dagje blijdorp en gewerkt

wat een vies weer he vandaag?!! heb de kindjes in bed dus laat ik maar gauw web-logje schijven!
Eigenlijk niet heel veel nieuws, was vanaf afgelopen maandag 3 dagen beschikbaar om te werken maar moest eerst maandag emt Mae naar het C.B
Nou ik mag nog niet de 4 uur fles skippen, want ze was niet heel veel aangekomen… ze woog 6220 en nu 6830.. ik weet het niet hoor, maar volgens mij is dat keurig! maar goed… ik laat het nog wel ff zo… kan op zich geen kwaad toch!
Dscn6372
Liga vind ze helemaal geweldig!

Oh en ik kreeg op me donder omdat ik der zondag een stukje brood had gegeven… nee mag echt pas met 6 maanden… dat is ze over 2 weken… nee kan echt niet!!! ja hoor wat jij wil muts!!!
Maar goed dat was dat dus, toen op dus op wacht maar er was niks… s’avonds kwam Kim gezellig bij ons slapen want zij kwam 2 dagen op de kindjes passen… en dus werd ik dinsdag weggeroepen voen bevalling.
Daar ben ik woensdag ook nog heen gegaan en bleef Kim nog een nachtje slapen!
Dscn6384
Max vond het helemaal geweldig met Kim

Dscn6375

Dscn6386
Lieve Kim onwijs bedankt voor het oppassen, de kindjes vonden het super gezellig en ook bedankt voor de gezellige avondjes he!! nog een bailey’s????

De dag erna waren Danny en ik allebei lekker vrij en hadden we afgesproken met Jos en Bianca om naar blijdorp te gaan!
Ik kan niet anders zeggen dat we een super leuke dag hebben gehad! de kids deden het super (lotte was een beetje ziekies) en Mae moest even wennen aan de wandelzit, maar het was 1 groot feest! We hadden schitterend weer en bokito is ook nog in zijn hok gebleven!!!! hihi
Dscn6388

20090716_70

20090716_96

20090716_91

Dscn6397

20090716_104

Dscn6402

20090716_92

20090716_107

Dscn6407

20090716_60

20090716_117

20090716_119

20090716_121

Dscn6414

Dscn6415

20090716_140

20090716_46

Dscn6419

Dscn6424

Dscn6427

Dscn6431

Dscn6435

Dscn6436

Dscn6437

Dscn6440

Dscn6441

Dscn6443

Dscn6448

Dscn6452

Dscn6455

Dscn6458

20090716_27

Dscn6459

Dscn6462

20090716_20

20090716_11

20090716_19

Dscn6473

Dscn6474

Dscn6480

Dscn6482
de auto van jos en bianca

Dscn6484

Dscn6487

Dscn6488

20090716_157

Jullie begrijpen het… het was echt zo super gezellig! Wij hebben er echt een paar hele lieve goede vrienden bij!! Op naar de volgende date!

Verder is mijn oplichting zaak goed afgelopen, na wat heen en weer gediscusieerd te hebben via radar kreeg ik een vaag vermoeden dat er iemand bij zat die de oplichter zelf was… ik heb toen nogmaals een mail gestuurd en had gezegd dat ik woensdag naar de politie zou gaan, alleen daar ben ik nog niet aan toegekomen vanwege mijn werk maar wat schetste mijn verbazing… ik kreeg het pakketje woensdag middag binnen!!! Alles wat ik besteld had zat keurig netjes verpakt!!!
Ongelooflijk…….. ik ben echt zo blij…. alleen al maar gewoon dat ik mijn spulletjes heb… maar ook dat ik die 100 euro niet kwijt ben!!!
WHHHAAAAHHHH ik ben zo opgelucht!!
Dit zijn de spulletjes voor in de badkamer
Dscn6489

en dit zijn de spulletjes voor in de wc!
Dscn6490
Leuk he!!!
Nou ik ga ff verder met inpakken… kan geen doos meer zien hihi
liefs sabien en co

13 gedachtes over “dagje blijdorp en gewerkt

 1. Wat een leuke dag in Artis! Het blijft een mooie dierentuin, ook al is ie oud en wat kleiner als je tegenwoordig van een dierentuin mag verwachten.
  Gelukkig dat Max zijn peuterpuberbuien maar een paar dagen duren. Dat scheelt je een zenuwinzinking 😉
  En Mae alweer uit de wagenbak gegroeid…. Dat gaat zeker hard! Waar blijft de tijd.
  Balen zeg, dat je bent opgelicht. Daarom googelen wij altijd eerst voordat we iets bij een webwinkel bestellen. Maar dat zal jij nu voortaan waarschijnlijk ook wel doen. Het blijft wel schofterig dat zo’n winkel alsnog kan blijven bestaan.
  Wat ziet jullie toekomstige huis er mooi uit! Lekker ruim allemaal en dat balkenplafond in jullie slaapkamer is ook super mooi!

 2. sgat, ik hoef me toch nie apart te melden??? Dak kom helpen…..ik ben nog nie weggeweest….hihi
  kuske en love you….oh ja zeg tegen mijn ‘lieveling’ dat m daar ff zunnne eigen gsm moet vragen aan u ………

 3. Wat heeft Mae al een bruine benen!! Stoer joh! En wat een schitterende kast heb je gekocht! (ik hou daar ook heel erg van maar manlief vindt dat helemaal niks)
  Balen van die internettruus die je centen heeft ingepikt! Hopelijk komt dat nog goed maar ik ben d’r bang voor…

 4. Ohjee, wat een ellende. Ik heb eigenlijk nog nooit een vervelende ervaring gehad op internet. Bestel heel veel online. Goed dat je het meld. Ik hoop dat je je geld alsnog terug krijgt.
  Prachtige kast trouwens ! Wij hebben zoiets in hout. Perfect, oma’s antieke servies staat erin, en in het onderste deel past heel veel speelgoed.
  Wat groeien de kinderen hard hè. Mae doet ook al weer lekker met alles mee zie ik.
  En inderdaad: soms jammer als er weer een fase voorbij is, maar elke leeftijd heeft wel weer wat vind ik.
  Nou sterkte nog even met kamperen, denk maar aan jullie paleisje straks..

