Max bijna 3 jaar!!!

Ja ja, we zijn druk aan het aftellen hier in huize Verschuur, want nog even en onze kleine/grote jongen wordt alweer 3 jaar!!! Ongelooflijk hoe hard de tijd gaat…..
En dus hebben we zaterdag groot feest!! Want ook ik ben bijna jarig, 24 maart wordt ik nm alweer 28!! argh die 30 komt nu wel heeel dicht bij!! Maar goed, we hebben er super veel zin!
Eigenlijk hebben we 4 dagen feest want donderdag komen Rianne met de kindjes langs omdat zij moet werken, vrijdag komen Jos en Bianca met de kindjes omdat ook zij moeten werken en zaterdag komt dan de hele meute en zondag komen opa pluto, tante Collie en Manu en Ellen uit Belgie!!
Dus ja hoe Max dat gaat ervaren??? ach die is wel wat gewend zeggen wij dan weer!
hihi maar goed, we zijn dus ook erg druk met de voorbereidingen, de fiets die hij van ons krijgt staat op zolder en die heeft hij per ongeluk al gezien…. oeps… maar goed we zeiden heel kort dat die van iemand anders was en we hebben hem er niet meer over gehoord hihihi
We zijn zo benieuwd naar zijn reactie….
Bianca is super druk voor ons met de taarten… ben heel benieuwd lieverd, en ik ben nog steeds druk met de traktaties,
Dscn9446

Dscn9448
alle thomas-jes zijn gevuld met een cadeautje en een hapje en een rookwolkje, nu moet ik nog de plaat waar ze op komen afmaken en dan is het helemaal klaar voor maandag!

Dscn9450

Dscn9449

En helaas is Omieke nu op vakantie en dus kan ze niet op Max zijn verjaardag zijn maar daarom kwam zij vlak voor ze wegging gezellig op visite en kreeg Max zijn cadeautjes!
Dscn9373

Dscn9374
wauw! een echte KLM vliegtuig met extra’s!

Dscn9382
Ook heeft hij nog een playmobil boot met haai gekregen en een piraten puzzel boek en nepgeld voor zijn kassa! trakement voor de efteling! hihi

Verder heb ik afgelopen week 6 dagen gewerkt en was Danny thuis met de kindjes en kwam mijn neefje Danny weer helpen want helaas zit mijn liefje nog steeds in de lappenmand!
En als de kindjes thuis zijn met 2 mannen kun je wel raden dat dat pyama dagen zijn hahahaha
Ach ben al veel te blij dat ik gewoon met een gerust hart kan werken!
Dscn9397
dansen op K3!

Dscn9398

Mae druk met der Hello Kitty vliegtuig!
Dscn9400

En omdat papa niet door zijn knieen kan hebben hij en Max bedacht om gewoon al het speelgoed op tafel te zetten zodat ze lekker samen kunnen spelen!
Dscn9402

Dscn9406

Dscn9413
ff chillen in me hello kitty keuken!

Gelukkig heeft Max niet zo heel veel van thomas de trein en dus kan hij helemaal zelf een heel dorp bouwen!
Dscn9414

Dscn9416
wat een lekker ding he!

En ja omdat ik 6 dagen aan het werk was en dan om half 8 vertrek en pas weer om half 5 thuis ben, en eindelijk heel voorzichtig de lente zich laat zien, zijn Max en ik van de week lekker na het eten ff buiten wezen fietsen…. hihi lekker in de pyama op de loopfiets
Dscn9417
ff lekker met mama 1 op 1 aandacht!!!

Dscn9418
heerlijk bekkie toch!

Ook woezel was lekker mee en oh wat deed ons dat goed!! Je merkt echt aan hem dat hij de winter zat is… hij wil gewoon naar buiten, zijn energie kwijt kunnen!
Dscn9419

Dscn9421
een vliegtuig!! wauw!!!

Ik heb tot zondag gewerkt en gisteren vond ik het een mooie dag om de tuin op te ruimen…. het was echt een zooi…. en dus kwamen de oude kleren uit de kast en mocht Max mama helpen!
Dscn9424

en Max wilde ook mama der oude broek aan want anders zou die van hem vies worden hahahaha
Wat een figuur he! kijk hem staan hahahaha
Maar goed, op naar de tuin dus…
Dscn9425
klaar om op te ruimen…

Dscn9428
oke… voor mij dan want

Dscn9429
Max speelde liever in de zandbak!
en gelijk heeft ie!

maar goed, Max en ik zijn samen 3 keer naar de stort gereden, 1 keer met lege dozen en 2 keer met tuinafval!! nu nog de hogedruk erover heen en de lente mag voor ons beginnen!

