sintemaarten, sinterklaasintocht en de efteling

leuk hoor zon web-log…..
maar dan moet je er wel tijd voor hebben om te schrijven…. en de indruk hebben dat je er reacties op krijgt…. want volgens mij lezen heeel veeeel mensen ons web-log maar reageren die helemaal niet meer!!!! echt jammer vinden wij dat!
Maar goed, ik zal jullie weer even op de hoogte brengen hoe het hier in huize verschuur gaat!
Met Danny gaat het af en aan, ene dag minder pijn en de andere dag weer heel veel pijn…. vorige week een gesprek gehad op zijn werk en het is wel duidelijk dat hij daar niet meer terug kan komen en ze dus het re-intregatieproces gaan starten!!! er zijn wat beroepen geroepen waar hij misschien in terecht zou kunnen komen…. allemaal heel spannend en onzeker maar mijn mannetje gaat er voor 200 % voor!
Volgende week komt er iemand langs dus we zijn heel benieuwd!
Met de kindjes gaat het ook goed, Vorige week was het sintemaarten en we zouden gezellig in Naarden gaan lopen met Jay en Sen maar vanwege het weer en mijn dip dag (had een niet zon leuk gezin) zijn we knus thuis gebleven met zijn 4-tjes en hebben de kindjes even gauw bij de buurtjes hun liedje gezongen en snoepjes verzameld!!
Wij hebben een echte clini clown bij ons in de straat wonen en die was dus verkleed en deelde ballonen uit dus dat was helemaal geweldig voor ze en gelukkig waren we voor de grote bui thuis!!!!DSC_4451
DSC_4455
DSC_4456
DSC_4457
DSC_4459
En ja toen kwam sinterklaas!!!!
Max vind het allemaal reuze spannend!!! We zijn vorige week zaterdag naar Almere Haven gegaan, stonden vooraan en de kindjes (in hun sint en piet outfit) vonden het geweldig!!!DSC_4460
DSC_4464
DSC_4473
DSC_4482
DSC_4492
DSC_4525
DSC_4526
DSC_4527
DSC_4529
Sintfoto13november2010
Ze keken hun oogjes uit, hebben gedanst, kregen onwijs veel pepernoten… mijn jaszakken puilden uit en Max heeft sint een handje gegeven en Mae heeft gekust met een piet hahahahaen dan ook nog gauw op de foto met de piet….. en geslaagde ochtend dus!!!
En ja hier mag dus elke dag een schoen gezet…. maar jullie denken vast: oh wat erg, elke dag maar het leuke eraan is dat er dus echt niet elke dag wat in zit!!!!
DSC_4533
DSC_4537
DSC_4539
Vorige week zat er bij Max ineens een serieuse brief van de Sint….. wat was er nm gebeurt??? Danny was aan de telefoon en Max had stiekem koekjes gepikt en zat die in een hoekje stiekem op te peuzelen…..
Papa natuurlijk boos, waarop Max natuurlijk vroeg of hij nu nog wel wat in zijn schoen kreeg??? Ja zegt Danny, dat lijkt me sterk en dus stond er in de brief dat Sint erg verdrietig was dat Max zo stiekem had gedaan en dat dat niet netjes was en dat sint hoopte dat Max begreep dat dat niet mocht….!!!! Nou Max heeft het begrepen hoor sint…… hij is de afgelopen dagen nog nooit zo lief geweest!!! hahhahaha

