Nog 3 nachtjes slapen…..

En dan is onze kleine meid alweer 1 jaar!!!
Wat gaat het hard he!! ongelooflijk, en jaar geleden liep ik nog met een dikke buik!!!(nu ook nog maar dat heeft een andere redenen)
Dscn3917_2

Dscn3940_2

We zijn druk met de voorbereidingen, hoewel, ik ben aan het werk vanaf dinsdag dus alles gaat tussen het werken door!
Slingers en toebehoren had ik al weken geleden ingeslagen…. was zeker bang dat er oorlog uit brak, hahaha maar ben blij dat ik dat dus allemaal al binnen heb.
Boodschappen doe ik maandag middag direct uit mijn werk, cadeau’s waren ook al in huis, en de taarten zijn ook geregeld! (thanks he Rianne!!!!)
Gisternacht lag ik in bed en bedacht ik me ineens dat ik nog geen verjaardagsmuts had gemaakt!!! Dus gauw gisteren mijn zusje gebeld en die kon nog wat knutselspul vanaf haar werk meenemen! thanks!!!
Ik heb er echt enorm veel zin in!!!

Maar goed, ben dus eerst nog ff aan het werk, leuk gezin, ook een voorkeursgezin, dus weer helemaal top!
Met de kindjes gaat het ook goed, weinig nieuws te vertellen, nog met Mae naar het C.B geweest, ze was niet veel in gewicht aangekomen maar wel in de lengte en alles was verder prima, prikjes gehad en ze mag nu gewone melk, dus het babytijdperk laten wij in huize Verschuur achter ons…. slik….. kleine kindjes worden groot!!!!!
Zus wanneer moet je ook alweer bevallen??? (17 mei pas hoor)
Maar als het aan haar ligt kan ze nu al komen hoor, want alles is al klaar!!!
Ik dacht dat ik erg was maar de hele babykamer is helemaal klaar, en het is leuk geworden!!!!!!! Echt zo gaaf!!! Zus ik ben zo trots op je!!!

Dscn8797
Omdat Max vorige week in de intratuin een racebaan had gezien hebben wij die van ons maar is van zolder gehaald en hij vond het helemaal geweldig!!

Dscn8798

Dscn8799
wat een poepie he!

Dscn8801
helemaal in zijn sas

Dscn8804
Ook nog even de hele baan opgezet, men wat is dat groot, hahaha erg grappig maar hij is er echt nog te klein voor, er vliegt regelmatig een autootje door de bocht omdat Max nog niet weet hoe je met mate gas kunt geven… van wie zou die dat nou hebben???

Verder kun je aan onderstaande foto goed zien dat we dus het babytijdperk uit zijn… samen spelen!!
Zo schattig!!!
Dscn8805

Dscn8806

Dscn8807

En verder het bewijs hoe verliefd Mae is op hello kitty
Dscn8808
lekker knuffelen

Dscn8809
kusje

Dscn8811
ik ga slapen en neem mee…..

En ja omdat ik dus aan het werk ben en altijd al om 7 uur weg ga liggen de kindjes dan nog heerlijk te slapen,
Dscn8815

Dscn8816

Dscn8812
mijn schatje

Dscn8813

Soms wordt Maxje al wakker en mag dan heerlijk in ons bed bij een slapende papa tv kijken
Dscn8817
wat een bekkie he!!! hihi smelt!!!

Nou ik ga gauw naar mijn werk toe!!!
Oh voor ik vergeet wil ik jullie nog even een tip geven om je aan te melden voor de nieuwsbrief van Mini Bini Kinderkleding, want dan wordt je op de hoogte gehouden als we nieuwe artikelen hebben geplaatst of als er aanbiedingen zijn!
Je kunt dat doen door naar de site te gaan, en op de button nieuwsbrief te klikken, je voert dan je email adres in en moet die dan nog een keer bevestigen en dan is het klaar!!!
Nou toedeloe he!

Liefs van Bientje

10 gedachtes over “Nog 3 nachtjes slapen…..

 1. Leuk dat mae al begint met lopen! Dan is ze ineens een baby meer maar een dreumes. Gaat hard! Maar ze is natuurlijk ook alweer haast jarig…

  Je webwinkel ziet er erg mooi uit. Maar denk je niet dat je via MP meer zal verkopen als met een site? Ik zou het beide doen, als ik jou was.

 2. Wat een veranderingen. Website, nieuwe bril, nieuwe kast voor Mae, (die ik zelf ontzettend gaaf vindt en baal dat de ikea deze niet meer heeft) Mae die al rondstapt aan 1 hand en af en toe los. Super goed!!! Echt iets om trots op te zijn. Hoop dat het met manlief snel beter gaat, die fysio gaat aardig lang door!
  En nu al de voorbereidingen voor die kleine meid, tja verjaardagen……wat zal ik anders zeggen.

 3. Zo, zo… eigen webshop met de tweedehandskleding, nieuwe kast, brilletje! Mae al actief aan het lopen, gaat de goede kant op!! Bijna baby af nu haar verjaardag zo in de buurt komt!

  Ben benieuwd of je eigen site net zo goed/snel verkoopt als marktplaats, het is zo’n veel bekeken site. Ben benieuwd! Ik heb hem wel tussen mijn favorieten staan in iedergeval 🙂

  Liefs,
  Nathalie

 4. Wat een leuke foto’s weer en wat een prachtige jurk voor Mae, top joh !
  Verkoop je alleen je eigen kleren op je site of koop je echt in ??
  En je bril staat cool.
  Zeggen ze nou ook mevrouw tegen je ??
  hahaha

  Groetjes, Lieke

 5. Wat gaat de tijd snel he met die kids! Een hele tijd geleden liet jij een berichtje achter op mijn weblog en nu kwam ik via via weer bij jou terecht. Toen waren we beide zwanger en moet je nu eens kijken hoe groot ze alweer zijn. Mae en Sil worden alweer bijna 1. Grappig om te zien dat zij en Sil dezelfde dingen doen!

  groetjes Nynke

 6. Tuurlijk mag je ons toevoegen aan je lijst, mogen wij jou dan ook toevoegen??
  ik vind het ook erg leuk om met mensen mee te lezen die kinderen van dezelfde leeftijd als wij hebben! Maar het is echt al zeker 1,5 jaar geleden dat je een reactie bij me achter liet. Ik was heel enthousiast begonnen aan een nieuwe weblog voor ons tweede kindje. Uiteindelijk bleek ik daar natuurlijk geen tijd voor te hebben dus hebben we het bij 1 weblog gehouden…

 7. Joh, Mae al weer een jaar! Waar blijft de tijd! Als je haar ziet is het gewoon ook echt baby af! Maar een heerlijk ding hoor.

  Leuk die foto’s van het samen spelen, lekker dat, dat dan zo gaat.

  Naast het werk ook nog ‘even’ de verjaardag regelen en inkopen doen! Maar goed, de slingers etc zijn al in huis!

  Alvast een fijne verjaardag!

  Liefs,
  Nathalie

 8. Je bent goed met de voorbereidingen bezig geweest. Alles al in huis of in bestelling! Beter kan dan toch niet? Wat heerlijk om die babyfoto’s dan weer te zien he? Maar veel plezier met Mae d’r verjaardag! Geniet ervan!
  Liefs van ons.

 9. Is Mae alweer een jaar! Jeetje, wat gaat dat hard zeg. Het lijkt echt nog maar een half jaartje geleden dat jullie aankondigden dat ze was geboren.
  Fijn dat alle voorbereidingen klaar zijn of staan. Dat scheelt een hoop stress op de dag zelf.

Geef een reactie