kleine meisjes worden groot….

Af en toe vraag ik me wel eens af waarom een week zo kort is…. hahahaha
Heb veel gewerkt de afgelopen tijd, eerst een gezin bij ons in de straat en toen 3 dagen vrij en toen beviel een oud collegaatje van me en dus mocht ik daar ook gezellig kramen, tussendoor nog wat partuswachten erbij dus werk zat, en dan heb ik het nog niet eens over de winkel die super loopt!!!
Echt ongelooflijk!!!

Maar alles gaat zijn gangetje hier, wel wat down momenten gehad want Danny is weer bij de arts geweest in het ziekenhuis en daar worden we niet vrolijk van! Hij blijft veel pijn houden en het lijkt er soms op dat hij meer pijn krijgt!!!

De fysiotherapeuten weten op dit moment ook even niet meer wat ze met hem moeten doen…..
deze week moeten we naar het ziekenhuis om een speciale zool voor zijn schoenen te laten aanmeten en hij mag de week erna weer naar het ziekenhuis om een breaze aan te laten meten….. geen idee hoe dat er uit gaat zien, of hij dat onder zijn broek kan dragen en nog veel meer vragen komen momenteel naar boven drijven…..
en dan hebben we het nog niet eens over zijn werk…. zal hij ooit nog in de keuken terug kunnen….. zal hij zich moeten laten omscholen???? vervelende dingen om over na te denken maar wat toch erg belangrijk is!!!!
En dus niet zo gek dat wij af en toe flink verdrietig zijn…. zeker Danny natuurlijk omdat hij er midden in zit en ik omdat ik hem maar blijf steunen maar dat het ons allebei soms echt ff te veel wordt……WRAGH!!!! wat een K** zooi!!!!

Maar goed, we halen energie uit onze kindjes…. (hoewel die af en toe wel erg druk zijn met zijn tweeen, dat dat ook af en toe flink irri is…)
Ze zitten nu echt in de fase dat ze kijken hoe ver ze kunnen gaan bij elkaar… afpakken…. slaan…. en noem maar op terwijl ze 2 min later elkaar weer aflebberen…….
Max gaat over 2 weken weer het gewone ritme in, weer lekker naar de peuterspeelzaal en daar heeft ie erg zin in!!!
DSC_1956
ons buurmeisje zit nm ook op die peuterspeelzaal dus dat wordt nog meer lol!

DSC_1875
We gingen van de week sushi eten en dat vond Max erg interresant…
DSC_1951
en ja leg maar is uit aan een peuter wat sushi is,
DSC_1944

Verder kwam neef Erdem een avondje gezellig eten,
DSC_1928
Woezel een koekje geven!
DSC_1957

Pootje geven
DSC_1961
en dan het koekje! zo lief!
DSC_1962
Verder heeft Max gesolliciteerd voor kabouter plop!
DSC_1963
en wil die ineens de hele dag voetballen!
DSC_1981
en ja dan ben ik ook de lul! hahahaDSC_1966

Oh en verder kan Max het alfabet opzeggen….

(let op Mae die op de achtergrond Maxje roept!)
Hihi lache he, we hebben even moeten denken hoe hij dat heeft geleerd, maar we hebben ooit als kraamcadeau een autostuurtje gekregen en daar wordt dat liedje gezongen…. lache he!!
En vandaag waren we even naar het tuincentrum geweest en toen kwamen we een politieauto tegen en mocht hij er zomaar even in zitten!
Ze deden ook even de sirene’s aan en dat vond hij natuurlijk helemaal geweldig!10082010
En mae… ja dat is echt een dreumes meisje…. gillen en heel zielig en nijdig kunnen doen!!!
1924-1
goede training met koekjes op het potje, want na de vakantie doet mevrouwtje natuurlijk niks meer op het potje…
Maar inmiddels ligt onze tante in haar dreumes bedje hoor!!!
DSC_1930

we hebben een haakje op de deur gedaan en het gaat super goed, helaas vind ze het erg leuk om al haar kleding regelmatig uit te kast trekken waardoor ik dat allemaal weer kan opruimen… (lijkt wel een kamer van tiener meisje dan!!) dus daar moeten even van die veiligheidshaakjes op!!
DSC_1936

Maar het slapen zelf enzo gaat gewoon super!! en dus vond ik het ook maar is tijd om de rompers te vervangen voor hemdjes en onderbroeken!!
DSC_1941
wel zo zoet…. ik weet het, nog niet echt nodig maar het staat zo schattig en misschien wil ik der gewoon groot zien worden hahahahahaha
DSC_1954
Onze (b)engel!!!