Maar goed het sint journaal wordt dus ook op de voet gevolgd, het kleine baby pietje, de piet die de pepernoten in het water had gegooid en nu dan dat de huispiet de sleutels van alle kamers in het pepernoten deeg had laten vallen!!! En dus kon het zo maar zijn dat er tussen de pepernoten sleutels te vinden waren……
En laten wij nou net een sleutel tussen de pepernoten hebben gevonden??!!! Max zat gezellig aan tafel met ons wat pepernoten te eten totdat hij in het bakje onderop een sleutel vond!!!!
Dat gezicht van hem…! geweldig!!!!!!!! Oh Mama kijk nou een sleutel van de huispiet!!! die moet ik vanavond in mijn schoen leggen zodat de huispiet hem weer terug krijgt!!!!Zo gaaf hij er in opgaat!!!!! hihihi
Esmee was ook nog een dagje bij ons en mocht natuurlijk ook haar schoen zetten!
DSC_4544
DSC_4550
DSC_4551
DSC_4554
En ja dan is het bijna 29 november…. Oma spanje komt een weekje naar Nederland speciaal voor sinterklaas!!!!
Max kan niet wachten en ook wij hebben er super veel zin in!!!! Maar eerst ga ik nog met Mini Bini Kinderkleding op een beurs staan!!!
Ja helemaal leuk, ik ga nu echt met de haarspeldjes staan en heb er heel veel zin in!!!
Het is op 28 november in Haarlemmermeer, in het expo gebouw (oude floriadehallen) Het schijnt enorm groot te zijn en er is dus een grote rommelmarkt met braderie gedeelte en ik sta dan in het braderie gedeelte!!!!!
En dus ben ik nu super druk met alle voorbereidingen!!! showborden zijn al gemaakt, zijn echt super super gaaf geworden, en ja dan de voorraad natuurlijk, wil natuurlijk wel wat verkopen!!! ben echt heel benieuwd, maar als ik het zo zie en voel dan moet dat helemaal goed komen!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! WHAWWWW echt helemaal zin in hihiihihii

En verder hadden we nog een dagje efteling!!!
We hadden nm nog 2 kaartjes van de appie en die verliepen bijna dus hup naar Kaatsheuvel!!
We hadden enorme mazzel want het echt super super rustig, we konden overal makkelijk 3 keer achter elkaar in de atracties!!
Natuurlijk was het wel koud maar wij hebben echt genoten van elkaar en onze kanjers!!
DSC_4558
DSC_4565
DSC_4570
DSC_4584
DSC_4591
DSC_4600
Wat een lol!!! dit is echt jeugdsentiment voor mij!!

DSC_4604
DSC_4607
Papier hier!!! zo leuk!

DSC_4613
De aller knapste, liefste, mooiste man!!!!!!!DSC_4617
Ons mooie prinsesje
DSC_4622
Lol in de speeltuin!!
DSC_4635
DSC_4640
Ik ben de gelukkigste vrouw op de wereld!!!DSC_4641
Was het lekker Mae??
DSC_4651
De Fata Morgana! Spannend!!!DSC_4660
DSC_4661
Max vond het een beetje eng!DSC_4662
DSC_4671
Mijn knappe mannen!!!
DSC_4687
DSC_4699
DSC_4700
Beauty!!!!!!!!!!!
DSC_4704
Mijn grote knapperd!
DSC_4714
DSC_4716
DSC_4718
Max mocht op het podium komen!! Super stoer hihiDSC_4720
Oh wat is het toch een mooi kind al zeg ik het zelf hahahahahahahaDSC_4727
DSC_4735
Kiekeboe!!!
DSC_4750
hoezo rode wangen???
DSC_4752
DSC_4761
DSC_4777
helemaal onder de indruk!DSC_4788
HAIIIIII
DSC_4818
Ik ben niet moe hoor!
DSC_4831
Het was echt super super leuk!!!!
We hebben genoten.

Liefs en hopelijk tot een iets sneller logje.
Danny, Sabien, Max en Mae

15 gedachtes over “sintemaarten, sinterklaasintocht en de efteling

 1. Geweldig verhaal, naar het ziekenhuis omdat er een dokter-bibber dingetje in zijn neus zat. LOL Hoe krijgt hij het voor elkaar!?
  Nou, ik ben benieuwd of we Max nog in Praatjesmakers zullen zien.

 2. HĆ© Sabien,

  Wat een portret die kleine vent van jullie, heeft hij het van mama of papa? Echt prachtig! En heerlijk uit geweest weer, altijd veel foto’s op de log, leuk om te lezen en kijken!

  Mijn email nwakker@chello.nl šŸ˜‰ kan je weer even vooruit!

  Groetjes,
  Nathalie

 3. Wat een leuk logje weer. Ik lees ook stiekum mee zonder dat ik een reactie post.
  En je kent mij niet eens! Haha. Maar je moeder kent mij wel, ze heeft al twee keer bij ons gekraamd en komt binnen nu en een maandje weer voor de derde.

