Eindelijk weer internet

He he, daar zijn we eindelijk weer, na weken geen internet te hebben zijn we eindelijk weer terug in digiland!
Leuk hoor tele2, lekker goedkoop maar je moet erg lang wachten op je pakket! Maar goed we zijn er weer!
Moet wel zeggen dat ik me soms best verveelde… ben dus maar is begonnen met Mae der geboorte borduurlap! ach moest ik toch een keer aan beginnen!

Maar goed, hoe gaat het hier?? Ik hoop dat ik alles in 1 log kan vertellen en zo niet komt later de rest wel!
Ik begin maar met Max want die heeft opzich niet heel erg hoeven wennen maar met slapen was het een ander verhaal!
Dscn7519_3
wat een bekkie he!

Nee het slapen ging niet echt geweldig de eerste dagen, in Naarden had hij een traphekje is zijn deuropening maar dat vonden we niet meer nodig, aangezien we al gewoon traphekjes voor de trapgaten hadden bevestigd. Als hij wakker zou worden kon hij naar ons boven komen, nou dat ging de eerste nacht prima, om 7 uur sochtends was hij bij ons, dus ik lekker met hem naar beneden en zo verder, maar de volgende ochtend werd dat half 7, en dat werd 6 uur, dat werd 5 uur en zelfs een keer 2 uur! Dus daar waren we niet zo blij mee, wat we ook deden, niets leek te helpen, en ook s’avonds met inslapen maakte hij er een potje van en dus besloten we om de deurklink van zijn kamer omhoog te zetten! De eerste nacht was hij niet helemaal blij maar tegenwoordig slaapt hij, maar ook wij weer erg rustig en lang!!!!
Dscn7520_2
lachebekkie

Dscn7521_2
kijk een KLM!

Dscn7528_2
droomland…. droomland!!

Dscn7530
Hoezo straalt het er vanaf??

Verder mogen we heel voorzichtig zeggen dat hij zindelijk is… oke snachts nog niet en ook zijn poepje vinden we nog in zijn luier, maar zoals vandaag ook, vanaf dat hij wakker is loopt hij in een onderbroek, en doet hij alle plasjes op de wc, met boodschappen doen (ja de buurtwinkel is hier gewoon open op zondag) had hij voor de zekerheid een luier om, maar die was bij terugkomst droog, en vanmiddag alles op de wc, met slapen een luier om, en daar zat 1 plasje in, en nu weer alles op de wc gedaan, dus ik ben wel een heel klein beetje trots op mijn mannetje.

Dscn7533_2
vlaggetjes ophangen buiten voor papa zijn verjaardag!

Dscn7535_3
Hoera voor papa, want die is 40 geworden! Gefeliciteerd papa!

Dscn7543
druk in de weer met zijn politie bureau

Dscn7544_3

Ook hebben we hem opgegeven voor de peuterspeelzaal want dat werd toch wel is tijd en aangezien we tegenwoordig een vaste oppas hebben die bij ons thuis komt oppassen als wij moeten werken, hebben we iets meer rust. Als het goed is horen we er volgende week iets over! En ja dus een vaste oppas, gevonden via marktplaats, een oudere mevrouw die ook in Almere woont dus dat is helemaal super! De kindjes vinden het prima en lijken het fijn met der te hebben!

Dscn7585_2
Max met de 7 mijls laarzen

Dscn7586_2
lekker bekkie hahaha

Met Mae gaat het ook super goed, die gaat enorm hard, is nu 8 maanden oud en groeit als kool, kan inmiddels zitten en dan van zit naar tijger/kruip houding komen om vervolgens het hele huis door te komen!! LEUK!!! hahaha niks is mee veilig voor haar! Ook wil ze heel graag staan en dus sjeest ze het hele huis door in haar loopstoel en ook aan de hand stapt ze vrolijk door het leven! Ze slaapt alleen s’ochtends nog en s’middags, eet alles met de pot mee, brengt haar handjes bijeen als wij klap is in je handjes zingen en zwaait naar iedereen die langs der komt hahaha
Dscn7537_2
zwaaien!!!

