10 gedachtes over “Hoera Mae 2 jaar!!!

 1. Leuk he, vogelhuisjes schilderen.
  Je zou kunnen proberen om ze te lakken met spuitlak. Paar laagjes er overheen en dan zouden ze iets waterbestendiger moeten zijn.

  Arme Danny, nu zit hij thuis zonder zijn mrofinepompje? Hoe lang gaat het herstel duren?
  Hopelijk is hij daarna van alle klachten af.

 2. Tjee wat een 3 dubbel drama. Danny geopereerd en je kids ziek. Pffff. Wat een planning hè. haha
  Hopelijk gaat het inmiddels weer beter en kunnen jullie lekker van Mae’s verjaardag genieten ! Nog van Harte Gefeliciteerd ! (en wat gaat het toch snel)

  Groetjes Julian en Lieke

 3. O wat een timing! Kinderen worden volgens mij altijd ziek als het helemaal niet uitkomt! Hoe gaat het nu met Max en Mae en natuurlijk met Danny?? MAx en Mae zien er in ieder geval al weer een stuk beter uit op de laatste foto’s!
  Leuk zeg die vogelhuisjes!!
  Liefs!

 4. Hoop dat het met Danny nu weer de opbouwende kant opgaat en Max en Mae weer lekker kunnen genieten van het thuis zijn samen met papa en mama. Ook al ligt papa in het bed, hij is er wel. En al helemaal om te knuffelen (wel oppassen voor zijn knie)
  Danny sterkte met je herstel!!!!

  Wel leuk dat de kids het naar hun zin hebben gehad. En tja, slepen met je kids is natuurlijk helemaal niks!

  ook jij veel sterkte in het herstel van Danny! En geniet even van je kids.

  Dikke knuf van ons

 5. Jeetje wat een gedoe met de opvang van de kindjes. Hoe deed je dat eerst eigenlijk of zorgde Danny dan voor ze? Kan me voorstellen dat het dan ineens wel héél stil is in huis…
  en Mae alweer twee jaar, leuk hoor! Wat een lieve tuttebel (maar te zien aan dat snoetjes kan er ook flink wat pit in zitten).

Geef een reactie