  Geniet maar van je fijne gezinnetje, het ziet er heel gezellig en knus uit.

 4. sgattekes….weer n super leuk logje maar ik doe iedere keer reageren, alleen nu…de volgende n ietsje eerder, kee??? Lover you 4

  Jullie moesje

 5. Geweldig he, de sinterklaastijd. Eerst al sint maarten en nu helemaal meeleven met het sinterklaasverhaal. ik geniet er ook steeds van als ik merk dat Fee-Luna het verhaal van het Sinterklaasjournaal echt begrijpt. bij jullie dus ook een stuiterend jongetje toen hij een sleutel vond. hihi!

  Hxc3xa9xc3xa9l veel succes op de beurs!
  En we lezen de volgende keer wel hoe het geweest is.

 6. Veel reacties krijgen is natuurlijk het leukste!!! Weet je wat ik altijd leuk vind… dat je ergens komt op een verjaardag ofzo en iemand van wie je het niet had verwacht begint een heel verhaal over wat je op de log had geschreven.
  Heb je al zo’n bezoekenteller, is ook leuk, kun je zien hoeveel mensen je logje hebben bekeken.
  De foto’s zien er leuk uit, vooral die van de Sint. Geweldig dat Max nu zo lief is, hoop dat Sint dat hier ook gaat uitproberen…

 7. he he eindelijk weer een loggie
  dacht al dat je gestopt was. grapje. weer genoten van je foto,s en verhaal. je zus gaat op jou lijken of andersom. wat een juweeltje van een kindje heeft ze. en die kanjers van jullie zijn natuurlijk de mooiste, op mijn kleinkinderen na ha ha ha . veel geluk met de omscholing van Denny en dikke knuffels 4all.

 8. Hee Sabine, ook ik ben een lezer die eigenlijk nooit een reactie achterlaat…

  Ik beloof hierbij plechtig wat vaker eens een reactie achter te laten!

 9. Pff jullie zijn maar weer druk geweest.
  Tja we lezen zo nu en dan inderdaad mee, maar dan heb ik een 5 jarig meisje aan mijn bureautje staan en die laat me niet altijd even een berichtje typen šŸ˜‰
  Ik denk ook dat iedereen druk is nu met de voorbereidingen van Sinterklaas, kerst enz.
  Maar leuk die daagjes met je gezinnetje. En jammer van Danny met z’n werk. Hopelijk komt er snel wat leuks voor hem uit de beroepentest. Ben erg benieuwd.

 10. Hoi Sabien
  Ook hier een stille lezer die eigenlijk nooit reageert, raar eigenlijk, want zelf erger ik me er ook een beetje aan. We hebben zelf ook een weblog, en als ik de statistieken bekijk heel veel lezers maar ook net als jullie nagenoeg geen reakties.
  Maar jullie hebben het maar weer druk gehad, en ik geniet erg van jullie sinterklaas belevenissen, want dat vieren we hier in Denemarken niet meer, dat is 12 jaar geleden afgeschaft. Die beste man mag de grens niet over!
  Verder veel plezier met oma Spanje, en succes met Danny.
  groetjes
  Aly

 11. Wat een leuk loge weer en mooie foto’s van jullie kanjers!
  Grappig dat Max ook zo in het Sinterklaasjournaal zit! Robin kijkt elke ochtend. Zaterdag heeft hij zijn speen in zijn schoen gedaan voor de baby-piet en sindsdien slaapt hij zonder speen! Ik ben zo trots op hem!!

 12. Nou Sabien, hier dan ook een reactie van een ‘stille’lezer.. we kennen elkaar een beetje van Farmville waar ik inmiddels mee gestopt bent maar via Bianca haar log (die echt nooit meer schrijft) ben ik een hele tijd geleden bij jullie terecht gekomen en vind het super hoe je alles omschrijft.. Ik las op facebook net wel een verontrustend berichtje over Danny..Daarom hierbij heel veel sterkte! En eerst genieten van de komende (feest) dagen en het komt vast allemaal goed (althans beter)
  Groetjes Ramona!

Geef een reactie