Maar omdat het toch best wel lekker we
er was werd er al flink van de opgeruimde tuin genoten!
Dscn9431
onze kanjers….!!! oh wat zijn ze toch geweldig!!

Mae-tje moest natuurlijk ook ff alleen glijden!
Dscn9434
Kijk der zitten hahaha

samen gezellig in de zandbak!
Dscn9435

Dscn9436

Dscn9437

Dscn9438
hoezo bedenkelijk??

Dscn9439

Dscn9440
jut en jul!

Dscn9443
smaakt het schat??

Dscn9441
ons prinsesje

Dscn9442
ons prinsje

je kunt je wel voorstellen hoe die 2 hebben geslapen vannacht!!!! hihi

Verder deed ik mee met de cadeautjes log van Fee-luna en dus werden wij van de week verblijd met een envelop met presentjes:
een rolletje mentos,
een tijdschrift,
een maskertje en voor Max een geweldige puzzel die hij zelf moest kleuren!
Hij vond het helemaal leuk en was er dus super druk mee!
Dscn9370
Dus nogmaals dank voor de leuke cadeautjes!

En ja, had ik nog meer dingen te vertellen??
Ja natuurlijk, we worden steeds zenuwachtiger voor ons nieuwe nichtje… mijn zusje is inmiddels alweer 30 weken zwanger en we kunnen niet wachten…. oke het duurt toch nog eventjes maar het komt o zo dichtbij!!!
Het is voor mij ook zo onwerkelijk…. of dat nou komt omdat ze mijn “kleine zusje is” weet ik niet of gewoon om het feit dat we weer z’on klein hummeltje in de familie krijgen??
1 ding is zeker…. wij allemaal kunnen niet wachten!!!!!

Nou ik geloof dat jullie wel weer op de hoogte zijn, ik ga ff een bakkie pakken en lekker genieten want Max zit op de PSZ, Mae slaapt en Danny is bij de fysio dus ik heb ff het rijk alleen!! heerlijk hihihi
Liefs Sabien

13 gedachtes over “Max bijna 3 jaar!!!

 1. Hey meis!

  Wat een leuke en ook weer minder leuke blog heb je geschreven, dat van 9 jaar relatie en dan uit elkaar is bij mijn broertje ook gebeurt…het is raar, komt hard aan, maar we zijn nu een jaar verder en ik vind het allemaal wel best zo, m’n broertje heeft ondertussen een nieuwe relatie en ik heb hem nog nooit zo vaak gezien als het afgelopen jaar…..ben nog een tweeling ook…dan zou je denken dat je elkaar vaker ziet.

  Maar wat is Max een leuk ventje met dat zingen op het podium bij Lotte….lekker in het middelpunt staan hahahaha!

  En nogmaals jullie hebben prachtige traktaties gemaakt….echt super….maar nogmaals mijn vraag….kan jij zo’n sjabloon mijn kant op sturen?? Wil voor Jesse ook Thomas maken voor z’n B-day, anders moet ik internet gaan afstruinen…en ben een beetje lui…hihi.

  Trouwens wist je dat in het weekend van 19 tot 21 maart Thomas de trein in het Spoorwegmuseum komt. Moet je maar eens op hun site kijken! Wij gaan 19 maart erheen.

  Maar goed, ik ga weer stoppen, fijn dat jullie zo genoten hebben van jullie weekendje Antwerpen en werkse deze week!

  Liefs Angelique en Jesse

 2. Ha hahah hahaha zoals je ook weer schrijft he! heerlijk! om te lezen!
  Gelukkig dat het weer beter gaat met de vader van Danny.
  Zo te zien hebben jullie heerlijk genoten van het weekend.
  Ook nog geknutseld zie ik geweldig hoor!
  Geef de kinderen een dikke pakkerd van mij!
  Morgen Bianca helpen met het kinderfeestje van Lotte (geweldig!).
  Groetjes!!! ook aan Danny!

 3. Wat een geweldige traktatie zeg!! Wel veel werk, maar ze zijn erg mooi geworden!
  heerlijk ook he dat het zonnetje weer schijnt, wij genieten er ook zo van, vooral Robin vindt het geweldig dat hij weer naar buiten kan zonder dat er van alles uit de lucht komt vallen!
  liefs

 4. Zo, weer een flinke log!! Altijd weer vol met gebeurtenissen, foto’s en dit keer ook nog filmpjes!! Leuk 🙂

  De traktaties zijn erg leuk! Nu maar hopen dat de kinderen ze willen bewaren 😉 Wij moeten ook nog aan het knutselen, nu zijn er bij Tess op de groep maar zes kindjes en drie juffen, dus dat scheelt weer. Maar toch moet nog wat verzinnen… wil een cadeautje en wat ‘lekkers’.