…. want ja…. mijn eierstokken rammelen
enorm……….!!!!!!!!!!
ik wordt er gek van……….. na Mae waren we er meteen over uit dat er geen derde meer zou komen en dus ging ik aan het spiraaltje.
Maar helaas na 2 keer dat ding te hebben gehad ben ik hem weer kwijt en dus ben ik er klaar mee, en mag Danny zich laten helpen!
Maar dat is makkelijker gezegd dan gedaan, want het is voor een man natuurlijk niet niks en daarbij vinden we het erg moeilijk om echt nee te zeggen!
Je weet immers maar nooit…
Verstandig weet ik dat het zo goed is, we hebben 2 prachtige kindjes die gezond zijn en dan ook nog is van elk “soort” 1.
Straks als Max op school zit en Mae naar de psz gaat krijgen we iets meer rust en tijd en nu passen ze nog normaal in de auto en hebben we een plekje vrij voor de koelbox voor de vakantie hahahaha en ook heb ik nu lekker mijn eigen kantoor voor de winkel enzo en dan moet ik dat opgeven…. begrijp me niet verkeerd dat doe ik dan met liefde natuurlijk, maar moet ik niet gewoon tevreden zijn met wat ik heb???
JA dat moet ik maar makkelijk is het niet…..
nu zullen jullie wel denken oh die gaan nog voor een derde maar nee, geloof me als ik zeg dat ik het wel weet….!!!!!!!!!
Wat is dat toch bij vrouwen….???

Verder zijn de plantenbakken vorige week bezorgd en daar zijn we heel blij mee, nu nog ff plantjes erin maar dat komt van de week ff!!!
DSC_1982
DSC_1984

Oh en 4 september is Danny is jarig, hij wordt 41, dus als jullie zin hebben, voor diegene die de deur weten te vinden, je bent welkom!!! hihi

En ja ook heb ik nog super leuk nieuws te vertellen want mijn beste vriendin Kim, ( die die mooie foto’s maakt voor ons) is zwanger van haar eerste kindje!!!!
Ik/wij zijn zo enorm blij!!!! en nu heeft ze ook nog is gisteren gevraagd of ik kom kramen bij haar dus voel me helemaal happy en super trots!!! hihi
Kim en Mich het is jullie zo gegund en ik kan niet wachten tot februari, maar ga eerst maar lekker broeden hahahahaNou dat was het wel weer,dikke knuffels van ons alle 4.

18 gedachtes over “kleine meisjes worden groot….

 1. JAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAA!!!!!! Nog een lekkere kale man erbij! Hahahahaha, staat hem goed hoor!!!!

  Maar jeetje, wat hebben jullie je vermaakt de laatste dagen/weken zeg! Allemaal super leuke dingen!
  Jullie tuin is echt prachtig geworden, dat wordt snel een rose-tje drinken in jullie lounge-hoek hoor!
  En wat zag Sabine er prachtig uit zeg! Schitterende jurk!

  En dan die moppies van een kinderen…..wat wordt Mae al groot zeg! En dan Max met z’n “Ik heb eten gekookt!” hahaha

  Nou lieverd, werkse de komende dagen en eh….ik ga snel daten met jouw kale man hoor! 😉 Hihi, dikke kus!!!

 2. Geweldig!!!!!!!
  Het staat je goed man!
  Sabien je mag wel uitkijken!alle vrouwtjes lopen straks achter hem aan!(of deden ze dat al hahha).
  Wat een geweldige mooie tuin is het geworden zeg!
  En net wat Bianca al zei! een geweldige week achter de rug.
  Heerlijke kinderen hebben jullie!
  Werkse he! groetjes!!!!!!