Dscn7539_2
it’s a beatiful day girl…. the sun is shinning!!!

En omdat onze mooie meid dus goed kan zitten, werd de maxi cosi in de hoek geknikkert om plaats te maken voor Max zijn stoere grote jongens zit, en kon Mae in Max zijn zitje… maar die vond ik niet meer zo mooi en dus heb ik die weggeknald en heb ik 2 nieuwe hoezen (1 voor mijn auto en 1 voor Danny zijn auto) via marktplaats gescoord!
Dscn7500_2
is ie niet gaaf??!!!

En ja…. een mooi auto zitje voor de kids?? dan ik maar een nieuwe auto!!! Ja joh geld zat zullen jullie denken, maar dat valt vies tegen hoor, maar mijn oude auto had een dikke dikke barst over het voorruit lopen, zat flink onder de roest, had maar 2 deuren en geen stuurbekrachtiging en dus zijn we gaan upgraden!
Dscn7657
gaaf is ie he! hij is 4 jaar jonger dan mijn andere, heeft stuurbekrachtiging, heeft 4 deuren, ideaal met de kids en rijdt als een treintje! echt helemaal toppie! Ben er zo blij mee! Oke, nu dat oude barrel nog verkopen… kost echt geen drol meer, dus als er nog iemand is die een auto zoekt die er 1 wil die het alleen al doet moet ie bij mij zijn hahaha.

Nou en verder hadden we op Danny zijn verjaardag een bruiloft van mijn oom en tante, want die werden door Job Cohen getrouwd, hoewel, niet helemaal want ze waren vergeten om betijds in ondertrouw te gaan, dus hebben ze die dag beloofd met Cohen dat ze over 2 weken bij Cohen op zijn kamertje terug mochten komen om alsnog in het huwelijk te treden!
Dscn7563

Mijn paps die een speeds hield
Dscn7568

En nogmaals meneer Cohen
Dscn7573_2

Fundatrouwen7
lekker bruidstaart hoor!

Fundatrouwen2
Hele familie miedema!!! neven en nichten, ooms en tantes!! super gezellige zooi!!!!!!!!!!

Fundatrouwen3
Mijn stiefzus Rachelle, ik, mijn zusje willeke, mijn moppie (had niet veel op hoor!!!) hahaha, mijn nichtje Tjarda en mijn nichtje Aniek en mijn nichtje Efza

Fundatrouwen5
Lol op de dansvloer

Fundatrouwen6

Het was een erg gezellig feestje!

En verder zijn Danny en ik erg druk geweest, allebei vreselijk veel gewerkt, Danny omdat zijn collega niet kon werken want diens vader lag heel erg slecht, en ik eigenlijk omdat Danny zoveel aan het werk was! 2 gezinnen achter elkaar (2 dagen vrij tussendoor) lijkt misschien niet veel maar voor mijn doen tegenwoordig was het best pittig en ook voor de kids maar gelukkig was onze oppas er!!!

Verder heeft tante Kim stiekem weer een fotshoot gedaan met onze kanjers en dit is het resultaat:
Img_11702
wat een model he!

Img_11913

Img_12635
Wat een plaatjes he!!! Kim kan niet anders zeggen dan dat ze weer geweldig zijn! en deze krijgen we heel lief van der op linnen!!! gaaf he! Lieverd thanks he!

Jeetje wat moet ik nog meer vertellen, geen idee, zal vast nog wel iets vergeten maar dat komt dan wel!
Ik kruip gauw bij mijn mannetje op de bank, we zijn allebei nm niet lekker.

Liefs van ons

12 gedachtes over “Eindelijk weer internet

 1. Wat een leuk huisje, maar wat een puinhoop hahahahahahaha. Geintje!! Ziet er super uit. Hopelijk krijgen we ook nog een impressie van hoe het eruit ziet zonder dozen hahahaha. Maar super dat jullie er al inzitten.

