Ziekenboeg, dierentuin en weer veel te veel!!!!

Nou het was me bedoeling om veel eerder te schrijven maar het zit momenteel even niet mee hier!
Want onze bloedjes zijn ziek!!!!!! en helaas ook niet zon beetje!

Max begon eigenlijk al 2 weken geleden met hoesten, dus druk in de weer met hoestdrankjes maar helaas geen resultaat, en vorig weekend kreeg hij ineens hoge koorts. wat opliep naar de 40 graden, dus wij dachten aan een simpel griepje, gelukkig nam de koorts maandag weer wat af alleen ging zijn hoesten toch wel heftige vormen aannemen!!!
hij bleef er continue in hangen en hoeste op een gegeven moment om de 40 sec, ons arme schaappie was echt kapot!!!!!
Dsc_0026

En dus belandde we op bevrijdingsdag bij de huisartsenpost…. daar kreeg we een simpel hoestdrankje …… en het advies om hem meer te puffen (ventolin)
en als de koorts terug kwam moesten we weer langskomen,
en ja hoor afgelopen donderdag had hij toch weer koorts, dus de huisarts gebeld en mochten we weer langs komen…. en toen kregen we antibiotica en het advies voor neusspray!!!! En ik moet zeggen dat het nu redelijk de goeie kant op gaat, hij hoest nog wel wat en heeft het dan nog best zwaar maar hij laat zijn streken weer zien!!!!! Dus je zou zeggen helemaal toppie!!
Maar………. Mae kreeg vanaf dinsdag toch ook wel wat koorts en dunne poep… maar dat linktte we aan doorkomende tanden….Maar gisteravond moest ze erg huilen toen ik haar in bed legde…. en dat doet ze nooit, dus toen begon er al iets aan me te knagen…. en ja hoor toen wij naar bed gingen klonk ze als een zeehondje……
Dus wilde ik die hoestdrank aan haar geven die we voor Max hadden gekregen, maar op het doosje stond dat het vanaf 3 jaar bedoeld was… en dus toch maar even de huisartsenpost gebeld om te overleggen en op dat moment hoestte Mae en de arts hoorde dat en vertrouwde het niet en dus moesten we direct komen…… en dus zat ik om 1 uur snachts weer in het ziekenhuis……….. en ja hoor ons meisje had/heeft bronchitus…… en dus ook voor haar een puffer en antibiotica en moest ze verneveld worden………. arm ding………. wat een vreselijk ding is dat zeg, maar ze liet het kapje goed zitten, en het leek erop dat het haar direct verlichting gaf!!!!!
Dsc_0032
Ons medicijn assortiment van de afgelopen dagen!

En nu, 24 uur later hoest ze al direct een stuk minder, heeft ze geen koorts meer, maar is ze nog heel erg huilerig en hangerig…………
Dsc_0041

Oh wat sneu waren de afgelopen dagen zeg!!!!! je zou het zo graag van ze overnemen maar dat gaat gewoon niet, maar goed hopen dat het de komende dagen snel beter gaat met ze!!!
het was voor mij ook dubbel moeilijk omdat ik vorige week zaterdag voor 8 dagen weer moest werken en dat was dus net het moment dat ze ziek werden!!!
Maar goed, ik heb vandaag het gezin afgerond dus ik ben er weer helemaal voor mijn gezinnetje………… schatje………. onze moppies hadden het niet beter kunnen wensen zo met jouw……. je bent de leukste, beste, liefste en knapste papa van de wereld!!!!!!
En… mijn zusje was ook nog zo lief om Danny even te komen helpen terwijl ze maandag alweer 39 weken zwanger is en het zo zat is…………. elke dag hopen we allemaal dat ons nichtje zich aankondigd maar helaas…………..
Waarschijnlijk zal het volgende logje dus over ons nichtje gaan………..

Gelukkig hebben we ook nog leuke dingen beleefd want we zijn 2 weken geleden ook nog met Sabine, Pascal en Nena naar de dierentuin in Arnhem geweest en het was super gezellig, we hadden natuurlijk ook heeel mooi weer!!!!! dus onze dag kon niet meer stuk!!!
Dsc_0001

Dsc_0007

Dsc_0033

Dsc_0048

Dsc_0056

Dsc_0062

Dsc_0064

Dsc_0071

Dsc_0053

Dsc_0077

Dsc_0082

Dsc_0085

Dsc_0099

Dsc_0100

Dsc_0102

Dsc_0106

Dsc_0089

Dsc_0093

Dsc_0109

Dsc_0113

En na de dierentuin zijn we gezellig blijven eten!!!
Dsc_
0116

Dsc_0118

Dsc_0121

Dsc_0124

Dsc_0126
Helemaal totte los!!!!

