foto logje!

Jeetje miena, ik weet gewoon niet waar ik moet beginnen! zoveel weer te vertellen, maar misschien ook eigenlijk wel helemaal niks maar hoop dat ik niks ga vergeten!

met ons gaat alles goed, Mae loopt als tierelier, bijna niks wordt meer kruipend gedaan en ze begint zelfs het rennen onder de knie te hebben…. zo grappig, ze is nog zo klein!! maar toch ook weer niet!
Dscn0036

Dscn0032

Ook vliegen de eerste echte woordjes ons langzaam om de oren!!! en begrijpt ze dingen ook echt zo goed!!!!
Als ik zeg bijv dat we naar boven gaan om te douchen staat truusje al bij de deur, of als we zeggen dat we gaan eten staat ze in no-time bij haar stoel en begint dan te smakken hahaha! Verder kan ze ook boos kijken op commando hahaha zon grappig gezicht!
Ook als je haar iets vraagt zegt ook al echt serieus ja of nee! Wijsneusje is het!
Haar schimmeltje lijkt trouwens niet echt minder te worden dus denk dat ik van de week nog een keer naar de huisarts ga met der!

En met Maxje gaat het ook super, beetje hoesterig en soms lijkt het of ie niet helemaal lekker in zijn velletje zit! is dan ook super dwars en weet dan soms niet wat ie met zich zelf moet…. maar goed het is zon lekker ding!
Dscn0029

Dscn0042

Dscn0047
lol op de wc met een handdoekje!

Hij maakt steeds meer geweldig leuke opmerkingen, van de week ook, er zat een gat in zijn spijkerbroek, zegt hij: er zit een broek in me gat!! geweldig!!!!!
Hij en Mae konden trouwens een paar weken geleden op de peuterspeelzaal samen op de foto en oh wat zijn ze leuk geworden!
Scannen0001

Scannen0003
ook de groepsfoto van Max zijn klasje is super leuk!

Met Danny gaat het ook redelijk, hij hoeft niet meer naar de fysio voor zijn rug…. fijn zou je denken maar daar geven ze aan eigenlijk niks meer voor hem te kunnen betekenen…. de knie fysio gaat gewoon langzaam door, hij gaat vooruit maar momenteel gewoon iets trager en dus is hij er nog lang niet!!! Echt balen…. hij wordt er zo gek van!!!

Met mij gaat het ook goed…. het weekend en maandag en dinsdag weer gewerkt! ook vandaag en morgen 2 partuswachten savonds en super druk met de winkel!!!!!
Heb besloten om naar een andere beheerder over te stappen omdat ik bij de huidige enorme problemen had! Ik wil er niet te diep in gaan maar laten we het houden op comunicatie problemen!!
Maar goed…. nu moet ik dus ALLES 1 voor 1 oververhuizen…!!!! 1300 artikelen, en dus ook alles zelf ontwerpen….
Ik ben best creatief maar dat kan ik dus niet….. vreselijk, heb een poging gedaan maar het werd niks!! maar gelukkig helpt Nathalie mij enorm!!!!!!! Die is echt geweldig daarin! Zonder haar was ik echt niet zo ver gekomen nu!!!
Maar goed er zit dus heel veel tijd in momenteel!!!!
Als jullie een kijkje willen nemen op de tijdelijk nieuwe site moeten jullie hier even kijken

Vorige week zijn we trouwens met opa moter en mijn zus en de kinders en mijn zusje gezellig wezen zwemmen in de eemhof en we hebben enorm genoten!
Max is niet uit de wildwaterbaan te slaan en Mae is niet van de glijbaan te slaan!
Getattachment

Getattachmentca43a4s9

Getattachmentcat00hob

9

Getattachmentca8c5gpd

Getattachmentca2ia03g

Getattachment7

Verder zijn we van de week bij mijn vriendin Kim geweest om weer nieuwe familie foto’s te laten maken en oh wat kan ze dat toch goed!!! ongelooflijk! zie hier wat foto’s!

Img_90862

Img_9110

Img_90972

Img_91014

Img_91175

Img_91172

Img_91322

Img_91462

Img_9133

Img_9165

Img_91672

Img_9174

Img_91822

Img_9214

Img_92343

Img_9240

Img_9241

Img_9271

Img_93002

Img_92842
hihi sorry het zijn er best veel, maar vind ze allemaal zo leuk dat ik vond dat jullie ze echt even moesten zien hihi

En mede door dze foto’s besloten we om dan toch nog maar een andere camera te gaan kopen want ons oude cameraatje maakt gewoon echt geen mooie foto’s!
jeetje miena wat een hel is dat… zo veel keus en zo veel prijzen!!!
uiteindelijk heb ik de mediamarkt ff uitgespeeld met zijn prijzen en hebben we een goeie deal kunnen sluiten…. oke het blijft nog duur maar we hebben een nikon d3000 gekocht en oh wat is ie mooi en wat maakt ie toch mooie fotos! echt een verschil met ons oude cameraatje!!
Nikond3000test

