fotos van ons huis!

weer even een snel logje want we hebben nog geen internet, en zit dus weer bij mijn zusje!
Maar hier dus de fotos van het klussen en van de verhuizing en van het huis!

Sabien_007

Sabien_023

Sabien_026

Sabien_027

Sabien_029

Sabien_033

Sabien_035

Sabien_036

Sabien_044

Sabien_050

Sabien_051

Sabien_055

Sabien_057

Sabien_058

Sabien_059

Sabien_064

Sabien_065

Sabien_067

Sabien_069

Sabien_072

Sabien_074

Sabien_103_2

Sabien_104_2

Sabien_105

Sabien_108

Sabien_109_2

Sabien_110_2

Sabien_111

Sabien_112_2

Sabien_113_2

Sabien_114

Sabien_115

Sabien_116_2

Nou kleine impressie??? hahaha hoop dat jullie het leuk vinden!!! En jullie snappen natuurlijk dat er nog heel veel afwerking komt…. maar er staan nog maar 4 dozen, met fotolijstjes en dvd/stereo zooi en dan is alles uitgepakt!! We mogen dus niet klagen!
Fotos van het gewone leven en de kids komen de volgende keer wel weer!!!
Liefs sabien en co

10 gedachtes over “fotos van ons huis!

 1. Hoi hoi,

  Wat een verhuisleed zeg, maar jullie zitten er dus ! Ben je in ieder geval van dat heen en weer gerij af. Kids ook al een beetje gewend ? Leuke log over Loosdrecht, helaas hadden wij een feestje, dus volgend jaar dan maar !Ben heel benieuwd hoe het is geworden en hopelijk heb je snel weer internet.

  Groetjes, Lieke

 2. Wat een leuk huisje, maar wat een puinhoop hahahahahahaha. Geintje!! Ziet er super uit. Hopelijk krijgen we ook nog een impressie van hoe het eruit ziet zonder dozen hahahaha. Maar super dat jullie er al inzitten.

 3. O, meis wat een lekker huisje! En al bijna alles uitgepakt, denk dat je de komende tijd nog wel wat op te ruimen hebt en een definitief plekje te geven hebt, maar dat komt vast goed… nu op naar het internet 😉 kan je weer wat meer schrijven!

  xxx
  Nathalie

 4. Wat een hoop ruimte allemaal! Heerlijk hoor, om weer te kunnen gaan en staan waar je wilt.
  Ik moest wel even lachen om Max zijn kamertje: alles mooi en netjes en daar 1 grote speel-bende. Haha!

 5. Gefeliciteerd met jullie mooie nieuwe huis!

  Wat een verschil met jullie oude stekkie.

  Helemaal leuk voor jullie. Kom snel een keer kijken.

  xxxx romy

 6. Wat mooooooooooooooooooi!!!!! Ik ben helemaal verliefd op dat grote raam naar de tuin, heerlijk al dat licht en zo fijn voor de kindjes zo’n speelhoekje. Slapen de kinders goed in het nieuwe huis?

Geef een reactie