Ja en verder hebben we natuurlijk niet koninginnedag overgeslagen!
In Almere mag er verkocht worden op de avond voor koninginnedag en dus zijn we even snel de stad in gegaan, maar daar waren we snel klaar…. wat een volk…………. echt niet normaal……….. oke, ik kom uit het Gooi, en ben echt niet een heuse kakker maar dit is toch wel het uiterste……….. we hebben een paar kleine dingen gekocht voor de kindjes maar waren dus vrij snel thuis!!!
En de volgende ochtend nadat we ons in ons oranje outfitje haden gestoken
Dsc_0018

Dsc_0019

Dsc_0020
Mae met der geweldige haarspeldjes!!!! hihi

Dsc_0021

Zijn we eerst naar Laren gereden, waar we ons tussen de buien hebben gemanoefreerd, om vervolgens naar Blaricum en Bussum te gaan.
Gelukkig klaarde het weer later op en hebben we wat kleine dingetjes kunnen scoren maar veel was het niet, maar we hebben het leuk gehad in ieder geval!

En ja verder, ik dus aan het werk en Danny en de kindjes thuis!
Dsc_0068

Dsc_0076

Dsc_0080

ff quality time met mijn bloedjes voor het naar bed gaan!
Dsc_0031

Dsc_0045

Dsc_0046

Dsc_0047

Dsc_0051

Dsc_0066

En afgelopen zondag kwamen Dikkie en Yvonne met Sabine en Nena nog langs omdat Dikkie voor ons de tuin opnieuw wil leggen en dat was een super gezellige middag!
Dsc_0086

Dsc_0090

Dsc_0092

En verder moesten we vanmiddag vreselijk lachen om Max want hij is natuurlijk druk met moederdag en dus vertelde we vanmiddag dat mama verwend moest worden morgen en dat ik dan koffie op bed kreeg en hij alles voor mama moest doen!!
Wat denk je wat hij zegt?? Maar overmorgen is het dan Maxdag he!!!! hahahahahaha
Heerlijk toch!!!!!!!!!
En hier nog een paar leuke meisjes foto van Mae…..
Dsc_0022

De pop moest ook eten!!
Dsc_0023

Dsc_0024

Dsc_0033_2
enne de Linda is natuurlijk niet meer alleen voor mama!!!

Nou dat was het wel weer………. het is inmiddels al middernacht dus ga maar gauw mijn mandje opzoeken!!!
Fijne moederdag allemaal
Liefs van Sabien

9 gedachtes over “Ziekenboeg, dierentuin en weer veel te veel!!!!

 1. Wat een mooie familiefoto’s!
  En fijn dat Nathalie je helpt met je nieuwe plek voor je winkeltje. Je hebt ondertussen een flinke voorraad aan artikelen opgebouwd zeg!
  En leuk hoor, zwemmen in de Eemhof. Is zo’n mooi zwemparadijs!

 2. Wat een heerlijke foto’s weer!!
  En ja… een nieuwe camera, mooi hoor!! De resultaten zijn er ook naar, let maar op 🙂

  Graag gedaan hoor, maar dat weet je.

  Fijne zondag nog!
  Liefs,
  Nathalie

 3. Jullie houden denk ik niet van stil zitten. hahaha. Maar wel weer een aantal mooie foto’s van jullie gezinnetje! Wat gaat de tijd hard zeg, kijk maar eens naar jullie 2 koters. Wat gaan die hard! En je zusje die bijna een kleine krijgt. Die zal het nu wel heerlijk vinden dat het wat afgekoeld is. Voor mij was die warmte wel redelijk vol te houden, maar dit is toch prettiger. Nog even volhouden tante dan krijg je je neefje/nichtje in je handen!

 4. lieverds wat een narigheid met de kids.
  maar gelukkig heb je een rots in de branding Danny dus. weer genoten van je foto,s en verhaal! veel plezier met je moederdag en knuffels voor allen.

  Celine

 5. Wat sneu he, als die kleintjes zo ziek zijn…gelukkig gaat het nu weer beter met ze!!
  Wij hebben niet eens de moeite genomen om de avond voor koninginnedag de stad in te gaan…hebben we eerder wel gedaan,maar wat je schrijft…wat een volk! Het schijnt op koninginnedag zelf in het Lumierepark wel heel leuk te zijn, helemaal voor kinderen!
  Leuke foto’s weer!
  Liefs

 6. Wat sneu zeg dat jullie kindjes het zo benauwd hadden. Ik hoop dat alles weer beter gaat en dat het niet te vaak terug komt voor je.
  En wat een leuke dag in de dierentuin! Jullie hebben er wel weer van genoten. Dat blijkt wel weer. Nou meid geniet nog maar meer. En ik hoop dat je een fijne moederdag heb gehad.
  Liefs van ons.

 7. Hxc3xa9 Sabien, fijn dat het weer iets beter gaat met de kids… het blijft ellendig! En dan nog twee tegelijk ook! Hopelijk knappen ze spoedig helemaal op.

  Leuke en mooie foto’s weer!

  Lekker dat Danny dan thuis is op het moment met dit soort dingen.

  Liefs,
  Nathalie

Geef een reactie