me…. voor jullie was/is het echt niet bedoeld……
excuses…..

dikke zoen van Bientje

11 gedachtes over “knie operatie

 1. Oh schat, wat naar voor jullie allemaal! Zo’n operatie hakt er behoorlijk in. Voor Danny, maar ook voor jou en de kinderen. *knuffel*
  Maar wel super dat jullie zoveel fijne familie en vrienden hebben die jullie altijd steunen en helpen met de opvang. Heerlijk! Want dat is precies wat je nodig hebt in tijden zoals nu.

  Wat een geweldig bed heb je gescoord voor Max! Dat is al een heel vroeg verjaardagscadeau maar wel een supergeweldiggaaf verjaardagscadeau!

  Oh, en officieel mag het al niet meer maar alsnog: gelukkig nieuw jaar. Nu met een turbulent en heftog begin, maar hopelijk is dit ook een begin naar verbetering voor de rest van het jaar.

 2. hoi
  ja dit zijn dagen die slaan erin, maar vecht voor wat je kan, en hopelijk kun je over een poosje om alles hartelijk lachen. Ja en je echte vrienden leer je altijd kennen in tijden van nood. Als alles goed gaat wil iedereen wel vriendjes zijn. Sterkte gewenst, natuurlijk ook voor Danny. Hoop zo voor jullie dat de operatie goed heeft uitgepakt.
  groetjes en een virtuelle knuffel

 3. Heej Bientje,
  Wat een ***zooi allemaal, heb het met jullie te doen! Met jullie allemaal. Je weet inderdaad pas wie je echte vrienden zijn in tijden van nood. Las dat er veel opvang geregeld is. Fijn dat je dat toch nog hebt op kunnen lossen. En fijn dat ze voor je klaar staan.
  Hoop dat het voor Danny straks allemaal wat makkelijker gaat en voor jullie ook. Dikke knuf van ons

 4. Jeetje…het zit even niet mee he! Hopelijk heeft Danny wel baat bij de operatie en gaat het straks beter met hem! Gelukkig zijn er genoeg mensen die jullie willen helpen!

  Wat een ontzettend gaaf bed heb je voor Max gekocht zeg! Ik liet de foto’s aan Robin zien en hij was helemaal jaloers!! Haha…toch eens wat vaker op Marktplaats gaan snuffelen!

  Nou meid, voor jullie ook een heel gelukkig nieuw jaar, het kan nu alleen maar beter gaan toch..?!

  Liefs en een knuffel,

 5. Leuk he, vogelhuisjes schilderen.
  Je zou kunnen proberen om ze te lakken met spuitlak. Paar laagjes er overheen en dan zouden ze iets waterbestendiger moeten zijn.

  Arme Danny, nu zit hij thuis zonder zijn mrofinepompje? Hoe lang gaat het herstel duren?
  Hopelijk is hij daarna van alle klachten af.

 6. Tjee wat een 3 dubbel drama. Danny geopereerd en je kids ziek. Pffff. Wat een planning hxc3xa8. haha
  Hopelijk gaat het inmiddels weer beter en kunnen jullie lekker van Mae’s verjaardag genieten ! Nog van Harte Gefeliciteerd ! (en wat gaat het toch snel)

  Groetjes Julian en Lieke

 7. O wat een timing! Kinderen worden volgens mij altijd ziek als het helemaal niet uitkomt! Hoe gaat het nu met Max en Mae en natuurlijk met Danny?? MAx en Mae zien er in ieder geval al weer een stuk beter uit op de laatste foto’s!
  Leuk zeg die vogelhuisjes!!
  Liefs!

 8. Hoop dat het met Danny nu weer de opbouwende kant opgaat en Max en Mae weer lekker kunnen genieten van het thuis zijn samen met papa en mama. Ook al ligt papa in het bed, hij is er wel. En al helemaal om te knuffelen (wel oppassen voor zijn knie)
  Danny sterkte met je herstel!!!!

  Wel leuk dat de kids het naar hun zin hebben gehad. En tja, slepen met je kids is natuurlijk helemaal niks!

  ook jij veel sterkte in het herstel van Danny! En geniet even van je kids.

  Dikke knuf van ons

 9. Jeetje wat een gedoe met de opvang van de kindjes. Hoe deed je dat eerst eigenlijk of zorgde Danny dan voor ze? Kan me voorstellen dat het dan ineens wel hxc3xa9xc3xa9l stil is in huis…
  en Mae alweer twee jaar, leuk hoor! Wat een lieve tuttebel (maar te zien aan dat snoetjes kan er ook flink wat pit in zitten).

Geef een reactie