Mijn wens!!

Hallo allemaal!
Hier gaat alles zijn gangetje, Zondag ( pinksteren) nog een half dagje gewerkt)
En dinsdags hadden we nog een gezellige dierentuin date met Jos en Bianca en de meiden…. maar helaas liep dat een beetje in het water, want we stonden allebei echt letterlijk vast in de file naar amsterdam!!!
En dus besloten we om om te draaien en bij ons lekker in het zonnetje te zitten!!!
Dsc_0002

Dsc_0004
Proost lieverd!

Dsc_0005
Jos zijn koppie werd een beetje rood!

Dsc_0007
Wat ons alle 4 ineens op viel is dat Sanne en Max ineens heel erg met elkaar optrekken terwijl het normaal Lotte en Max waren en Sanne er een beetje bij hobbelde…. maar nu Sanne steeds beter uit de woordjes kan komen hebben die 2 ineens dikke lol samen!

Dsc_0009
Wat een schatjes!

Dsc_0010
en Lotte lag heerlijk met der computer op de bank hihihi

we hebben genoten en weer lekker bijgekletst.

Woensdag heb ik sochtends Esmee bij mijn zusje opgehaald, en mocht ik naar de tandarts en dat was heel leuk!!! NOT
Donderdag zijn we naar de stad gegaan om de boodschappen te halen, en waren we verder lekker thuis.
Dsc_0047
Hoezo het ondeugd straalt ervan af???
Mevrouw is het echt allemaal aan het uitvinden hoor! Staan op de bank en als wij dan zeggen zitten geeft ze haar big smile op en gaat dan ook nog is springen!!!

Dsc_0014

Dsc_0018

Dsc_0022
onze computernerd!

Dsc_0023

Max is trouwens ineens helemaal fan van Cars…….. vreselijk vond/vind ik het maar ik kon het niet langer tegen houden, het begon met een handdoek, ondergoed pyama en sleutelhangers die hij verlaat had gekregen voor zijn verjaardag…. en toen mijn moeder langs kwam toen Max zo ziek was en hij van haar potloden kreeg van Cars was er geen houden meer aan!!! Max vind Cars helemaal geweldig!!!
En ik??? ach je doet alles voor je kind he….. en dus hebben we al weer veel te veel zooi van Cars volgens Danny hahahahahahaha

Dsc_0123
Max mocht na het eten gezellig met mama cake maken!!

Dsc_0124

Vrijdag moest ik met Max naar tante kimmie want Max had een fotoshoot voor het kindersieradenmerk LOVY!
Hij heeft goed zijn best gedaan en nu maar hopen dat de fotos een beetje mooi genoeg zijn! even afwachten dus!

Het weekend had ik 3 avonden partuswacht maar ben niet 1 keer gebeld….. wel zo rustig maar ook wel jammer. (kon ik wel de finale van X factor zien hiiihhi)
Zaterdag ben ik verder gegaan met de tuin!!! weer een hoop stenen en borders eruit gehaald en helaas schepte ik in plaats van in de aarde ook nog even in me teen hahahaha
Hahahaha ach dikke pleister erop en weer doorgaan!! Max kwam heel lief de pleister brengen en keek zijn oogjes uit hihi
Zondag kwamen opa Arnhem en tante Collie gezellig langs en dat was super gezellig!
Maar s’ochtends was ik eerst nog even naar de ij hallen geweest, weer een hoop gescoord voor de winkel en natuurlijk ook voor mijn kindjes, waaronder wat meiden verkleed kleren en dat vond Max prachtig…… ja had het gekocht voor Mae maar Max was helemaal happy!!!
Dsc_0007_2

Dsc_0008
oh oh waar gaat dat heen??? als mijn menneke maar gelukkig is hahaha

en ach ons Mae-ke is zoals jullie al iets terug hebben gelezen dus helemaal gek van het laptopje (ziet ons teveel met de laptop denk ik hahaha)

Dsc_0009_2
kijk nou hoe schattig!

Dsc_0012

Dsc_0013

Maandag was eigenlijk een dag zoals altijd, max naar school en danny naar de fysio maar Max mocht ook kennismaken op zijn nieuwe peuterspeelzaal!!
We weten inmiddels dat ons buurmeisje ook daar zit en ook nog is op de precies dezelfde dagen dus dat is helemaal fijn!
ik geloof uit me hoofd dat Max daar 23 augustus mag starten! helemaal spannend dus weer.