 3. Wat een gezellige weken hebben jullie achter de rug zeg! En dan jullie tuintje. Nou meid die inspanning van het kruien is dik beloond met een mooie tuin!
  En wat een mooie foto’s van de kids in het zwembad. Daar zitten zeker mooie foto’s tussen. Ook van het spelen uiteraard.
  En ik moet zeggen dat die kale kop Danny wel iets beter staat! Je hebt in ieder geval weer genoten de afgelopen weken.
  Liefs van ons Wendy & Co

 4. Hahaha! Al;s we nu gaan dubbel-meeten met jullie en bianca en de mannen dan hebben we alle 3 een kale man! 😛 Hahaha! Maar het staat Danny echt supergoed!

  En verder heb je zoooooveel geschreven dat ik haast nieteens meer weet waarop ik allemaal wilde reageren.
  Superleuke foto’s van je beide prachtkindjes.

  Wat kan Mae al veel zeggen! Leuk hoor als ze zichzelf leren uiten. En dat hoge stemmetje: dat zal toch wel minder worden naarmate ze ouder wordt? Geen idee meer hoe dat bij Fee-Luna was…

  Wat is jullie tuin mooi geworden! Zo’n grote tuin en dan allemaal kleine steentjes. haha! Maar het resultaat is geweldig!

 5. Hé Sabien,

  Als eerste bedankt voor je reactie op onze weblog, over de meiden!

  Leuk een kale man hoor… haha, hier thuis eentje die elke vier weken zijn haar laat verwijderen 😉 (is kalend… dan maar helemaal eraf).

  Je tuin is heerlijk, lekker onderhoudsvriendelijk, zou ik ook voor gaan als ik een tuin zou hebben. Zo min mogelijk ‘gedoe’.

  En wat hebben jullie weer veel gedaan, niet zo gek dat je na moet denken tjonge!

  Jullie kids, wat gaat het hard en snel, wow!

  Liefs,
  Nathalie

 6. Jeetje sgat, ge moet toch wa eerder schrijven, ik was daar bijna n uur mee bezig maar wel super leuk en leuke foto s ….kus en tot snel???

 7. Heerlijk! Op een regenachtige middag terwijl ik zit te niksen op de bank…jouw logje! hihi

  Ze wordt zeker al groot, de kleine meid, heerlijk toch?
  En dan dat schattige hempje en onderbroekje, leuk!!
  En Max dan, met zijn alfabet! Hihihi,knap hoor!

  Wel super balen hoe het nou met Danny gaat zeg! Het duurt allemaal zo lang nou he? En dan de kans dat hij niet meer de horeca in kan en omgeschoold moet worden……begrijpelijk dat voor kopzorgen zorgt!
  (nou dat wordt dan gewoon samen met mij een taartenwinkel ergens in een dorp tussen Almere en Ridderkerk in joh! ;-))

  En wat leuk dat je bij Kim mag kramen! Lijkt me voor haar en voor jou erg leuk, zo lekker vertrouwd!

  Nou meis, de 4de zijn we van de partij hoor! (zoals het er nu uit ziet dan…want de 28ste ga ik met me ouders een dagje op stap, maar als het dan slecht weer is wordt dat verplaatst naar de 4de…..dus dan kan ik niet ;-(….maar we hopen gewoon op mooi weer de 28ste en kunnen we de 4de gewoon een feessie komen vieren!!!)

  Dikke kussen van ons aan jullie!!

 8. Wat een leuke log weer!
  Daar kan ik weer heerlijk van genieten!
  Maar sabien!!!!!! nog eentje erbij! daar draai jij je hand toch niet voor om!!!!
  Groetjes!!!! en liefs!aan alle

 9. Hey meis!!

  Leuke foto’s weer van je kids!! Geweldig hoe Max het alfabet opzegd en z’n zusje om z’n aandacht vraagt!!

  En die rammelende eierstokken….tja die gaan vanzelf wel weer weg…als je zeker weet dat je er maar twee wilt en ook praktisch gezien (die auto inderdaad!) dan moet je ook niet voor een derde gaan!! Straks is er meer rust in huis….en tja als je vent straks zich moet laten omscholen en ander werk moet gaan zoeken, dan heb je nog meer rust 😉 haha!

  En wat leuk dat je vriendin zwanger is van haar eerste, laat haar maar niet mijn blog lezen, dan is ze er nu al klaar mee haha!

