soms zit het mee, soms zit het tegen….

oeps…. bijna een maand niet geschreven…. das niet echt goed te praten he??
Als ik nou zeg dat ik heeeeeeel druk ben??? dan geloven jullie me wel toch?? hahahahaJa het is echt zo, ik ben weer is super super druk.
Aller eerst natuurlijk met mijn werk…. ene gezin in, andere gezin volgt…. dus echt vrije dagen zijn er niet echt… en als ik dan vrij ben, ben ik super druk met de winkel, die als een tierelier loopt!
En ja dan heb je ook nog je huishouden, je kinders en je man….
Maar goed, een hoop beleeft, maar van heel veel dingen weet ik het gewoon ff niet, dus ik ga gewoon fotos uploaden en dan zie ik wel of ik iets vergeet……
Tussen de bedrijven door zijn we van de week met zijn viertjes naar de efteling geweest en dat was echt super leuk alleen was deze muts haar camera vergeten….. misschien ook weer niet zo heel erg want echt handig met 2 loslopende peuters is dat nou ook weer niet.Maar we hebben nog 2 kaartjes liggen dus binnenkort gaan we weer en dan beloof ik dat ik de camera mee neem oke!!!
Maar de kindjes vonden het geweldig, hebben hun oogjes uitgekeken en Max is overal in geweest waar hij in mocht… de schipschommel, de bobslee baan hij vond het prachtig.
De fata morgana vond hij eerst een beetje eng, hij wilde er weer uit maar toen we aan het einde waren riep hij dat hij nog een keer wilde hahahaha
En Mae riep alleen maar wauw!!!!! hahahahaha

Verder vallen met regelmaat de speelgoed boekjes hier op de deurmat en Max heeft goed door dat Sint voor de deur staat….
hij is druk met speelgoedjes uit te kiezen….
(lees: op een bladzijde staan gemiddeld 6 artikelen en Max kruist er 5 aan……elke bladzijde… zelfs de baby artikelen…. hahahahahaha)

DSC_3482
DSC_3483
DSC_3485
Wat een ventje he!!!!

DSC_3508
Het gaat super goed met hem, heeft het naar zijn zin op de peuterspeelzaal, heeft weer leuke vriendjes daar, alleen kan ie soms zo brutaal zijn…. en zo moeilijk zichzelf vermaken…. tuurlijk tis allemaal niet niks hier thuis, mama die zoveel moet werken om de centjes te verdienen, papa die gewoon weinig kan doen…. maar we merken/denken toch echt dat hij toe is aan school!!! Uitdaging!!!!! hij heeft een concentratie vermogen van lik me vestje… is ergens mee aan het spelen, boem is ie er weer klaar mee en komt vervolgens met dat hij het niet zelf kan…!!!!
Zou heel blij zijn, voor ons maar ook voor hem dat het straks maart is!!!
En aan de andere kant ben ik weer zo trots op hem!!!! gewoon om hoe hij is….. hoe lief hij ook weer kan zijn…. hoe hij ons helpt…..zijn uitspraken…..(“mijn verstand zegt dat ik een snoepje wil”…. hoe komt ie er op!!!!! hahahaha
tis gewoon een lekker ventje!!!

En ja dan onze Mae…..
de draak herself!!!!!!
Oh oh wat is dat een potret zeg!!!

DSC_3491
DSC_3492
DSC_3495
DSC_3507
DSC_3500
Hoezo een arrogant bekkie??

Als je zo deze foto’s bekijkt dan is het net een engeltje maar o wat zit daar een koppie op!!!!
gooien met spullen als ze der zin niet krijgt, krijzen/gillen op de grond als het niet zo gaat als zij dat wil!!!
en natuurlijk gewoon weg niet luisteren hahahahaha
en dan gewoon lekker wel doen!!!!
En ja slapen s’middags??? das goed maar eerst trek ik alles uit de kasten oke???
okkie aan?? = sokken aan!
nee Mae dat hoeft nu niet, je moet slapen!!!
krijgt mama nog een kus??? waarop zei meteen om een kauwel roept!!! = knuffel!!
en ja de zinnen met 3 woorden zijn inmiddels ook al gearriveerd!
Papa kijk nijn!!!!
hahahaha zo zoet dan weer he!!!
en dat is ook zo grappig he, van de week was Mae zo moe s’avonds dat we haar vast eten hadden gegeven en om 18.00 uur in bed hadden gelegd en Max en wij dus met zijn 3en heerlijk hebben gegeten…. men wat een rust zeg!!!!!!
Maar andersom als Max er niet is dan hebben we ook z’on rust….. het zijn zulke lieve kindjes maar o zo samen kunnen we ze af en toe wel achter het behang plakken!!! Want wat die doet, doet de ander ook direct!!!!!

DSC_3496
Kijk nou toch!!! de lieverds…. zou je toch niet zeggen he dat het van die heerlijke bijdehande kindjes zijn!!!DSC_3499
Maar goed dat waren even de draakjes hahahaha

Ik weet begod niet meer wat we nou allemaal nog hebben meegemaakt, maar we zijn oa bij Tante Kimmie en Michel geweest, om de groeiende buik natuurlijk te bewonderen en gezellig een hapje te eten!!!
was echt helemaal toppie en Kimmie groeit lekker!!! wisten jullie al dat het een meisje werd?? nee he!!!
hihihi helemaal leuk!