Hier even wat huis-tuin en keuken foto’s van ons nieuwe cameraatje!
Dsc_0010

Dsc_0001

Dsc_0012

Dsc_0027

Dsc_0029

Dsc_0030

Dsc_0037

Dsc_0041

Dsc_0042
echt een enorme verbetering merken we!! geweldig hoor z’on nieuw speeltje! hihi

Eh wat moest ik nog meer vertellen??
Oh ja natuurlijk…. mijn zwangere zusje!!! maandag is ze precies 37 weken zwanger!!!! whah en dan mag ze dus thuis bevallen!!!
Oh ik begin nu toch wel zenuwachtig te worden hoor! Ze heeft dus nu ook verlof en daar was ze echt aan toe! en dus is het nu maar afwachten en rustig aan doen voor haar!
We hebben direct al leuke dingen gedaan, lekker naar de ikea, wezen zwemmen,
Getattachmentcalogb0z

en gisteren stond een dagje hilversum in de agenda!
We hebben langzaam aan (haha) heerlijk geshopt en heeft ze van mij een leuke luiertas van Lief! gekregen want die had ze nog niet!!! ja was echt gezellig zussie!
Oh heb er zon zin in om mijn kleine nichtje te vertroetelen!!
Max is er ook helemaal mee bezig, hij merkt natuurlijk aan ons dat er iets aan zit te komen, want Max vertelde vanmiddag heel leuk dat we allemaal cadeautjes hadden en dat we die hadden ingepakt en mijn zusje ging hem dus even uithoren en ja hoor, cadeau 1 is al verluld hahahaha! Terwijl ik nog zo duidelijk zei dat het een verrassing was!!
Hihi lekker ding!

nou het was een rommelig logje maar ach…. jullie zijn weer op de hoogte!
liefs van ons alle vier!

12 gedachtes over “foto logje!

 1. Ik had het filmpje al op hyves gezien. Echt helemaal geweldig!

  de haarspeldjes zijn ook erg leuk, trouwens. Maak je die zelf! Ziet er goed uit hoor. Heel professioneel met die kartonnetjes met eigen logo. Super!

  Balen dat max steeds moet wisselen van psz. Maar gelukkig kan hij volgend jaar wel in de buurt op school. Dat oecumenisch… tsja, zou ook niet mijn eerste keuze zijn maar idd wat je zegt: het is nooit verkeerd om normen en waarden en kennis van het geloof mee te krijgen. En uiteindelijk is het het belangrijkste dat hij op een goede school zit waar ze normen en waarden nog hoog in het vaandel hebben.
  Wat je zegt over die gemengde scholen waar maar 1 blond koppie in de klas zit: dat herken ik zo!! Da’s hier in Amsterdam in onze wijk ook het probleem. Uiteindleijk hebben we FL maar ingeschreven om een school die aan een samen naar school-project doet in de hoop meer Hollandse kinderen naar de school te trekken zodat de klassen weer wat gemengder worden. Zo dragen wij ons steentje ook bij.

  Waar gaan jullie trouwens naartoe op vakantie?

 2. Wat een geweldig filmpje !
  Echt een vrolijke noot die Mae.
  Hoewel ik de beelden van Max op de achtergrond eigenlijk nog leuker vind.
  Hij doet zijn broek naar beneden en laat zijn onderbroek zakken, maar helaas… mama heeft geen oog voor hem hahaha
  Leuk geprobeerd Max !
  Gezellige pasen gehad zo te lezen, en wat de school betreft.
  Ik ben dus helemaal niet enthousiast over Daltononderwijs. Maar goed, misschien dat het wel de beste keus is uit de 3 scholen die jij beschrijft. Ik hou niet zo van dat strakke, strikte, en alles volgens bepaalde regeltjes.
  Normen en waarden vind ik wel belangrijk, maar kan je ze ook op een andere manier bij brengen toch ??
  Bij Julian zitten vrijwel geen allochtonen op school, en dat vind ik best jammer.
  Een dwarsdoorsnede van de maatschappij lijkt mij net als jou ideaal.
  En heerlijk jullie vakantie !
  Waar gaan jullie heen ?? Of heb ik ergens overheen gelezen..

  Groetjes, Lieke

 3. Jaaaaaa, wat een lekker meissie is het ook he?! Ik heb d’r in levende lijven mogen zien stappen en ze doet het echt super goed, knap hoor!
  En dan Max op de achtergrond, hahahaha!