  Groetjes, Lieke

 5. Allereerst…..DIE KAST!!!! WAUW!! Die vind ik ook zo ontzettend mooi!
  Hij zal wel prachtig staan in jullie nieuwe huis. En dan weet je het vast….wij komen jullie huisje snel een keer bewonderen hoor! (en een rosétje drinken dan eindelijk een keer!! hahaha)

  Het aftellen is nu echt begonnen he? Meis, voor je het weet hebbie die sleutel in je handen en na wat geverf is het helemaal jullie droomhuis, heerlijk lijkt me dat!

  Leuk zo’n dagje dierentuin! Overmorgen gaan we Blijdorp onveilig maken he? En weet je wat mijn missie die dag is?? Ons saampjes leuk op een foto krijgen (of trek jij altijd van die gekke bekken op foto’s???)

  Heb je eigenlijk je spulletjes nog binnen gekregen van die oplichtster??? Snap niet dat zij gewoon verder kan blijven gaan met die oplicht-gedoe terwijl ze al bekent staat overal…..is toch niet normaal!

  Nou meis, geef die lieve kindjes van je een dikke knuff….donderdag doe ik het zelf.

  Kus!!

 6. Sabien, als eerste wat een heerlijke foto’s weer! En wat is Max een leuk kereltje! Heerlijk! En Mae die word groot! Wow… inderdaad de wagenbak al uit, dan is het kleine/mini baby er echt wel af. Vond dat met Tess toen ook een ‘grote’ stap.

  Die kast is erg gaaf! Super! En tja als je, je eigen spulletjes kan verkopen en zelf alvast nieuwe dingen kan vinden… dan maar even ‘kamperen’ in je oude huisje hoor! Komt wel weer goed.

  Heb je al spulletjes ontvangen van die webshop? Lekker dan zo iemand die niet te vertrouwen is! Belachelijk ook trouwens, je zet niet een webshop op om de boel te belazeren… je wilt je producten verkopen.

  xxx
  Nathalie

 7. Jaja mensen…mooie auto hebben wij he?! hahaha
  Was gezellig he?! Raak er niet over uit gepraat hier, hahaha. Snel weer hoor!

  Wat een super mooie spulletjes heb je gekocht zeg! Heel leuk! Wij hebben hier in de buurt zo’n leuk winkeltje met zulke spulletjes, kan daar altijd uren rondlopen (oke..minuten, want het is een klein winkeltje;-))!

  Fijn weekend nog en inpakse…het is nu xc3xa9cht aftellen geblazen! Spannend!

  Dikke kus aan je lieve kindjes en jullie zelf!

 8. Fijn dat je de spullen alsnog binnen hebt en dat alles erbij zat. Dat scheelt een hoop zorgen en moeilijkheden.

  Wat een leuke dag hebben jullie gehad in blijdorp! De kids kunnen het goed met elkaar vinden, zo te zien. Leuk hoor!

  En weer wat dagen gewerkt, dat is ook altijd fijn.
  Nog een week en een paar dagen, zie ik. dan verhuizen. Spannend hoor! Dat is al heel snel…

 9. Wat een lekker bekkie heeft Mae! Wat een stel mutsen op het CB, da’s hier in het Zuiden precies hetzelfde. Heerlijk met een tweede kindje vind ik nu, leg het allemaal naast me neer hoor (terwijl ik bij Mees nog wel eens dacht…doe ik het wel goed allemaal).
  Dagje dierentuin ziet er erg leuk uit!

 10. Wat een leuke dagen hebben jullie gehad zeg! Ziet er erg gezellig uit! En heel erg fijn dat je toch je spulletjes hebt. Ziet er super leuk uit!

  Hoop dat het pakken wel goed komt dan, als je geen doos meer kan zien. hahaha. Succes, want voor je het weet heb je ineens de sleutel in jullie handen van jullie nieuw paleisje.

 11. Hallo Sabien

  Wat een leuke Blog heb je toch. Nu in de vakantie heb ik de tijd om weer eens bij te lezen. En dat onder de warme zuidfranse zon. Na je eigen vakantie snap je zeker wel waarom ik altijd de hele vakantie op mijn franse campingetje zit!
  Groetjes van Henny

 12. hallo,ik heb 29 maart 2010 voor 43,89 bij indyras op marktplaats gekocht en niet gekregen ,marktplaats doet er niets mee omdat er geen andere klachten zijn ,heeft u het geld terug gekregen ,ik heb zo veel mogelijk mais naar haar gestuurd en gedreigd met politie maar dat nog niet gedaan omdat iemand zei dat je dan een maand moet wachten of het nog komt,heb van tros radar ook veel op het internet gevonden maar niets van 2010 ,ze verandert de foto s en naam ,nog nooit zoiets mee gemaakt !groetjes ,ellie

 13. hoi,
  ook ik heb besteld welliswaar voor niet zo,n groot bedrag maar wacht ook nog steeds zonder reactie..door google kwam ik hier terecht..en ook bij tros radar..balen zeg!!leuke site btw..groetjes nicole..

Geef een reactie