Dinsdag hadden mijn moeder en ik een feest van ons werk, alleen waren we dat vergeten want ik werd maandag middag gebeld of ik nog kwam…… nou euh…. ik was die dag nm niet lekker en we hadden er eigenlijk helemaal niet zon zin in….
maar goed, ging die vrouw verder als je nou echt niet komt zou je ons dan willen bellen????? euh ja oke, maar waarom dan???
nou moet ik even uitleggen dat toen we de uitnodiging van dat feest kregen we een wens konden invullen…. (omdat het een feest was wat in het teken stond van de verzorgsters, we zouden dus helemaal in de watten worden gelegd) en dat had ik dus gedaan

Gaat er niet een klein belletje rinkelen vroeg ze toen??? oh wacht even….. hahaha ja ik ben er morgen!!
en dus gingen mijn mams en ik gisteren naar het feest.
harstikke zeuwachtig want wat was het nou, ik wist niet zeker meer wat ik had gewenst… hahahaha
ik had nm mijn moeder ook ingeschreven en voor haar der wens ingevoerd (een metamorfose) dus was een beetje de weg kwijt!!
maar goed, uiteindelijk bedacht ik me dat ik volgens mij een sprong
uit het vliegtuig had gewenst…. maar ja het leek me sterk dat ze dat echt konden realiseren hahaha
Maar goed eenmaal in Amsterdam aangekomen liepen mijn collega’s al te dollen dat ze een vliegtuigje boven ons zagen vliegen ahahaha
(hun wisten ook niet welke wensen er uit kwamen)
Eenmaal in de zaal kwam Angela Groothuizen het feest presenteren en begonnen ze met de eerste wensen en he daar werd ineens onze collega geroepen!!
Dscn0092

haar wens was nm om is met een achtergrond koordje mee te zingen!! En daar kwam ineens Mandy Huydst en mocht onze collega met haar en Angela zingen!
Dscn0103

Dscn0109

Dscn0107

Dscn0111

Annemarie het was echt super!
Toen de pauze kwam was ik er toch van overtuigd dat mijn wens dus toch niet door ging, maar ja hoor na de pauze werden ik en nog een andere collega geroepen door Angela!
Dscn0095

Die andere collega wilde graag een ballonvaart maken! en dus moesten we allebei in een soort telefooncel gaan staan en werden er ballen omhoog geblaasd en moesten we ons best doen om die te vangen
Dscn0099
ahhahahahahaha echt je kwam niet meer bij en uiteindelijk had ik er 6 en mijn collega 8!!! ik balen hahaha maar wel leuk dat mijn collega had gewonnen maar toen kwam angela met de cheques en bleek dat het gewoon een geintje was en dat we allebei mochten!!!!!!!!!!!!
Dscn0124

Echt te gaaf gewoon, ik ga gewoon uit een vliegtuigje springen!!!WAWH!!!!!!! echt te gaaf!!!!
Het is op Texel dus binnenkort gaan we er maar een gezellig weekendje van maken want al die meiden willen natuurlijk zien dat ik spring hihhihi
Na de uitreikingen van de wensen was er nog een leuke drumband en begon het feest zelf!!!
Dscn0112

Dscn0114

Dscn0116

Dscn0117

Dscn0118

Dscn0119

Dscn0120

Dscn0121

het was echt te leuk!!!!!!
Meiden bedankt voor de gezellige avond!

Woensdag een ochtendje school voor Max en zijn mijn neefje en ik 3 keer naar de stort gereden om alle zooi uit de tuin weg te knallen!! pfff ook weer gebeurt!

Gisteren niet zo veel bijzonders, S’ochtends heb ik mijn strijk weg gestreken en s’middags hadden mijn mams en ik een high tea van het werk en s’avonds kwamen mijn zusje en zwager ook nog ff langs en hebben we met zijn allen patatjes gegeten, en vandaag had ik om half 9 een afspraak om mijn nagels te laten doen, toen Danny en de kinderen om half 11 thuis opgepikt en Danny naar de fysio gebracht en hebben Max, Mae en ik ff wat dingen gehaald in het dorp oh nee stad en daarna hebben we Danny weer opgehaald en hebben we ff boodschappen gedaan bij de Lidl, om vervolgens naar huis te sheesjen want opa motor zou komen en hebben we de rest van de middag heerlijk in de tuin zandbak gezeten!!!

Oh en hier stijgt de oranje koorts inmiddels ook…. de vlaggen hangen buiten
Dscn0125
ff van boven af genomen hoor!
en dus wij gaan volgende week ook helemaal opgetuigd voetbal kijken!!!!

liefs van ons alle 4

10 gedachtes over “Mijn wens!!