  Wel balen van de psz zeg….is ’t ie net gesetteld moet hij weer opnieuw wennen. En dan ook het “probleem” met het kiezen van een goede school…..lijkt me zo moeilijk joh. Onze keus was gelukkig heel snel gemaakt, op de hoek zit een (licht) christelijke school en daar gaat Lot nu al heen en heeft het daar prima. Een school is wel súper belangrijk, dus hoop dat jullie je achter deze keuze goed voelen.

  Jaaaa, bijna al op vakantie! Oooooo, ik wil ook!!!!!! 😉 Mag ik in de koffer mee???
  Helaas, voor ons dit jaar niet, maar volgend jaar extra lang! hahaha
  En dan die super leuke speltjes! Ik ben er helemaal weg van, denk dat er binnenkort wel een bestellingkje aan zit te komen hoor! (maar kom ze dan wel ophalen en doen we gelijk een bakkie….goed plan??? ;-))

  Dikke kus aan jullie alle 4 en hopelijk weer tot snel (dierentuin daggie ofzo??)
  xxx

 4. Leuk weer een logje!! De speldjes zijn leuk! Heb Tess er bijgeroepen maar die zegt nee…. binnenkort eens op de webshop kijken, wellicht ziet ze iets dat ze wel leuk vind!

  Tess staat ingeschreven bij een protestants christelijke school hier een paar straten verder op. We hebben hier eigenlijk vanalles in de buurt zitten, maar deze school heb ik zelf ook op gezeten en een goed gevoel bij. Okay het is elke dag een stukje lezen uit de xb4zandkorrelxb4 (bijbel gerelateerde verhalen) en wellicht ook kerkelijke liedjes zingen. Maar goed er zit wel een doorsnede van de bevolking op, inclusief kinderen met een beperking of probleem.

  Deze school hebben we twee jaar geleden al benaderd omdat zij kleine klasjes hebben… en Tess ingeschreven, we weten nog niet of ze hier echt heen kan, helaas. Afhankelijk van haar niveau straks ik het najaar word gekeken wat de toekomst word en wat er voor een (extra) zorg nodig is.

  Een school met goede waarden en normen is belangrijk, maar een stukje vorming en uitbreiding van de kennis in dit geval van een geloof is niet verkeerd. Ze worden er niet slechter van!

  Jammer dat jullie mannetje van psz moet wisselen, toch jammer!

  Phoe, vakantie nadert al weer… dat word een zware voorbereiding zo voor jou, zelf rijden! Succes!

  Liefs,
  Nathalie

 5. Wat knap zeg dat Mae loopt! Dat zie ik Sil; dus nog even niet doen…hij durft nog niet eens los te staan! Ik vind Max op de achtergrond trouwens ook erg goed bezig, zichzelf uit kleden!

  Heel herkenbaar ook dat slaap-dilemma. Op het kinderdagverblijf gaat Robin altijd naar bed, maar wordt altijd binnen een uur weer wakker, soms gaat hij helemaal niet meer slapen. Thuis wisselen we het een beetje af. Het hangt af van zijn humeur en wat het handigst uitkomt.

  Die haarspeldjes zien er leuk uit zeg! Bijna jammer dat ik geen meisje heb…maar ik ga het zeker onthouden voor mijn nichtjes!

  Liefs van ons

 6. Geweldig, ze loopt!!!! Mooi zeg dat trotse bekkie! Mees snapte helemaal niet van dat paaseieren zoeken (“Waar liggen ze dan mama?”), gelukkig die van jou wel 😉
  Wat zijn die marktonderzoeken als ik vragen mag?

 7. Wat een mooie familiefoto’s!
  En fijn dat Nathalie je helpt met je nieuwe plek voor je winkeltje. Je hebt ondertussen een flinke voorraad aan artikelen opgebouwd zeg!
  En leuk hoor, zwemmen in de Eemhof. Is zo’n mooi zwemparadijs!

 8. Wat een heerlijke foto’s weer!!
  En ja… een nieuwe camera, mooi hoor!! De resultaten zijn er ook naar, let maar op 🙂

  Graag gedaan hoor, maar dat weet je.

  Fijne zondag nog!
  Liefs,
  Nathalie

 9. Jullie houden denk ik niet van stil zitten. hahaha. Maar wel weer een aantal mooie foto’s van jullie gezinnetje! Wat gaat de tijd hard zeg, kijk maar eens naar jullie 2 koters. Wat gaan die hard! En je zusje die bijna een kleine krijgt. Die zal het nu wel heerlijk vinden dat het wat afgekoeld is. Voor mij was die warmte wel redelijk vol te houden, maar dit is toch prettiger. Nog even volhouden tante dan krijg je je neefje/nichtje in je handen!

Geef een reactie