Dagelijkse kost

Ongelooflijk, we zijn pas 3 weekjes terug maar we zitten weer helemaal in het oude ritme!!!
En dus weer een hoop gedaan, natuurlijk hebben we genoten van het mooie weer en dus hebben we de barbeque vaak aangehad, DSC_0779
DSC_0780
DSC_0781
tis wel apart barbequen in een zandbak maar ach…. nog een weekje!!!! en dan wordt eindelijk onze tuin opnieuw bestraat!
En natuurlijk hebben wij ook het zwembadje opstaan en met een ijsje is dat lekker genieten voor de kids!DSC_0952 heel cool hoor, een ijsje eten met je laarzen aan in de zomer!!!

Verder zijn we met ons gezinnetje naar het zomer festival van studio 100 geweest…..DSCN5656
DSCN5654
DSCN5660
DSCN5664
DSCN5667
Hoezo in gevecht met mijn dochter??? maar he! ik bleef lachen hahahaha
het was leuk, maar Mae was toch nog iets te klein en bovendien zaten we op de 2de ring…. dus helemaal boven in en de kinders konden dus amper wat zien… maar goed Max heeft er toch nog van genoten!

Max had verder zijn laatste weekje op de peuterspeelzaal en dus hadden ze een leuk uitstapje, gezellig met alle kinderen naar de Kemphaan in Almere, dat is een groot natuurgebied waar wat diertjes en speeltuinen zijn! Hij heeft er echt van genoten!30062010_001
30062010
30062010_002

En op de laatste dag mochten ze verkleed komen en ik had dat weekend bij de ij hallen een mega mindy pak gekocht en dus wilde Max als mega mindy hahahaDSC_0954
ach als je kind maar gelukkig is hihihihiEn natuurlijk moest ik weer werken! Donderdags begonnen en heb tot en met woensdag gewerkt, was wel weer ff lekker om wat te doen maar met die hitte is het niet altijd fijn om zoveel trappen steeds op en neer te moeten lopen, maar het was fijn dat het een super leuk gezin was.

Verder hebben we ook nog een airco gekocht voor op onze slaapkamer want wij liggen op zolder en dat is momenteel niet echt lekker slapen, en dus kwam heel lief mijn neef hem installeren!!! WHAH wat is dat lekker zeg!! echt genieten hihihi

Ook natuurlijk nog voetbal gevolgd!
Oei wat wordt dat spannend zondag, maar we gaan natuurlijk lekker winnen toch??!!
Maxvoetbal2
Maxvoetbal5
Maxvoetbal8
Verder hebben we een tijdje geleden al een peuterbedje voor Mae via marktplaats gekocht maar omdat ze nog te klein is hadden we dat op onze slaapkamer staan maar Mae wil blijkbaar een ander bed want ze is der ledikant aan het opeten… en niet zon klein beetje ook, nee de houtsplinters lagen in haar bed… maar goed, dus bedje uit het raam gegooid en het peuterbedje neergezet alleen mevrouw komt eruit en dikke drama… (was ook in haar ledikant maar dat duurt 3 min en dan gaat ze liggen) maar goed in dit bedje kan ze er dus uit en omdat haar deur niet goed dicht kan kan ze dus zo haar kamer uitlopen… leuk… want Max weet hoe de traphekjes werken… dus maar het campingbedje opgezet met haar eigen matrasje erin en dan van de week eerst maar even een haak op haar deur plaatsen…08072010_005
En ja, verder?
oh ja gisteren zijn we nog gauw even langs opa moter geweest want die gaat dit jaar met zijn andere kleinkinderen op vakantie en dus mochten de kinders nog even lekker drummen…

En vandaag had ik een intake en heb ik Esmee gezellig opgehaald!
Ze is de hele dag gebleven en o wat een lekker moppie is het toch!

08072010_001
08072010_002
08072010_004
Lekker ding he!!
(even een klein onderschrif
t…. ik heb er nm niet eerder over geschreven maar Esmee (en haar papa en mama) hebben een moeilijke periode achter de rug, al vrij snel na de geboorte is Esmee extreem gaan huilen…. echt alles is er geprobeert maar niks hield echt…bij elke wonder therapeut zijn ze geweest maar helaas, ze bleef het uit schreeuwen… in onze vakantie is Esmee opgenomen geweest voor een dikke week en daar bleek dat ze reflux had…. haar maaginhoud en zuur kroop omhoog…. en weer naar beneden… ze heeft zo veel pijn gehad, in het ziekenhuis hebben ze haar behandeld en nu hebben mijn zusje en zwager een veel gelukkiger kind…. ze lacht nu van oor tot oor en is zo veel meer ontspannen… ze zal de medicijnen totdat ze gaat zitten moeten innemen maar oh wat zijn we blij dat ze zich zo goed voelt en geen pijn meer heeft!
Zus en zwager, diep respect hoe jullie het hebben volgehouden want jullie liepen op het randje….. maar oh wat ben ik/wij trots op jullie!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!)
jullie zijn top ouders!!!