 1. Wat een drukke weken waren dat voor jullie, maar wel super leuk allemaal!
  Zo’n bekust tegeltje is idd wel erg simpel, maar goed, blijkbaar zijn de leidsters liever lui dan moe. Of gewoon niet creatief, dat kan natuurlijk ook.
  Wat is Esmee toch een plaatje! Echt een super schattig meisje.

 2. Wat een super leuke foto’s weer!! En gewoon op moederdag geboren worden, hoe mikt kleine Esmee het uit πŸ˜‰

  Leuk je moederdagcadeautjes, maar inderdaad… wel héél simpel! Hier een armbandje gekregen geregen met stukjes rietje en een doosje geschilderd… net iets minder simpel πŸ˜‰

  Heerlijk het filmpje ook!

  Zo flink druk met de kraamgezinnen, lekker zo dicht bij huis een gezinnetje en een voorkeursgezin dat thuis gekomen is, ook niet verkeerd! En nu even ‘rust’ lekker!

  Wat goed zo’n neef! En de kids vinden het allemaal prima zo te horen!

  Heb even in je winkel gekeken! Leuk!
  Enne graag gedaan! De nieuwe flyer hou je nog even te goed…. mijn pc doet nog niet wat hij moet doen, dus bewerkingen in PSP lukt even niet. Hopelijk krijg ik het nog voor ons weekendje weg af! Je hoort van mij πŸ™‚

  Liefs,
  Nathalie

 3. Wat een leuke foto’s! En mooie ook met je nieuwe camera! Jullie zijn weer druk geweest en gezellige dingen gedaan! De kids hebben zich ook prima vermaakt en de tuin…..het lijkt wel of iedereen die wil gaan doen. In huize Aymee schuiven we het op nesteldrang af. Maar die wordt eind volgende maand gedaan! Zodat we in de vakantie ervan kunnen genieten en verder aankleden. Het aftellen is begonnen. A.s. donderdag op controle en dan zien we verder wel hoe en wat. Misschien zijn het donderdag wel 2 ritjes naar het ziekenhuis….we zien wel… ik ben op het moment mijn buik liever kwijt dan rijk!

 4. Wat hebben jullie weer veel leuke dingen gedaan en druk in de tuin, geen wonder dat je weinig tijd had om te bloggen! Wat is Esmee een schatje zeg! Inderdaad wel erg simpel zo’n bekuste tegel, maar ze hebben in ieder geval iets gedaan…misschien was de inspiratie op…
  Groetjes Robin, Sil en Nynke

 5. Sorry voor me late reactie, wilde dinsdagavond al reageren, maar de buurvrouw stond op de stoep en daarna ben ik het vergeten….tja, boven de 30 dan krijg je dat he?

  Maar wat een super leuke foto’s hebbie weer gemaakt! En je heb helemaal gelijk met dat filmpje van Max en Esmee….wat is hij lief voor haar zeg!! Super!
  Nou je tuin zag er goed uit hoor, we hebben in iedergeval heerlijk van het zonnetje kunnen geieten. (wat moet Danny nou, nu de zon er niet is????)

  Heerlijk trouwens dat je zus een boot heeft waar jullie met z’n alle lekker op kunnen, dat kan niet anders dan dat dat super gezellig is!
  En de toppers….ik heb er eigenlijk helemaal niks mee, maar denk toch dat ik volgend jaar ook ga.

  Nou ik ga me meiden weer van school halen, was wel weer effe lekker hoor een ochtendje zonder de meiden!

  Lieffies, fijne week weer en eh….na de vakantie gaan we weer daten he?

  (p.s Danny…voor de ongeruste lezers heb jij misschien nog wel een foto van Max met een uh….wat was het ook al weer???? ;-))

  Doeiiiiiiiiiiiiii

 6. Echt heel erg gaaf dat je die tandemsprong mag gaan doen. Ik zou wel willen, maar durf dat echt niet hoor. Heel stoer dat je het gaat doen!
  En nog een high tea, en dat noem je ‘niet bijzonder’!?
  Gezellig, zulke collega’s waar je zoveel leuks mee doet!

 7. Gaaf hoor die tandemsprong… lijkt me heerlijk om even ‘gewichtloos’ te zijn! Ga genieten ervan πŸ™‚

  Verder weer veel gedaan! Tjonge zeg… waar haal je de tijd vandaan?!?!?

  Nog een fijne zondag!
  Liefs,
  Nathalie

Geef een reactie