 2. O, meis wat een lekker huisje! En al bijna alles uitgepakt, denk dat je de komende tijd nog wel wat op te ruimen hebt en een definitief plekje te geven hebt, maar dat komt vast goed… nu op naar het internet 😉 kan je weer wat meer schrijven!

  xxx
  Nathalie

 3. Wat een hoop ruimte allemaal! Heerlijk hoor, om weer te kunnen gaan en staan waar je wilt.
  Ik moest wel even lachen om Max zijn kamertje: alles mooi en netjes en daar 1 grote speel-bende. Haha!

 4. Gefeliciteerd met jullie mooie nieuwe huis!

  Wat een verschil met jullie oude stekkie.

  Helemaal leuk voor jullie. Kom snel een keer kijken.

  xxxx romy

 5. Wat mooooooooooooooooooi!!!!! Ik ben helemaal verliefd op dat grote raam naar de tuin, heerlijk al dat licht en zo fijn voor de kindjes zo’n speelhoekje. Slapen de kinders goed in het nieuwe huis?

 6. Prachtige foto’s Sabien!!! Super!
  Fijn dat je nu weer internet hebt, goed voor ons, de mensen die je weblog lezen maar ook voor je handel 🙂

  En een vaste oppas aan huis, ideaal!
  Vind het leuk dat je weer online bent 🙂

  xxx
  Nathalie

 7. Hey lieverds! (heb jullie gemist!!!!)

  Ooooo, hxc3xa9xc3xa9rlijk om je log je weer te lezen en vooral om je mooie kindjes weer op de foto’s te zien! Jeetje wat is Mae al een grote meid aan het worden zeg! En Max….wat een lekker ding zeg op die foto van Kim! Ge-wel-dig!!!

  Hey, dat van je oom en tante heeft in de krant (of was het internet?? ik weet het niet meer precies, maar ik heb het ergens gelezen!)gestaan of niet??

  Wat super dat je een vaste oppas heb gevonden, dat moet wel lekker veel rust geven met jullie onregelmatige werktijden.

  En een nieuwe auto! Mooie bak hoor! En wat een super gave autostoel voor Mae, dat wordt lekker tuffen door Almere en omstreken.

  O, en natuurlijk nog van harte gefeliciteerd met Danny!
  Liefs van ons!!

 8. Heej mede-internetter! hahaha. Je zal wel blij zijn dat je gewoon weer thuis kan bloggen! Wat hebben jullie het druk gehad. Maar wel gezellig! En wat een mooie foto’s van de kids leuk man. Wil ik ook nog een keertje doen, maar ik kan de tijd niet vinden en ik moet dan eerst eens goed zoeken waar en hoe en wat.

  lekker een vaste oppas aan huis. Misschien moet ik daar ook maar eens naar op zoek. Zal toch schelen als ik 4 dagen werk!

  Leuke auto joh! Ik wist er ook nog wel een te koop voor je. Met stuurbekrachtiging en een 5 deurs. hahaha. Pech a.s. zaterdag komt er een evt. koper langs. En dan moet ik ook weer op zoek. hahaha.

  Het is inderaad een gedoe met die kleine met school. Denk je alles goed geregeld te hebben en dan krijg je dat te horen.

  Nou meis, hoop dat jullie weer een beetje opgeknapt zijn. En nog gefeliciteerd met de verjaardag van Danny. Ook Danny gefeliciteerd! hahaha.

  We zijn weer op de hoogte. Lezen snel weer bij elkaar!
  Lfs Wendy & Aymee.

 9. Jaja, die drol van mij was jarig vandaag, alweer drie jaar!!! Zo leuk dat ze dan ineens snappen dat ze jarig zijn…
  Wat fijn hxc3xa8, dat je weer internet hebt en wat zijn die foto’s van jouw schatjes mooi!

 10. Hoi schatjes,

  Sjeetje een nieuwe kar… dat wordt tuf tuf door Almere, helemaal met die leuke hoezen van de kinderstoel, helemaal te leuk!
  Blij dat alles weer een beetje gesetteld is, het is bed tijd hihi

  Liefs en dikke kussen aan mijn schatjes

  xxxx

Geef een reactie