Met de winkel gaat het ook super, de ene na de andere bestellingen komen binnen en we staan in een boekje dat door verloskundigen in Almere wordt uitgedeeld!!!
Voorkant

Scannen0002
Gaaf he!!!En ohja voor de vakantie vertelde ik dat Max model heeft gestaan voor het kindersieraden merk Lovy en dit zijn alvast 2 leuke fotos die toen gemaakt zijn!
We weten nog niet of hij geplaatst wordt maar hxc3xa9… dat kan toch bijna niet anders hxc3xa9!!!
Scannen0001
Scannen0002
Nou genoeg geluld weer, komende dagen super druk…morgen de hele dag een bruiloft van lieve vrienden van ons, zaterdag een verjaardag, zondag misschien een loungeset ophalen en natuurlijk voetbal kijken, maandag intaken voor mijn werk doen en dan de rest van de dagen echt de tuin leeghalen want volgend weekend wordt de tuin opnieuw bestraat!Voor nu welterusten en alvast een fijn weekend gewenst!liefs Danny, Sabien en de kinders

11 gedachtes over “Dagelijkse kost

 1. Hey! Hier een vroege vogel (kinderen he…)dus lekker even je blogje gelezen. Leuke vakantie op een paar vreselijke gebeurtenissen na. Bah!! Helemaal dat kindje…Ook ik kan me goed voorstellen dat je verstijfd stond hoor en ik denk ook dat als je er naast had gestaan wel wat had gedaan. Camping ziet er leuk uit. Wij gaan over 3 wkn naar de Jura. Erg benieuwd, ook kamperen. Wij hebben een vouwwagen gekocht:) Ja wij moeten nu al in het hoogseizoen want ik werk op een school….
  Liefs Maaike

 2. Hoi lieffies,

  Sjeetje, zit ik weer in tranen, na het lezen van je blog! Wat een vakantie….
  Wat heb je weer prachtige foto’s gemaakt!!
  heerlijke kids… veel plezier vandaag, geniet ook van het mooie weer en komen gauw even een bakkie doen, heb jullie al lang niet gezien, zeker even voor onze vakantie!! xxx

 3. Jeetje wat een vakantie!! En wat een verhaal met dat kindje zeg… pffff. Denk dat er een knop om moet als je op ‘commando’ moet reanimeren en handelen, je schrikt van de gebeurtenis en tja ergens is het logisch dat je lichaam blokkeerd, maar het is jammer dat he tniet lukte!

  Verder, op de regenbuien na ziet jullie vakantie er lekker uit!!! Lekker genoten en nu weer thuis, tja nog één jaartje en dan moet Max al weer naar school, het is wat! De tijd vliegt!!

  Liefs,
  Nathalie

 4. Jeetje mina wat een belevingen op vakantie zeg!! Maar gelukkig is jullie niks overkomen. Hopelijk blijven de leuke herinneringen langer plakken! Want jullie hadden wel mooi weer, jammer van die regenbuitjes, maar ach die waren ook zo voorbij gelukkig!
  Volgend jaar een schoolgaand kind! Jeetje wat gaat dat hard! Tja….en dan leef je weer op de klok! Niet voor de flesjes, maar schooltijden!
  Geniet het aankomend jaartje nog maar van die 2 thuis, voor je het weet…zit ie op school.

 5. Hey Danny & Sabine,

  Geweldig je web-log. Zulke mooie foto’s en ondanks de slechte ervaringen toch ook de mooie dingen van het leven…

  Wij hebben het zo gezellig met jullie gehad!

  Bjorn mist zijn vriendje nog iedere dag, vroeg vanmiddag toen ik hem ophaalde van school nog of Max ook naar school was….
  En als we naar strand gaat, vraagt ie voor de zekerheid toch ook nog even of Max er ook is.
  We hopen snel ja te kunnen zeggen op zijn vraag, want we missen jullie best wel.

  Maar gelukkig sms’en en chatten we regelmatig, en gaan we snel afspreken!!!

  Veel liefs uit Noordwijk,
  Martin, Astrid en Bjorn.

 6. Pfff, wat een verhalen! Gaat je niet in de koude kleren zitten, dat snap ik wel… Gelukkig ook vier snoeten die zichtbaar genoten hebben van elkaar!

 7. Hoi,

  Jeetje wat een verhaal zeg van dat kindje in het zwembad! Ik zou niet weten wat ik zou hebben gedaan ook al kan ik reanimeren, je weet dus maar nooit hoe je dan reageert! Mooie foto’s weer hoor! Jullie hebben voor de rest echt genoten, dat is duidelijk, jammer van de regen, maar het had erger gekund!
  Een collega van mij was ook in Frankrijk op vakantie en die vertelde dat er een kindje bijna was verdronken in het zwembad. Blijkt dat ze jullie hebben leren kennen op vakantie (Kim, Hugo, Julian en Mauro) Toevallig he!

  Liefs Nynke en de mannen

 8. Wat een heftige vakantie was dat! Niet direct voor jullie, maar indirect toch weer wel. Het is er iig een die jullie niet snel zullen vergeten.

  Leuk trouwens dat Max het nog herkende van vorig jaar! Zou Mae het volgend jaar ook nog weten? Misschien herkent ze de glijbaan 🙂

 9. Verbazingwekkend he, hoe snel je na een vakantie gewoon weer in oude patronen vervalt. Maar goed, jullie hebben weer leuke dingen meegemaakt en je hebt weer een hop te vertellen.
  Mooie foto’s vanMax! En het viel me bij je vorige log ook al op hoe lang Mae d’r haren aan het worden zijn! Staat haar erg leuk!

 10. Studio 100 festival was leuk hxc3xa8! Prachtig die foto’s van MegaMindyMax, zijn leuke foto’s om op zijn 18e aan zijn vriendinnetje te laten zien, hahaha.

 11. Wat een leuke foto’s weer, die van Max zijn inderdaad heel mooi! wat hebben jullie weer lekker veel gedaan zeg! Wel jammer dat de kids het niet zo goed konden zien bij Studio 100, maar gelukkig heeft Max er wel van genoten!! Leuk dat ze naar de kemphaan zijn geweest met de peuterspeelzaal. wij gaan er zelf ook regelmatig heen, zo lekker daar, bij de dieren kijken, lekker picknicken.

Geef een reactie