  Ik zit nu flink af te tellen, het rommelt behoorlijk, heb behoorlijke krampen, maar het zet nog niet door….daarnaast slaap ik voor gxc3xa9xc3xa9n meter en ben ik daar zo moe van…blerghhh laat nu maar mijn kleine manneke komen!!

  Nou meis, ik lees je volgende blog wel weer!!

  Liefs
  Angelique

 10. Jeetje dat met Danny is niet mis dus. Hoop dat dat het niet allemaal te lang gaat duren voor jullie en dat er een oplossing komt.
  Lekker dat het met Max en Mae wel goed gaat. Wat gaat die tijd toch hard. Eerst zo klein en nu al zo wijs en groot in een dreumesbed en hemdjes en onderbroeken enz. Jeetje. (moet ik nog even niet aan denken bij Quinn)
  Leuk dat je bij je vriendin mag kramen. Zo vertrouwd voor jullie beide. Gezellige tijd zal het worden. (kom je dan uberhaupt nog wel weg daar?? en thuis bij je eigen mannetje en kids? hahaha, geintje)
  Ik wens jullie alvast veel plezier 4 september! Geniet ervan.

 11. Wat fijn zeg, dat het werk allemaal zo lekker gaat en dat je dus geen moment zonder hoeft te zitten, maar jeetje wat is dat balen voor danny dat het met hem niet beter lijkt te gaan. En dat na al die tijd fysio en zo. Pittig hoor, om je er nu langzaam op in te moeten gaan stellen dat hij mss wel niet meer terug kan de keuken in. dat is toch zijn passie.
  (kan hij niet kookboeken gaan schrijven? Dat kan hij vanaf de bank doen. haha!)

  Leuk filmpje van Max. En knap hoor, dat ie het alfabet kan opzeggen! Zeker omdat jullie het hem zelf niet hebben geleerd. Pikken ze toch iets op van al dat lawaaispeelgoed! Haha!

  En wat lees ik nu!? rammelende eierstokken? Tsja, lastig hoor. Zeker omdat je zelf ook steeds met kleine lieve babytjes werkt en ondertussen jullie halve vriendenkring zwanger is, geloof ik. Ik kan me zo goed voorstellen dat het dan super moeilijk is om definitief afscheid te nemen van het idee ooit zelf nog zwanger te zijn en zo’n lief klein babytje van jezelf vast te houden.
  Dat van die spiraaltjes die vanzelf weer eruit komen komt me bekend voor trouwens. de huisarts had er nog nooit van gehoord maar ik ben dus blijkbaar niet de enige rariteit die daar last van heeft.

  Ennuh, 4 september dus… ik zal eens kijken of we iets in de agenda hebben staan. Moet je me alleen nog ff laten weten waar die voordeur van jullie staat 😉

 12. Ohh, een 3e kindje is zo puur genieten!!!
  Je weet de aandacht over je kindjes al te verdelen, en tuurlijk het is druk, 3 kindjes maar je krijgt er zoveel voor terug (L)(L)Ik weet het, het is helemaaaal mijn zaak niet (ik ken jullie ook niet persoonlijk) en ik moet me er ook niet meer bemoeien, maar ik zou wel zeggen: denk er nog eens over na! haha

 13. Wat een hoop weer te lezen hier!!
  Lekker dat het zo goed gaat met de winkel en dat je ook nog veel werk hebt met de partuswachten en het kramen, heerlijk dat, dat in iedergeval wel voorspoedig loopt!

  Erg vervelend voor Danny en voor jou en de kids uiteindelijk natuurlijk ook. Hopelijk komt er een einde aan het gedoe met zijn lijf, word wel een keertje tijd hoor!

  Die taarten winkel met Bianca, die gaat het worden denk ik 😉

  Je meisje word zeker groot, hier is de kleine, grote dame van ruim drie nog laaaaaannnnnngggg niet zinderlijk, krijgen dr ook niet zover (niet met cadeautjes, koekjes of snoepjes… helemaal niets :().

  Rammelende eierstokken, kan me er iets bij voorstellen, maar hier ook geen derde hoor, nu niet en nooit niet. Ook hier gaat manlief er een knoop in laten leggen, ben klaar met de pil etc.

  Alvast een fijne verjaardag!

  Liefs,
  Nathalie

Geef een reactie