geen internet

Even gauw een berichtje van ons…. de verhuizing is prima verlopen…. klein regenbuitje met het verhuizen zelf maar alles is goed gegaan! Het klussen zelf enzo is super goed verlopen en het is allemaal zo mooi geworden!
Helaas even geen foto’s want we hebben pas 24 september weer internet… ( leuk he tele 2) maar ik zit nu even bij mijn zusje en kan hier mijn fotos niet op de comp krijgen, dus helaas…!!!!
Ik zal vanaf dan ook weer bij iedereen ff kijken….. mis het wel hoor geen internet…. hihihihi
Dikke zoen van ons uit ALMERE!!!!!!

7 gedachtes over “geen internet

 1. Jeetje wat een gedoe zeg! Zeker als je maar zo weinig tijd hebt om over te gaan. Hopelijk krijgen jullie snel de sleutel.

  Wat ziet dat er koddig uit, Mae bij max achterop de fiets 🙂

 2. Wat ontzettend rot (zal hier maar niet in krachttermen gaan praten 😉 ) van jullie huis. Ik ga heel hard duimen dat het allemaal goed komt!
  Wat leuk die foto’s met Mae in de achterbak van de fiets!

 3. Wat kl*te zeg… bah, hopelijk heb je nu als nog de sleutel zodat jullie aan de gang kunnen!

  En wat een heerlijke foto’s en leuke dingen hebben jullie weer ondernomen, lekker genieten!

  xxx
  Nathalie

 4. Wat een gedoe, net als je denkt dat alles lekker loopt. Hoop dat het inmiddels is opgelost. Komen jullie niet erg in de knoei met de opzegging van je oude huis?

  Even off-topic: ik weet niet of het alleen bij mij is, maar om jullie site in beeld te krijgen moet mijn computer echt alle zeilen bijzetten. Dit vooral in verband met de vele foto’s en filmpjes op de hoofdsite (ruim 700). Als je wat meer logjes zou archiveren en er bijvoorbeeld max 6 of 7 in beeld houdt, dan kost het veel minder tijd om te downloaden. En kan ik weer vaker kijken hier 😉

 5. Hoi hoi,

  Wat een verhuisleed zeg, maar jullie zitten er dus ! Ben je in ieder geval van dat heen en weer gerij af. Kids ook al een beetje gewend ? Leuke log over Loosdrecht, helaas hadden wij een feestje, dus volgend jaar dan maar !Ben heel benieuwd hoe het is geworden en hopelijk heb je snel weer internet.

  Groetjes, Lieke

Geef een reactie