Weekje gewerkt!

Zo, hier weer een update uit casa verschuur!

Met ons gaat alles goed, Danny loopt nog steeds bij de fysio 3 keer in de week, en loopt inmiddels nu ook bij een andere fysio voor problemen met zijn rug…. het kan dus nog erger….. Arghhh echt te erg allemaal…. zo sneu voor mijn mannetje…. maar goed, het probleem met zijn rug zou met een paar flinke behandelingen wel snel achter de rug moeten zijn! We duimen weer door hahaha
Met mij gaat het ook goed, druk met de website’s ook de kraamzorg website loopt als een tierelier, zit tot aan september 2010 vol!!! Helemaal goed dus!!!

En ja minibini loopt ook als een tierelier,
heb een hyves aangemaakt waar je ook lid van kan worden en waar je dus ook nog is op de hoogte wordt gehouden van nieuwe artikelen en acties!
www.minibini.hyves.nl
en ook ben ik bezig met die flyeractie, ontwerp is eindelijk klaar
1
dus dat wordt nu in elkaar gezet en als de andere webwinkels hun ontwerp af hebben worden ze afgedrukt!
Verder ben ik druk in contact met de lokale krant hier om een advertentie te plaatsen! heel spannend dus weer!
En ja ook tussendoor nog even 6 dagen gewerkt, lekker in Almere dus dat was wel makkelijk.
En nu??? heb ik ff lekker weekend…. morgen mijn zwager van het vliegveld halen die komt terug uit Thailand en s’middags gezellig visite! En dan weer een drukke week met fysio’s, artsenbezoek en cursus en verjaardag van Lotte!!

En…. we gaan aankomend weekend lekker een nachtje logeren in een hotel in Antwerpen!!
Danny zijn beste vriend wordt 40 en woont in Belgie….. de kans om even samen weg te gaan zonder kinderen!
Hebben net het hotel geboekt en hebben er nu al zin in!!! Even geen kinderen om me heen en gewoon ff genieten!!!!!!!!!!!!! HEERLIJK!!!!!

Maar we zijn ook alweer super druk met de voorbereidingen voor Max zijn verjaardag…. de uitnodigingen liggen klaar, de slingers had ik al in huis, de taarten zijn besteld bij Bianca! en de fiets is binnen gekomen bij de winkel… JA onze kleine jongen krijgt een fiets!!!! hihi vind het zo stoer voor hem!! kleine mannetjes worden groot!
Maar goed, nu Max op de peuterspeelzaal zit moet er natuurlijk getrakteerd worden, en dus had ik een idee gevonden op het internet en was mijn zusje zo lief om het uit te werken!
Dscn9045_2
mijn zusje druk aan het tekenen

Dscn9046
het ontwerp….

Dscn9047
het proefmodel
je ziet het, het worden thomas de trein traktaties!!

Mijn zusje heeft de aankomende dagen vakantie en dan gaan we ze helemaal afmaken….
Ze zijn echt super leuk he!
Heb bij de bruna nog stickervelletjes van thomas de trein gekocht en die doen we er dan in!!!
Helemaal leuk dus!

Verder gaat Mae ook lekker, alleen…. het is een meisje he…. en dus begint het echt een meisje te worden…. kan heel kattig doen… als ze iets niet wil dan is het heel hard NEE en wordt dan echt heel driftig… Max heeft echt nooit zo gedaan, en ze kan dan boos worden… ongelooflijk!
Ook met eten is het af en toe een drama… als ze ineens geen zin meer heeft dan slaat ze echt de lepel uit je handen….
Dscn9159
hier was net zon actie voorbij…. kleine draak!!!

Dscn9160
dan maar zo iets laten eten… krijgt ze toch nog iets binnen hahaha

Maar goed, verder gaat het lopen steeds beter, ze staat heel vaak los, soms staat ze ook gewoon los te dansen en als wij der helpen loopt ze zo 5 stapjes, maar uit der zelf doet ze het niet…. maar ze kan het dus wel…. echt een eigewieze dus!!!!! hahaha daar krijgen we nog meer mee te stellen ben ik bang voor hahaha

Ook was neefje Jethro met zijn vriendinnetje hier regelmatig te vinden om op te passen en dat is voor Max 1 groot feest!
Dscn9161
samen kleuren

Dscn9162
lief he!!

Gisteren zijn we nog gezellig bij vrienden wezen eten, en dat was super gezellig!
Dscn9164
Daan en Mae maken de tafel onveilig!

Dscn9166
Luca en Max mochten lekker pannekoeken eten!

Dscn9168
samen aan het keufelen met een zaklampje!

En hier nog ff een leuke foto van onze kanjer want hij had een tent gebouwt!!!
Lief he!
Dscn9170

Nou jullie zijn weer op de hoogte ik ga gauw ff artikelen plaatsen in Mini Bini!

Liefs Sabien en co

11 gedachtes over “Weekje gewerkt!