DSC_3510
Max kan nog op schoot!!!DSC_3513
Tante Kimmie met haar cadeautje voor de Beeb… zie daaronder een klein bescheiden buikje hihi
DSC_3518
En ja verder heb ik dus weer veel gewerkt, de winkel loopt als een tierelier, heb geweldig leuke haarspeldjes bedacht met een vriendin, speciaal voor Sinterklaas en Kerst en hebben ook weer super veel kleding geplaatst de afgelopen weken!!
Echt een kijkje waard! zeker de speldjes!
www.minibini.nl

Maar goed ook dus veel gewerkt in de kraam! en ja dan hebben de kindjes lekker pyama dagen thuis en dus ook lekker knutselen, en voor Max is dit dan kleien!!!hij vind dat echt heerlijk!!!
(hier kan ie dus zo 2 uur zoet mee zijn)DSC_3593
ik ben er klaar voor!
DSC_3595
ff uitsloven!
DSC_3597
en ja onze prinses Mae….
DSC_3625
DSC_3626
En ja ach wat doe je op een regenachtige middag??Precies!!!Naar de kapper!!DSC_3711
DSC_3713
DSC_3717
Let niet op mijn onderkin hahahaDSC_3720
Nou dat waren in ieder geval de foto’s!!!!
En dan nog even gauw over mijn mannetje want die heeft het zwaar!!! veel pijn en voelt zich zware klote!!! alle ellende die hij achter zich heeft gelaten en die er nog allemaal aan gaat komen!!!
Schat ik heb respect voor je en ben SUPER trots op je!!!
kus ik hou super veel van je lieverd!!

Het was een heel rommelig en snel logje, mijn excuses daarvoor maar weblog deed het steeds niet en net om 23.00 uur wel en het is inmiddels 0.25 dus ik ga gauw naar bedje!!liefs en tot een volgend geordend logje!!

8 gedachtes over “soms zit het mee, soms zit het tegen….

 1. Oei, dat is wel balen, waterpokken. dan is het wel fijn als je papa de hele dag bij je kan blijven om je te vertroetelen.
  Het hoeft niet per se dat mae het nu ook direct krijgt. Ik weet nog dat ik het een jaar eerder kreeg als mijn tweelingzus. Duss…

  En die kale mannenclub: we moeten nog steeds eens afspreken, dan kunnen ze mijn kale man ook gelijk inlijven bij het clubje 😉

 2. Waterpokken, sneu ventje. Het vervelende is dat ze dan gemiddeld zo’n 10 dagen besmettelijk zijn, daarna kan en mag ie weer gewoon meedoen met de alledaagse dingetjes.
  Mae gaat ook lekker hard in het groeien en bloeien tot een meid! Leuk man.
  En Danny, namens ons nog van Harte Gefeliciteerd! 41 jeetje….. wat een leeftijd! 😉 hahaha.
  En Bientje, wat mij betreft mag je altijd komen kijken, maar de spulletjes zijn nog niet uitgezocht. Dit weekend ook weer druk met de verjaardag onze kleine meid en kinderfeestje a.s. maandag. Daarna heb ik weer even iets lucht! Zal snel aan de gang gaan dan voor je.
  Liefs van ons

 3. Nog gefeliciteerd voor Danny, het is leuk en gezellig geweest zie en lees ik 🙂

  Ahhh, je mannetje de waterpokken, maar dan heeft hij het maar gehad! Het schijnt dat het vervelender is na mate je ouder bent. Wat daarvan waar is weet ik ook niet precies, maar goed… nu afwachten of Mae het ook krijgt!

  Joh, niet leuk dat het kleintje van je kraamgezin opgenomen moest worden 🙁 bah!

  Liefs,
  Nathalie

 4. Weer plaatjes genoeg… en inderdaad wat een bekkie die kleine dame van jullie! Kan me de ‘rottigheid’ wel voorstellen :)!

  En ik denk ook dat de kids op een gegeven moment echt toe zijn aan school, nieuwe uitdaging en nieuwe ontwikkelingen doormaken. Ben benieuwd, nog even geduld 😉

  Fijn dat je winkeltje zo goed loopt! Dat moet je hebben 🙂

  Geniet van je gezinnetje!

  Liefs,
  Nathalie

 5. Weinig concentratievermogen en dan na een paar minuutjes al aan de kant gooien en samen willen spelen herken ik wel, evenals de meisjesdriftbuien etc. Maar of dat op de basisschool direct een stuk makkelijker gaat… ik houd mijn hart vast!

  Op die ene foto van Max is hij precies Danny! Leuk zeg, te zien hoe ze echt ouder worden in hun gezichtjes. Vooral Max!

 6. ik heb weer genoten van je reportage,
  jammer dat Danny zo,n pijn heeft, dat verdient hij niet, toch?
  die boeven van jullie zou je opvreten, toch maar niet doen hoor.
  liefs van Jan en Celine knuffels 4all

 7. Wel grappig dat de leeftijden van mijn kids en die van jou zo weinig schelen, herken zoveel!!! Hier breken ze ook af en toe de tent af en inderdaad dat nadoen van elkaar, om gek van te worden!!! Ben je blij dat de een er mee ophoudt, begint de ander ermee, AAAAARGH! Maar goed, zoals je schrijft, het zijn ook bloedjes die kinderen van ons… Stoer hoor, dat je winkeltje zo goed loopt, had je dat van te voren zo kunnen bedenken, mag je best heel trots op zijn, toch?

Geef een reactie