  De minder leuke gebeurtenissen zijn wel erg ‘niet zo leuk’ hoor… tjonge, dat is allemaal een stuk minder!

  Dat nachtje hotel ziet er erg gezellig en goed uit! Leuk hoor als vrienden je zo graag zien een (soms) leuke bijkomstigheid is dat ze wat verder weg wonen, maak je er direct een echt uitje van zo met zn tweeën!

  Meis geniet vooral van de goede dingen!!

  Liefs,
  Nathalie

 5. Wat heb je toch altijd weer een hoop te lezen, en wat gebeurt er altijd veel bij julli ein 1 week! Phoe hee… leuk en minder leuk. Gelukkig gaat het weer beter met Danny’s vader. gaat het met Danny zelf nu ook al beter na zoveel fysio?

  Super leuke traktaties zeg maar wat een hoop werk is daar in gaan zitten!

 6. Wat een leuke traktaties zeg!! Echt super. Maar 20x zo’n ding maken?? Nee niet voor mij weggelegd. Hou het dan toch maar bij simpele dingen.

  Wat een gebeurtenissen weer de afgelopen week. Hoop dat het allemaal weer redelijk de goede kant op gaat. Sterkte in ieder geval.

  Hoe gaat het met Danny? Na die 40x? fysio?

  Jullie hebben wel gezellige verjaardagen gehad! En aan de kids te zien hebben ze zich prima vermaakt, dat is toch heerlijk!
  liefs van ons!!!

 7. Zo, heftige week gehad dus. Precies zoals het leven is, met alle mooie en minder mooie dingen.
  Ik ga zometeen de envelop op de post doen. Laat je het even weten als tie binnen is?

 8. hoi Sabien en Danny,
  Leuk jullie in het echie gezien te hebben op Lotte’s verjaardag! Jullie site had ik al eerder bezocht, maar bij deze ook een reactie!
  groetjes!
  Hannie

 9. Hoi Sabien en Danny. Leuk gezinnetje hebben jullie. Ja dat moet ongeveer 22 jaar geleden zijn.Zeg Danny chef kok ! Amai echt iets voor U. Ik ben getrouwd met an die kende ik al van 1986 dus moet jij ze ook nog kennen denk ik. 2 zonen de ene 13 de andere 11. Ik woon in ekeren. Leuk u nog eens gezien te hebben al was het maar op foto. De groeten Ralph.

 10. Op naar de verjaardagen! Gezellig vooruitzicht, maar vier dagen tjonge dat is wel heel wat! Dat worden heel wat taarten! Maar wel lekker 🙂

  Inderdaad, Tess is op jou verjaardag geboren, het is wat 🙂 was ik al weer vergeten!

  Geniet van de verjaardagen, op naar de dertig (ik ben in juli jarig… mn 29ste verjaardag… tijd vliegt… voel me nog 18 ;))

  Liefs,
  Nathalie

 11. Wat leuk! Jij hebt de cadeautjes ook al binnen gehad. Ik moet ze nog steeds op de post doen. Haha! Morgen maar eens voor zitten (zei ik maandag ook al)

  En wat ziet Mae er alweer anders uit! Echt een meisje, zoals ze daar op de glijbaan zit en al met een vliegtuigje speelt. Stoer hoor.

  Wat ben je druk met die tractaties zeg. Maar ze zijn dan ook super stoer!

 12. Heerlijk dat we eindelijk weer eens naar buiten kunnen hxc3xa8. Maar helaas is het nog erg koud, en als het over 2 dagen niet meer zo koud is gaat het, ja hooooor, regenen !
  Baalbaal. Ik ga echt oud worden in Spanje hoor ! Misschien heeft oma nog tips ??
  Nou alvast heel veel verjaardagsvoorpret en knuf voor de kanjertjes !

  Groetjes, Lieke
  PS. Hoe kan het dat het zo lang duurt bij Danny eigenlijk ?? Wordt ie zo langzamerhand niet helemaal gek op die bank ?? Sneu joh

 13. Wat een leuke tractatie heb je gemaakt zeg!!! Morris is ook een echte Thomas-fan, maar helaas had ik die inspiratie niet afgelopen september toen Morris jarig was. Ik ga je idee stiekem onthouden denk ik 😉

Geef een reactie