 1. Wat een drukte ineens met 4 kinderen om je heen! Wel super gezellig dat ze allemaal zo goed met elkaar kunnen spelen. Althans, Max en Jay. Ze zien er erg schattig uit samen! Super leuke foto’s.

  En stoer hoor, dat je meisje ineens gaat lopen. Wat is ze dan ineens baby-af hรจ…

 2. jeetje wat weinig reakties lieverd!!!

  dus vandaar een berichtje van mij

  lieverd hou van jou en thanks voor al je hulp de afgelopen maanden en erg genoeg de aankomende maanden!!!

  dikke zoen je AAPIE

 3. Hey bien en co,

  ik dacht laat ik ook eens een reactie plaatsen, doe ik eigenlijk veel te weinig!!! is geen onwil hoor, haha. de meiden hebben het echt super gehad jay heeft het er heel vaak over! en de fotos zijn echt geweldig!! super bedankt voor de goede zorgen nogmaals. love you.

  dikke kus van ons allemaal

 4. Tjonge dat is inderdaad druk!! Maar gezellig ๐Ÿ™‚ zoals gewoonlijk zijn de foto’s weer leuk! Heerlijk dat span zo bij elkaar!

  Gaaf dat Mae lekker aan het stappen is gegaan! Nu gaat het snel, als ze lopen en lange haartjes hebben zijn ze echt baby af ๐Ÿ˜‰

  Liefs,
  Nathalie

 5. Pfff, 4 kinderen tegelijk en dan ook nog zulke leuke dingen doen… ik vind het knap!
  Heb van de week even op je minibinisite gekeken, leuk hoor! En wat goed dat Mae al stapt. Ziet er heel wijs uit, zeker met die staartjes erbij!

 6. Fijn dat je winkel en je kraambureau zo ontzettend goed lopen! Het is altijd spannend als je iets voor jezelf opzet, maar je doet het dus goed.

  Grappig dat je dat zegt van dat meisjesgedrag. Dat deed en doet Fee-Luna dus ook steeds en ik merk nu al dat marijn een stuk rustiger is. Gelukkig!!

  Mooie tent had Max gebouwd. Toevallig is er hier woensdag ook een tent gebouwd. ๐Ÿ™‚

 7. Hey Meis, wat ben je toch weer druk zeg!! Maarre even brutaal….kan je mij zo’n kopietje sturen van je Thomas de Trein creatie, wil voor jesse dus ook Thomas de Trein maken voor het KDV, maar ik zoek me helemaal wezeloos!! Maar ik hoor het wel van je!! Thanks anyway!

  En die Mae….wat een tuttebel…ja vrouwen zijn kattig he…volgens mij ken je dat wel hihi! Maar owh wat kunnen ze van sommige dingen toch een drama maken zeg!!

  Nou geniet lekker van je weekendje vrij….ik mag er 6 werken nu!

  Liefs Angelique!

 8. Oooo, hxc3xa9xc3xa9rlijk even met z’n tweetjes er tussen uit….wil ik ook!!!! hihihi
  Balen zeg dat nu zijn rug ook nog een klachten geef….het houd maar niet op he? Hou je het nog een beetje vol met je mannetje in huis?? (grapje Danny!!! hihihi, je bent een lieverd voor d’r! Dat weet ik!)

  Jaaaa, Max z’n feestje is ook al in zicht, gaat hard he? Ik ben nu helemaal druk met verzinnen voor traktaties voor Lot. Worden waarschijnlijk muffins met een lollie erin. Maar van de week eerst dxc3xa9 verjaardagstaart! En in maart die van Max…(sxc3xbaper lief dat ik ze mag maken!)

  Ja, een meid he? Ik heb er hier twee! (heb je al een beetje medelijden?? hihi)Sanne leek daar allemaal geen last van te hebben, maar inmiddels doet ze net zo hard mee!

  Lieverd, zie je donderdag! Leuk!!!

  Dikke kussen aan jullie van ons!

 9. Wat een drukte bij jullie. Waar je allemaal mee bezig bent, ongelofelijk.
  En dan ook nog in kunnen plannen om met z’n 2tjes weg te gaan, heerlijk.
  Wat een leuke traktaties!!
  Tja meiden kunnen echte katjes zijn. Je moet soms echt handschoentjes aan. Wacht maar totdat ze echt naar school gaan, dan verlang je eigenlijk terug naar de tijd dat ze nog thuis waren. Wat is Aymee daarin veranderd zeg! Ze krijgen een grote mond als ze op school zitten, en de juf(fen) we(e)t(en) alles.
  Succes met je winkeltjes!

 10. Kan ik jouw zus niet inhuren, leuk zeg die tractatie!!! En volgens mij zijn alle meiden hetzelfde, heb hier thuis ook al zo’n eigenwijs droletje zitten (een hittepetitje zeggen we hier in Brabant)

 11. Zo, ik kom even hier rondsnuffelen want ik moet natuurlijk wat inspiratie opdoen voor de cadeautjesactie. Men, wat doe jij veel!!! Respect hoor. Ik zal ‘ns heel hard na gaan denken waar ik jou mee kan verblijden.

Geef een reactie